Europ yilik 6m euroya sen odemiyorsun tabi kalsin :D saka degil klupde mali sikinti var..
Printable View
Europ yilik 6m euroya sen odemiyorsun tabi kalsin :D saka degil klupde mali sikinti var..
Sen mi ödüyorsun ? Kagawa Sneijder'dan az mı alacak ?
Sakin olun gençler transfer komitesi siz misiniz sanki bırakın yönetim düşünsün bunları 20 Milyon verdilerse zaten Aysal gözü kapalı satar bunu da daha önce söyledi fazla uzatmamak lazım.
Niye agresifleşiyorsun ki?
Sen ne kadar kalsın diyosan, o adamında da kalmasın deme hakkı var. Şakasına takılmış böyle her şeyi ciddiye alırsan hele ki böyle bir olay için boşa kalp kırarsın.
Bende diyorum ki Sneijder'in henüz bir ağırlığını ben şahsen görmedim. Kagawa gelse bile çok fazla hissedileceğini sanmıyorum üzerine bir de para çok iyi olur.
Sakinim ben telefondan yazıyorum ondan kısa tutayım dedim.
Sneijder'a 20 milyon verirlerse gider maddeden dolayı ancak diğer türlü takasmış takas+paraymış boş yere heyecan aramak olur.
Sneijder bence kalitesini gosterdi gecen yil cenker ama benimde hala suphelerim yok degil acaba dunya kupasindan dolayimi iyi oynadi nese kalirsa bakacagiz ki kalacak gibi gozukuyor oyle diyorlar
Sneijder geçen yıl ligin açık ara en iyi topçusuydu ben anlamıyorum neden diğer takım tarafları Sneijder'i eleştirip duruyor
Kimse kimseyi kandırmasın.Sneijder'e 15 Mn verseler direk veya Kagawa+10 Mn verseler direk verirler.Sneijderden kimse 30 Mn satılacak diye beklemesin.Kagawa da genç ve en az onun piyasa fiyatı 15 var.Sneijderin geçen sezon yaptığını da Kagawa yapar burda -ki bence daha fazlasını da yapar.Ben şahsen rakip takım taraftarı olarak Sneijderin kalmasını isterim.
Bu Kagawa muhabbeti nerden çıktı onu da anlamadım hiç basında vs çıktı mı ismi ben görmedim de Van Gaal gençlere önem veren bir hoca sanmam onu yollayacağını peşin parayla alırlar alırlarsa o da 20'ye anca olur 15'e satmaz Aysal Sino'yu.
Bence direk 20m € vermezler. 10+Kagawa falan teklif edilse de çok iyi bir transfer olur bana göre. Gelecek oyuncuda boru değil Kagawa. Belki çok daha yararı dokunacak bir oyuncu. Van Gaal'in çok ısrar etmemesi durumunda ben Sneijder'in de çok ayrılma niyetinin olduğunu sanmıyorum.
Sneijder bu sezon iyi paraya satılmazsa gelecek sezon satması zorlaşır GS'nin.Her zaman oyuncu değerini bulunca elden çıkarılması gerektiği kanısındayım.
Sneider'in oyun zekasına hayranım. Bu kadar çabuk düşünüp uygulayabilen pek fazla futbolcu olduğunu sanmıyorum. Ancak bizim takımda onun bu çabukluğuna önsezileriyle ayak uyduracak oyuncu yoktu Drogba dışında şu ana kadar. Kaldı ki Drogba da artık hızlanması düşük olduğu için o da tam bir uyumla oynayamadı çoğu zaman. Çevresindeki oyuncular onu anlayamadığı zaman sık sık pas hatası yapan "boş" bir oyuncuya dönüşebiliyor Sneijder.
Sneijder adam eksilten bir oyuncu değil, oyunu hızlandıran, rakip savunmayı hazırlıksız yakalattıran bir oyuncu. Daha top kendisine gelirken ne yapacağına karar veriyor. Uzaktan şutları ve duran topları etkili kullanmasıyla da ekstra katkı sağlıyor. Top rakibe geçtiği zaman çok akıllı pres yapıyor ki bunda da kendisine uyum sağlayacak oyuncular lazım. Çünkü Sneijder fizik gücüyle top kazanabilen bir oyuncu değil. Akıllı alan daraltmasıyla rakibi hataya zorlayan bir oyuncu. Rakibinden topu kapamıyor belki ama gelişigüzel veya dengesiz pas atmaya zorluyor çoğu zaman. Tabi yanındaki oyuncular da iyi adam paylaştığında. Ama diğer oyuncular bunu yapamadığında (ki geçen sezon bunu sıklıkla gördük) o zaman Sneijder "bi tane top kapamayan, takım savunmasına katkı vermeyen oyuncu" oluveriyor taraftarın gözünde.
Yapılacak transferler Sneijder'a uyum sağlayacak oyuncular olursa ne ala, ama aynı kadro yapısı kalacaksa Kagawa gibi adam eksilten bir oyuncu çok daha fazla iş yapar bizde. Sneijder 30 gol atsa da yaranamayacak ne de olsa...
Bence Sneijder hazır para ediyorken bir an evvel satılmalı. GS için en hayırlısı bu olur.
sneijder gidiyormuş. kesinmiş.
Sonunda gonderdiniz adamı :D
sneijderi biz uzerinden kar yapmak icin mi aldik niye satiyoruz
Sneijder turşu değil,şaraptır.
Yahu geçen sene kötünün iyisi olan bir adam niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum.
Bak mesela Hollanda da yaptıkları DK da tamam ona tek lafım yok gayet iyiymiş ama ben Galatasaray da henüz o büyük topçu ağırlığını hissettirmediğini düşünüyorum.
Geçen sezon durmadan değişen bir kadro yapısında sabit oynayan oyuncuydu haliyle diğerlerine bakışla daha iyi oynamış olabilir ama onun kalitesindeki bir adama göre halen kötüydü oyunu.
Galatasaray da pek bir şey yapacağını+yapmak istediğini sanmıyorum ben. Pazarı varken satmak en iyisi olacaktır bana kalırsa.
Unal Aysal akkili adam hesap etmistir bu piyasayi yapacagini Sneijder'in cebe paralari atti Galatasaray. Hoca istedigi kadroyu kursun simdi
Bu tarz oyuncularin adapte olmasi kolay degil.
Alexin ilk iki senesi
Lincoln un ilk senesi
Ilk anda aklima gelenler.
Alex isliklanmisti bile. Sneijder gecen sezon biraz adapte olmustu. Bu sezon üzerine koyacaktir. Bir hagi olamasa bile bir alex olacaktir bizim icin.
çünkü değildi , geçen yıl ligin en iyi topçusu açık ara , uzun boy farklarıyla Caner Erkin'di.
Biz de mesela Diego için duygusal davranıcaz şimdi veya Anelka için nasıl duygusal yaklaşıyorsak ama Sneijder ne bir ağırlık koydu , ne de büyük fark yarattı bana göre.Yusuf Şimşek Beşiktaş'ın Şampiyon olduğu sene iki katı daha iyiydi.
Ligin değil ama Galatasaray'ın en iyisiydi bence de. Eleştirilerin büyük çoğunluğu kıskançlık ve çekememezlik kaynaklı.
Başkalarının ne dediğinin çok önemi yok, hatta Galatasaray taraftarının da Sneijder fikri pek önemli değil. Sneijder gitmek isterse, gider. Gitmek isteyen adamdan hayır gelmez zaten.
Kıskançlık olayı olmadığını belirtmek açısından ben bunu yazdım alt mesaja. Geçen sezon kötü bir takımın iyi oyuncusu idi Sneijder ama buna rağmen sazı eline alamadı tam olarak.Quote:
Yahu geçen sene kötünün iyisi olan bir adam niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum.
Kusura bakmayın ama Galatasaraylıların ben hala Juve maçında kaldığını düşünüyorum. O maç biteli çok oldu, vurdu attı. O maçtan çıkıp gerçekten duygusallığı kenara koyup bakarsanız çok net hak vereceksiniz bize.
Ligde 28 maç 12 gol 7 asist. ŞL'de 7 maç 2 gol 1 asist. Türkiye Kupası 6 maç 3 gol 1 asist.
Ligde attığı gollerle en az 5 maç aldırdı, ŞL'de attığı kritik gol ile gruptan çıkardı, Türkiye Kupası'nın kazanılmasında ise başroldeydi. Üstelik bunu sezon içinde hocası ve sistemi değişen bir takımda yaptı, aynı zamanda Gabi abinin dediği gibi takımın kendisiyle pek çok konuda uyumsuz olmasına rağmen.
Biz sadece Juve maçından dolayı duygusal bakıyorsak, siz de zamanında alamadığınız için veya kendisine Fenerbahçe sorulduğunda alay edercesine güldüğü için duygusal bakıyorsunuz bence. :)
Prandelli Sneijder'i Van Gaal ve Mancini'nin kullandığı gibi doğru kullanırsa yine çok canlar yakar Sneijder. Ayrıca 2 sene sonra satarız para kazanırız mantığıyla alınmadı bu adam, sonuçta kendisi bir marka, dünya çapında bir oyuncu.
İstatistikten ötesi var işte bu olayda söylediğiniz kadar Dünya Çapı bir oyuncu ise bu sahada bir ağırlığı olmalı.
İstatistiksel olarak bakacaksak Hollanda gol kralı da dünya çapı bir oyuncu olsun o zaman. Sneijder hiç bir zaman büyük oyuncu olamadı çünkü bir ağırlığı yoktu. Ben iddia ediyorum olamayacakta Man Utd'a gitse de yapamayacak bunu.
Her neyse söylediğim gibi kaliteli oyuncu, kumaşı çok net belli ama bunu kullanamıyor. En basitinten 2 tane gol atan oyuncuya televizyonda yapılan programlarda 1 saat yer ayırılıyor ben bir kere bir maça damga vurduğuna şahit olamadım.
Fenerbahçe'nin onu istediğini de hatırlamıyorum öyle bir olay da var. :icon_biggrin:
Ve ayrıca kendi açımdan da iyi ki alamamışız o zaman diyorum çünkü benim forvet arkası oynayan oyunculara sempatim çok ayrı ama Sneijder'i hiç beğenmiyorum.
Galatasaray'a gelip imrendiğim forvet arkası oyuncuları da oldu. Tek tek sayarım da bunda utanılacak bir durum yok ama Sneijder'i gram beğenmiyorum.
İstatistik ile dünya çapında oyuncu olunuyor demedim zaten. Algıda seçicilik yapıyorsun maalesef, kariyerinde La Liga şampiyonluğu, Seri A şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu gibi pek çok kupa ve ödül olan adam Dünya Çapı'nda değilse sana göre zaten daha fazla tartışacak bir şey yok. :)
http://www.blogys.net/UserFiles/imag...ce-ideal02.jpg
Wesley Sneijder bizim ligimizin en iyi oyuncusudur,ister kabul edin,ister etmeyin.Bunu geçen yıl "ağırlıksız" oyunu ile bile gösterdi