Bursa deplasmanı,kupa finali,Arena'da ki Karabükspor maçı,Arena'da ki Bursaspor maçı.
7 maç etti ve bu 7 maç sazı eline alıp fena çaldığı maçlar.Daha sayabileceğim çok maç var.
Printable View
sneijder maç seçiyo diyen adam bizim maçları izlemeyip düz argümanlarla sallıyodur sneijder en kıytırık takımla maç yaparken bile bizim cezasahası önüne kadar gelip pres yapıyo
Aha Ceyhun yeni hocaya da kapağı attı :zuhahaQuote:
Ceyhun Gülselam: ''Bence Klopp bile Tuchel'in yanında hikaye kalır. Sahadaki futbolcu gibi savaşır. Futbolu iyi bilir, taktik ustasıdır.''
yav ne oldu tuchel filan alın şu adamı altyapıyı ve bütün transferleride ona bırakın gerçi sanmıyorum hocasız kalcaz diye tırsıyorum :D
Başgan'ın hoca falan alacağı yok yeni sezona hocasız giriş yapmak istiyor canı sıkılmış. :zuhaha Yok bu böyle olmayacak Aysal başgan takımı Sabri ve Melo'ya emanet etsin hem hoca hem kaptan olsunlar. :D Ya da maç maç oynasınlar bi maç Sabri bi maç Melo TD olsun diyeceğim de Melo hep oynaması şart o yüzden Sabri reis'e büyük iş düşer. :zuhaha
Baskan acale etmiyor supriz olaylar olcak cunki 17 temmuzda
http://tr.eurosport.com/futbol/super...39/story.shtml
Eurosport,okuma,okutturma.
Hadi Arif abiyi anlarımda böyle habercilik mi olur arkadaş ?
Hahahaha :) kesin bu bölümü okuyup haber yaptılar:)
Doğru söyleyin lan hanginiz Eurosport'ta çalışıyor. Vallahi kızmıcaz.
hikmet karaman oleyyy :D :D bir kac kisiyle konustum 17 temmuzu bekliyor dediler baskan o yuzden hocada cok aceleci degilmis eger malum klubun kume dusmesi kesinlesirse baskan hoca icin cok cok para harcamicak direk hikmet hocayi getircek :D
Kulüp niye küme düşüyor Arif şaka mısın ? :D
Malum klubun diyorum olm biz degil :D yani fenerbahceyi kastediyorum
17 temmuz ne demek beyler farkında mısınız :D
Değil malum kulüp bütün kulüpler küme düşse başkan Hikmet Karaman'ı getirmez.
O zaman kesin yalandır Karaman olayı :)
Tomas tuchelde sona yaklasilmis diyolar hikmet hocama yollar kapaniyor yine galiba
Tuchel ile anlaşmışız Mainz 4-5 milyon euro bonservis(!?!?) istiyormuş.
Ftw öyle diyor.
Tuchel dedik o kadar geliyo reis. Rahat olun ben Arif değilim. :zuhaha
Hazirandan beri maasi odenmiyormus adamin ben olsam tuchelin yerinde istifa ederim gs versin bunun alacaklarini 1-2m euro mainze niye 4-5 oduyelim bunu hemen baskana ileteyim ben
Tam bir fiyasko bence Mancini'nin gönderilmesi. Lucescu gelecek diye bir gaza geldi yönetim yolladılar Mancini'yi. Simdi de takım ortada. İlginc...
http://cdn2.memuruz.net/wp-content/u...-haberleri.jpg
Hayırlı olsun.Tam istediğim gibi bir teknik adam geldi.
Low falan yaziyodu butun medyada, tuchel mi gelicek simdi. lucescu gelseydi iyiydi de tuchel soru isareti. turkiyeyi taniyacak falan, SL deneyimi de yok. imzalar atilmadan bu transfere pek inanasim gelmiyor. daha kariyerli birini ister unal basgan.
Resmi açıklama gelmeden inanmamak lazım. Malum bizim basının utanıp sıkılma huyu yok, bugün Tuchel derler olmadığı zaman da başka isim için bitti derler.
http://devrimderki.blogspot.de/2014/...as-tuchel.html
Buyurun o zaman hocamızın bir röportajı. Yakından tanıyalım :D
Hadi gari ya bi hoca bulamadık.
Skibbe de Tuchel gibi potansiyelli falan deniyordu, onun gibi çıkmasın da...
Diğer yandan bir de Löw örneği var. Önce Fenerbahçe'den sonra Adanaspor'dan kovuldu gitti şimdi nerede.
totthennam luverkusen schalke zamaninda istemis ama olmamis totthenam niye olmadi bilmiyorum ama almanyadaki yasayanlara gore mainz yonetimi 5-6m euro istemis hocayi almak istiyorsaniz diye..... gerçektende tuchell icin yorumlar olumlu ayni klopp gibi psikoloji ve pedagoji eğitimi almis , kloppdan daha fazla cilgin vs diyorlar orasini bilemiyorum tabi ama tek bildigim birsey var yonetim buyuk risk aldi... cl tecrubesi yok + sneijder gibi burak gibi muslera(neysede) melo gibi yuksek oyuncu profilleriyle hic calismamis acaba mainzdeki gibi burayada agirligini koyabilcekmi ? hep beraber gorecegiz...
+ fark ettinizmi bilmiyorum artik galatasaray yonetimi ve aysal sosyal medyayi dikkate aliyor lucescu denildi onunla ilgilendik sora herkes tuchelle yuklendi tuchell ismi cikti birden adam bitme asamasina geldi aysal baskan taraftarin isteklerini yerine getirmeye calisiyor sahsen.
adettendir fm 14 profiliymis
http://i.imgur.com/bSbyNCv.png
Hayırlı olsun yeni teknik direktörümüz. Tam istediğim tip bir hoca geldi. Genç , hırslı ve aç. Başarılı olacağını düşünüyorum.