Tuncay yalanlanmadı :p
Printable View
Tuncay yalanlanmadı :p
Medyanın tamamen uydurması..Daum geldi hersey iyi gidiyor sorun cıkmıyor diye sacma sacma haberler uyduracaklar..
Bu arada Lugano kalır Tuncay gelirse son yılların en iyi kadrosu olur..Tuncya kiralanır büyük ihtimalle Aziz Baskan bedava giden oyuncuya para vermez..
Tuncay geri dönecek gibime geliyor. Aykut Kocaman Vatan'ın haberine göre Tuncay'ı aramış ve ben ikna edeceğini düşünüyorum.
Tuncay gelse nerde oynayacak?
28 Temmuz 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "Hadi gel Tuncay" başlığıyla yer alan haber gerçek dışıdır.
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ile milli futbolcu Tuncay Şanlı arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir.
Haberde Kocaman'ın ve Şanlı'nın ağzından yazılan telefon görüşmesi ifadeleri de tamamen hayal mahsulüdür.
Kamuoyuna duyurulur,
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
Güiza gidecek galiba. EAsport alt yazı geçmiş sanırım. Lyon'un yaptığı 12 m euroluk teklifi kabul ettiğimizi yazmış.
Guiza satılmaz Daum bu kadar övdükten sonra..
Güiza'yı gönderip Gignac'ı alsak 5 sene forvet istemem valla :D Güiza giderse yenisi gelir sorun degil,Daum isini bilir.
Tuncay gelse ah ah ne kadar özledik onu
Guiza'yı satacağımızı düşünmüyorum.Kalması lazım bence.
Yav Tuncay kalsın EPL'de. O da gelirse orada Türk kalmayacak :)
Bugün pek çok gazetenin yanı sıra Lig Tv'ye de Lugano ile konu olan Menajer Christian Butcher'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili asılsız haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyduk. Profesyonel Futbol Takımımızdaki bazı oyuncuların yanı sıra Lugano'nun da menajeri olan C.Butcher, menajerliğini üstlendiği bir başka kulübe ait oyuncu için ülkemizde bulunmuş ve iddiaların aksine yönetim kurulu üyelerimizden herhangi biriyle görüşme yapmadan da ülkemizden ayrılmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Coşkun olumsuz olma, elbet çalışma vardır. Ayrıca yabancı transferinin olması Edu'nun raporuna bağlı.
Edu'dan ne raporu istiyorlar Allah askina? adamin 1 senelik sözlesmesi kalmis versinler parasini yollasinlar zaten agustos ayinin sonlarina dogru antrenmanlara baslayacakmis kendini toparlamasi mac kondisyonunu yakalamasi 1-1,5 ay sürecek bizim o kadar zamanimiz yok.
Öyle hemen olmuyor iste..Yönetim bilir ne yapacagını..Lugano'nun kalmasını istiyorum kalır umarım..Olmazsa iyi bir defans gelir..Daum'a güveniyorum her zaman.
Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı demek oluyor bu açıklama. Zaten Daum basın toplantısında söylemişti.
Güiza satılmaz. Honved ve Beşiktaş maçlarına bir haftadan kısa bir süre kalmışken takım forvetsiz bırakılmaz.
Tutar Luciano yu getirirlerse şaşmayın..
Edu'yu göndermeden hiçbir şey açıklayamazlar, hemen yargılamanın mantığı yok, kimse ile görüşülmediğini de söylememek lazım, hiçbir şey bilmiyoruz.
Edu Bilica'dan iyi adam yazık olacak gönderilirse.Bilica hiç alınmayacaktı bana göre Lugano kalıp Önder ile Bekir idare ederlerdi Edu dönene kadar..
Lugano bu zamana kadar klup bulamadığına göre bizde kalacak istediği ücretten indirim yapıp gelsin başımızın üstünde yeri var..
Edu ağır Bilica ondan ağır tek hamle futbolcusu bana göre
önde bastığımız maçlarda arkada çok sıkıntı yaratır gibi hiç atletik değil
hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla ve Sivas'ında son maçlarında önde oynamaya,basmaya başladığındaki performansı bunları düşündürtüyor bana..
Zaten şurada maçların başlamasına az birşey kalmışken Güiza'yı Fenerbahçe bırakmaz. Yeni golcü arayışlarına girilecek, sonuçlanacak, görüşmeler başlayacak, futbolcu ikna edilecek, takıma ısınacak... Bunları göze almaz Fenerbahçe.
O maçların tahlilini yapayım sana..Kayseri maçında Alex,Emre,Gökhan sakatlanıp çıktı...Aragones'in inanılmaz taktik hatalarına bi de ofsayt taktiği eklenince facia bir maç oldu...
Lugano ve Edu'nun sana Avrupa'da kusursuz oynadığı 5 maçı bir çırpıda sayabilirim.
Arsenal maçı ise orta sahası dağılmış bir takımın Premier Ligin en iyi takımlarından birine ve bence en iyi menajer olan Arsene Wengerle karşı karşıya olmamızdır...O maçta da inanılmaz konsantrasyon eksikliği,kademe hataları,ofsayt kurbanlığı ve Mehmet Aureilo'nun olmaması...
Sizin Servet ve Emre ile Kocaeli maçlarındaki sorunlara da benzer bu anlattıklarım...
Edu'da şu problem var. Brezilyalı doktorlar Edu Eylül'de Takımdaki yerini alabilir diyor. Türk doktorlar ise en az 4 ay Edu yok diyor. Bu yüzden son bir rapor alınacak sanırım.
bunun sebebi futbolun deger kazanması olabilir eskiden kurumsallaşma yoktu futbolda en azından ülkemizde yoktu simdi sadece fenerbahce degil tüm camialar daha cok para kazanıyo daha iyi oyuncular getirebiliyo falan imkanlar cok arttı.Fenerbahcemizde daha cok arttı evet ama bunda en büyük katkıda bizlerin her sene alınan kombineler fenerbahce kartları ve fenerium gelirleri diger takımlardan cok daha yüksek
Ama Fenerbahce'nin geliri besiktas ve galatasarayn nerdeyse 2 katı..Türk insanının göremeyecegi futbolcular getirdiler..Anelka,Ortega,PvH,Alex..Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek final oynadık..Bu yönetim gün gelir giderse kim gelirse gelsin cok ararız..Gerci Aziz Baskan giderse yerine Ali Koc gelir oda cok iyi olur..
bende edunun bilicadan daha iyi oldugunu, bilicanin abartildigi kadar iyi futbolcu olmadigini dusunuyorum.
fenerbahce gecen sene en guclu oldugu yeri, defansin ortasini kaybetti bana gore.
Hasan Çetinkaya, Profesyonel Futbol Takımımızın idaresine yönelik yapılan değişiklikler kapsamında, İdari Menajerlik görevine getirilmiştir. Hasan Çetinkaya'ya görevinde başarılar diliyoruz.
Volkan Ballı noldu