Şimdi Luce defteri tamamen kapandı mı? Birdaha adı geçmez inşallah.
Printable View
Şimdi Luce defteri tamamen kapandı mı? Birdaha adı geçmez inşallah.
Lucescu'nun olmamasına sevindim.:)
Aslında Luce'nin gelmeyi hiçbir zaman can-ı gönülden istediğini düşünmüyorum. Türkiye'den nasıl ayrıldığı ve gittikten sonra yaptığı açıklamalar ortada çünkü. Türkiye'yi, Çavuşesku'nun Romanyası'na bile benzetmişti.
Ünal Aysal kimi getirecek merak ediyorum. Taraftarın beklentisi malum. Gidipte Martin Jol'ü falan getirirse büyük tepki görür.
Takımın başında bir teknik direktör olsun da kim olduğu hiç umurumda değil.
Ronald Koeman Southampton'la anlasmis listedeki isimler birer birer gidiyor. Muhtemelen Martin Jol veya Mustafa Denizli gelicek. Ama bu ikisiyle de avrupada basari zor. Icimden bi ses Sneijder'i falan kaynak yaraticaz diye satariz diyor.
Adam gelmiş 30 yaşına,en fazla 10 milyon euro veren çıkar.Biz verim almaya bakalım.Kaynak yaratacaksak illa Muslera'yı satarsak yaratırız ama onunla da sözleşme uzattık.Bence iyi böyle.Bu oyuncuları takımda tutarak alacağımız başarılarla,daha fazla kaynak yaratabiliriz.
Zamaninda okadar yazdik, Senol Gunesi getirmesi lazimdi Galatasarayin ama gidip Mancini'yi getirdiler. Simdide aday gosterdikleri herkes birer birer ellerinden kaciyor
Mustafa Denizli ve Avrupa denince aklıma hep Fenerbahçe ile 0 çekmesi geliyor.
Mustafa Denizli ligi kazandırabilir belki ama Avrupa'da pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Eğer öncelikli olarak lig düşünülüyorsa Denizli uygun bir isim, diğer türlü işe yaramaz. Ertuğrul Sağlam tarzında bir hoca uygun olur bence.
Yahu 4. yıldız önemli de valla umrumda değil şu aşamada,ben sonuna kadar 50 yaş altında birisinin takıma getirilmesini tercih ederim.50 yaş altında olmayacaksa kim gelmiş veya gelmemiş umrumda değil.Valla sinirlendim bak.
La olum Jose Mourinho bize gelir mi la ? La bak iyice Angaralı özüme dönüyorum.Olum kafanı peynir ekmekle mi yedin la ? Napıyon sen ? Mourinho ney la,sağ kanada da Ronaldo'yu alalım istiyorsan ? Forvete'de Luis Suarez'i aldık mı tamam Mourinho alınmayacak kupaları bile alır la,Libertadores falan,gideriz Afrika Uluslar Kupası'nı falanda kazanırız.Dany'de sağ bekimiz olur.
Mancini gitti dedik de keşke gitmeseymiş arayacağız gibi duruyor. Adam başarısız mıydı değildi kesinlikle. Bence ilk sezonuna göre iyi işler çıkartmıştı. Bir şansı hakediyordu şimdi sen onu yollayıp Luce'yi de alamadın. Piyasaya bakıyoruz öyle tanındık adam gibi hoca da yok hiç. Ünal Başgan ayvayı yedi ben diyeyim size.
unal basgan lucescu olmazsa da cilek niteliginde adaylarimiz var dedi TD icin, rahat olun. jose olmaz da yine kariyerli, dunya capinda birini getirirler bence.
Mancini gibi bir adamı yollarsan böyle olursun. Ne demişler alma mazlumun ahını:)
Alman ekolü iyidir mesela Matthias Sammer falan güzel olabilir :D Başka da Alman olmaz,ABD'yi bırakırsa da belki Klinsmann olabilir.
30 Temmuz'a kadar anlaşırsak benim şartlarıma uyuyor Klinsmann,daha 49 yaşında :zuhaha
Bu gidişle Hagi gelecek beyler. Gelse başarılı da olabilir zannımca
Hagi gelmesin ya, iyi ya da kötü olduğundan değil. Bu adam bizim efsanemiz, ondan iyisi gelmedi, gelmesi de bence mümkün değil. Onun bir kez daha istifaya davet edilmesini istemiyorum, yeteri kadar ayıp ettik zaten.
olcan bitmis arkadaslar , bu hafta imzalarmis.
5 degil 2.5
Ama ben hoca belli olana kadar açıklanacağını sanmıyorum.Hoca ile anlaşıldığı zaman sormaları lazım ''Hoca biz bu oyuncu ile anlaştık,alalım mı ? '' diye.
Olcan transfer inşallah doğrudur:) çok isterim gelmesini baya işimize yarar.
Yeni hoca istemese bile Olcan alinir zaten takimda yerli skntisi var hoca da hayir demez
Salih Dursun'a verilen para 2.75 milyon euro. Ederi 1 milyon bile değil o ayrı konu da daha alalı 6 ay oldu. Sözleşmesinin bitimine bir sene kalan Olcan için 3.5 milyon + Salih teklifi fazlasıyla bonkörce bence. Tabii Trabzonspor cephesi Salih Dursun'u takımda görmek istiyorsa.