Olm ben çevirmedim.Hemencevir çevirdi :D
Printable View
Olum o siteyi bırak bence.Amerikanların bi lafı vardır bildin mi? (G.O.R.A) onu I, seni becerir diye çevirdi.:D
Almancayı Şemsi'yle Baran çeviriyo.İngilizce'yi de Çağrı abi çevirir :D Yalnız abi kelimelere jiGSaw falan eklemede :D
Avatarlar serbest olsaydı avataım da hazırdı:
Kim ki bu :zuhaha
Kim olacak?? Jigsaw işte.. Testere'nin ta kendisi.. olum sen hiç izlemedin mi bu seriyi?? İzlemediysen bile duymadın mı hiç??
Şimdi çaktım olayı :D Bizim testereden bahsediyomuşsun sen :zuhaha İzlemem mi :p
Çok şükür.. Anca düştü adamda.. :zuhaha
Aşk başıma vurdu abi :D
kafan kopar o zama yakında merak etme sen... :zuhaha
Tsoun :D Alamanca profesörü olacak adamdır Aygün.:D
Valla bende jingsaw kimdir diye googleda arattım sonra çaktım olayı.:D
Yaw bu jigsaw da ne olay oldu forum da birader.. Haftanın olayı seçiyorum.. Nikimizi allahtan fatih ürek falan diye değiştirmedik.. o zaman hiç düşünemiyorum yani.. :zuhaha :zuhaha
Çağrı abi Off taklıyosun sen galiba :p Fatih Ürek daha güzel olurdu :D
Öyle olsaydı daha az tantana olurdu Çağrı. :zuhaha
Aslında güzel fikir Fatih Ürek.
Hadi hadi hadi..
Tsoun sen seversin bu şarkıyı..:D
Zaten bi gün birisiyle bi idaaya girecem ama nası olur blemiyorum. bi konu üzerine.. Kaybeden 1 ay pembe renkte fatih ürek nikiyle gezecek forumda.. ama böle bi ortam olması lazım tabi. bi konu olmalı bi şey savunulmalı aksi şeyler olmalı falan.. bakalım.. kesin olur öyle bi ortam.. var aklımda böle bişey.. :zuhaha
belki kariyerde ya da turnuvada falan yapabilirim. :zuhaha
Selamlar.
Çağrı, nickinin altına Kayıp kendin yalnız yakışıklısı yazmasan tanımayacaktım :)
Nasılsınız?
Çağrı abi kaybeden sen olursan :zuhaha
Çağrı beni gaza getirme.:zuhaha
Çağrı abi ben varım.Birşey söyle yarışalım.Kaybeden 1 ay pembe.:zuhaha
Serkan abi ile Çağrı abi Fm de maç yapsa Çağrı abi kesin yener..
kaybeden ben olsam bile fikir benden çıktığı için bunu kabul etmiş sayılırım. ama karşıdaki de kabul edecek tabe.
walla bilemiyorum serkan. yapsak mı bişeyler? ne dersin?
bi ortak kariyer açsak falan mesela.. :zuhaha
Kısa mesafede yarışmam diyorsun demek Çağrı abi.:D