Bence toparlancak bir durum yok sadece temizlencek bir sürü oyuncu var.Kemik kadroyu 20 kişi sayarız çok rahat şurda.
Printable View
Bence toparlancak bir durum yok sadece temizlencek bir sürü oyuncu var.Kemik kadroyu 20 kişi sayarız çok rahat şurda.
Melo'ya bir alternatif alınması lazım. Mevcut kadroda alternatifi olmayan en önemli isim Melo. Ayrıca Sneijder kaptan yapılsa çok şık olur diye düşünüyorum.
Balotelli olmazsa Mario Gomez haberleri cikmis.Galatasaray yonetimi beni duydu sonunda hehehe :n:
takimda kaptan olacaksa bu melo olmalidir... hirsiyla agrasifligiyle saha ici iletisimiyle melo hak ediyor.
giovanicoya gelirsek o haberi veren gazete turkiyenin fotomaci falan diyorlar.
Twitter'dan italyan gazeteciye sordum kaynak için pek güvenilir değil dedi. Tabi bu olay gece oldu. Sabah Tuttosport manşetten vermiş haberi. Tuttosport'ta Juventus'a yakınlığı ile tanınan bir gazete. Ya bişey biliyorlar ki bu haberi yaptılar ya da Giovinco'yu Galatasaray'a satmak için ortam hazırlıyorlar.
sneijder varken giovinco, pek anlam veremedim. sneijder satilirsa belki giovinco olabilir hedefte ama ikisi birden luks olur sahada. arkasi cok kuvvetli olmali takimin. van gaalin hollandaya yaptigi gibi.
Giovinco forvet abi.
gio forvetse sino da forvettir o zaman. bence ikisi birden fazla olur sahada. sino icin zaten prese katilmiyor elestrisi var, ki zaten bunu yapmasini beklemiyoruz ama gio da eklenirse bu listeye zorluk cikarir bence. gio forvet belki ama yaninda bir forvetle daha oynamasi sart, ya da 433 un kenari olur. takim savunmasinda zaafiyet yaratir.
zaten galatasarayda pres yapmasi da beklenmiyor ki, hollandada van gaal oyle bir gorev verebiliyor cunku robben var. yalniz DKda butun maclari izledim, haliyle hollanda maclarini da. takimi icin bu kadar mucadele veren bir sino hic gormemistim. ozellikle arjantin macinda bi cok defa savunmaya kadar gelip adamini takip etti. tabi bu maclar cok ust seviye maclar. siradan bir lig macinda bunu yapmasi anlamsiz olur. ondan beklenen skora katki vermesi.
zaten esas konu sino degil. gio ile birlikte olup olamayacagi. bence sino nun gitme ihtimaline karsi gio gundeme alinmis olabilir.
Giovinco iyi güzel olur da Aytaç hocama katılıyorum bende. Zenci alsınlar zenci. :p
Gio falan olmaz bize... Yaramaz yani... Adam gibi pivot santrafor tarzı alsınlar. Kamp kadrosunda kimler var acep ?
Balotelli için para lazım para o yüzden bu Balotelli bu muhabbeti çok saçma bir şey abi ya (cc)
Realist olalım biraz (:
trabzon onur icin 13m euro istemis + hakan arikan daha yakinmis galatasaraya sinan bolata gore.
bu arada mali durum kotuymus , cl de bi ceyrek yapmaliyiz yine.
13M avro buyuk para, yaklasik 40M TL eder. trabzona klubun anahtarini verin daha iyi. trabzonspor biraz abartmis.
muslera satilacak mi, hayirdir. bir faaliyetler donup duruyor kaleci mevkiinde. yedek kaleci baksan onuru sormazsin herhalde :/
Sinan Bolat ve Şener isimlerinin yakın olduğu söyleniyor.
Bence takım bu sene transfer yapamayacak eldekilerden para kazanamazsa.
Sahi sponsor işi noldu?
Şener olayı klasik halkla ilişkiler yönetimi. Oyuncuya parayı verin bakın nasıl geliyor, ama gitmek istiyorum derse ve takımda kalırsa sorun olur. Yıllardır hep aynı geyikler oyuncu takımımda mutluyum der ve ilk teklifte ayrılır. Bence ayrılması da lazım eğer bir şeyler istiyorsa(sadece para değil).
Şu Southampton'un aldığı Pelle'yi keşke biz alsaydık.
Bana quagliarella'yı alacağız gibi geliyor.
Tarikdan vazgecilmis... sener - sabri takasi yapalim iste. :D
O maddenin 1 aylık süresi mi ne varmış, sanırım o sürede doldu.
bu sene öyle seve seve geleceğini pek sanmıyorum ^^
Bu kizimiz klube ve topculariyla yakinligiyla bilinir sneijder satilmis diyor , benim kaynaklar sessiz suan bakalim yarin ola hayrola :D satildiysada bari 15+ kagawadir insallah. :D
https://twitter.com/Gozdelinho_/stat...57223728037888
https://twitter.com/Gozdelinho_/stat...60865256312833