Alfonso yu alamayız..
Boşuna uğraşıyorlar uğraşıyorlarsa..
Printable View
Alfonso yu alamayız..
Boşuna uğraşıyorlar uğraşıyorlarsa..
Webaslan foruma birisi bunu yazmis:
Afonso Alves 14.08.2007 tarihinde galatasaraya transfer olacaktir.bonservis bedeli 15 milyon euro olarak bildirilirken kendisini yıllık 4 milyon eurodan 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağalayacaktir.yeni kulubünde başarılar dileriz
Buyur.....Sen sanırım cok izlemedin dehset adamm....chelsea ve M.united istedi...
burda gecensene attıgı 34 gol var...tektek..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DInKbk2856c&mode=related&search=[/youtube]
Topcok iyi kontrol ediyor.....Ara paslarına iyi kosuyor..Daha ne olsun..Keske alsak.
Afonso Alves: iste adam bu!
http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow
en az crespo kadar zor transfer bence ama gelirse dehşet olur ;;)
1.43 dakika'da hizini gösteriyor
Ben Afonso Alvesi Brezilya-Türkiye maçında ve Copa America da izledim performansı berbattı.Beğenmedim açıkcası Hollanda liginde gol atmak çok kolaydır.Hollanada liginde bi maçta gol ortalaması 3 ün üstünde.
Alfonso gerçekten zor bir hedef.Ama çok para verirse Gs neden olmasın.
abi dün amauri haberi çıkınca bayılırım dediydim ya şimdi afonso baba da gelirse bayılırım
Afonso Alves cok zor..
Forcimbom özellikle 6. ve 7. gollere bak anlarsın:)
Frikiktende baya iyi...
Arkadaslar benim koydugum videoyu izleyin 34 tane attıgı golün hepsi var....
Frikikte mükemmel, ama yinede cok zor Sevilla'da istiyor Alves'i. Sevilla zaten Alves'leri seviyor. Sevillada zaten 1 tane alves var, ikincisini istiyorlar.
Kezman aslında iyi futbolcu ama Fener de kullanıldığı görevden dolayı kötü oynuyor.
Bu arada bu haber verildimi
Gaatasaray'da Golcü İçin Geri Sayım
Necati Ateş ve Hasan Kabze gibi iki önemli forvetiyle yollarını ayıran Galatasaray, Brezilyalı Lincoln'den sonraki golcü bombası da patlatmak üzere. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın da 25 yaşındaki golcü futbolcunun transferi için onay vermesinin ardından Galatasaray Yönetimi ile PSV arasındaki görüşmeler hız kazandı. İŞTE TRANSFERİNDE SONA DOĞRU GELİNEN PSV'Lİ FUTBOLCU
Galatasaray'da PSV Eindovun'un forveti Kone'nin transferi için geri sayım başladı.Feldkamp'ın özellikle bu futbolcuyu alınmasını istediğibelirtildi.
Portolu Helder Postiga ve Le Mans'ın Brezilyalı futbolcusu Grafite ile sonuç alamayan Sarı kırmızılılarda Listede yer alan bir diğer futbolcu PSV Eindhovenlu Kone isminin ön plana çıktığı öğrenildi.
Bu futbolcu için PSV Eindhoven'ın kapısını çalan yönetim Hollanda yetikileriyle kıyasıya pazarlığa girdi.
PSV Eindhoven Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda futbolcusu olan Kone için 14 milyon dolar isterken Galatasaray yönetimi fiyatın düşürülmesi talabinde bulundu .
Önümüzdeki günlerde bu transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu vurguladı
Kone reddetti Galatasaray'ı.
Galatasaray'dan aldığı ücrette indirime gitmediği için gözden çıkartılan Hırvat savunmacı Tomas, Hasan Kabze gibi Rusya'nın Rubin Kazan takımı ile anlaştı..
Tomas'ın Sarı Kırmızılı kulüpten alacağı olan 1 milyon euro'dan vazgeçtiği ve bu rakama karşılık bonservisini aldığı öğrenildi.. Hırvat futbolcu Galatasaray'dan resmen ayrılırken, yeni takımı ile sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için bugün Rusya'ya gitti..
Tomas'ın yanı sıra gönderilmesi gündeme gelen bir diğer isim olan Carrusca için de Arjantin'de görüşmelerin sürdüğü ancak şu aşamada bir gelişme olmadığı belirtildi..
Arkadaslar Dogru olan birsey Galatasaray Forvet transferine baya yüklü para ayırdı.......Kone reddetmiş ama ikna edılmeye calısılıyormus Kadir cetincalı dedi....Oda yalan konusmaz..Taniyan tanır:):)
Afonso Alves'i alırsak tıpkı Jardel transferi gibi olur.
VE-RE-MEZ...
Sadece GS degil böyle bir oyuncuya kimse yillik 4 milyon € vermez. Adi sani duyulmamis bir oyuncu.. iyi oyuncu olabilir fakat ona verilen parayi bi sekilde elde etmesi lazim fener R.C ye 4,2 milyon € veriyor fakat R.C sayesinde 100 binlerce forma satildi binlerce kombine satildi ayni zamanda transferi sayesinde fenerin adi tüm dünyada duyuldu :) yani alves böyle bir oyuncu degil , kombine forma vs sattiramaz.
Tomas'ın gitmesine üzülmedim açıkçası :D
Kusura bakmayın da, hiç birinde hızı sayesinde attığı gol yok??
Afonsonun kalitesini tartısıyoruz..gereksiz...Dedigimiz gibi oyuncu olmasa Ada takımları istemez..Chelsea ve m.united
Burası türkiyeyi öyle istediginiz türde adam almak zor..Türkiyede daha adam gibi scout sistemi yok..