Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !
Printable View
Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !
Bu arada Fatih Terim, Leeds'e gidip 40 bin öfkeli taraftarın göbeğinde oturdu. Kadıköy, Leeds'in yanında huzurevi kalır. Sorun olmaz..
Bekq'in yokluğunu aratmıyorsun Furkan :D
Neyden bahsediyoruzki arkadaslar irkciligin 2-3 mac oldugu sahaya inmenin 20 bin tl oldugu bir ulkede yasiyoruz
Federasyon'un, cezayı kurala değil, kuralı cezaya uydurduğunu söyleyebilmemiz için artık ne bizim müneccim olmamıza ne de bunun Federasyon yönetmeliğinde yazmasına gerek yok. Bir çeşit alternatif resmi ağız geliştirip yer yer farklı konuşsak da hepimiz biliyoruz ki Emre'ye verilen ceza bir ırkçılık cezasıydı, sadece adını başka bir şey koydular.
Şurda zaten düzgün yorum yapmaya çalışsak bile tuttuğumuz takımdan dolayı yanlış anlaşılıyor her şey.Böyle böyle diyor ama kesin kötü olanı kastetmiştir düşüncesi hakim.Herkes te bir her lafında laf sokmaya çalışmalar sona bir gülücük hop laf soktum rahat yatabilirim tavırları.Emre olayında hep federasyonun hatalı olduğunu söylüyorum ama kötü yönünden algılamayın.Eğer ırkçılık yaptıysa (görüntülerde f.. gözüküyor diğerini görmedim) 4-8 maç arası ceza alması gerekiyordu.Eğer yapmadıysa da hiç ceza verilmeyecekti.Ama sırf 2 tarafıda mutlu etmek için arasında bir ceza verildi.Bunu böyle söylediğimiz zaman Emre'ye ırkçı demiş oluyoruz daha nasıl açık yazıcam bilemiyorum.
Aynı şekilde eğer Fatih Terim sadece küfürden ceza aldıysa normal şartlarda en az 5-6 oyuncunun maçlardan sonra hakem raporuyla ceza alması gerekmiyor mu? Hakemler bu oyuncuları yazmayıp neden hocayı yazıyorlar? Eğer hoca yazıyolarsa neden oyuncular yazılmıyor? Çok enteresan şeyler.
Emre'nin söylediği lafa hakaret diyenler en az onun kadar ırkçıdır benim gözümde, nokta.
İnanıyorum. Bu kadar ağız okumanız varsa buralarda çürüyorsunuz boşa gidin iş bulursunuz. Akıl var mantık var öyle bişey olsa Zokora gidip Emre'ye sarılmazdı bunu bir tek galatasaray taraftarı anlamıyor. Bazı şeyleri %100 bilmeden o kişiye sıfat takanlar taktıkları sıfatın aynısını kendisine koymaları lazım bence o insanın günahına giriyorlar boşa. Ha dediğim gibi demişse cezasını alsın ama almıyorsa ben o adam ırkçılık yaptı diyemem orada yanındamıydınız duydunuz mu ?
Valla orada yanında olamayacağımız kesin, bunu anlayacak yaşta olduğunu düşünüyorum.O zaman şöyle bakalım istersen, oyuncunun yanında değildik duymadık.O zaman dünya da ırkçılıktan ceza alan bi oyuncu göremezsin büyük ihtimal ve Emre suçunu hemen hemen itiraf etmişken ve Zakora'da böyle bişeyin olduğunu söylemişken hala ırkçılık yok demeniz komik.%100 kanıt istiyorsun heralde.Ben eminim ki Emre'nin forması, sarı kırmızı olsaydı, benden çok daha fazla itiraz edecektin bu olaya.Fanatiklik o kadar çok almış başını götürmüş ki sende ve bazı arkadaşlarda.
Ağız hareketlerini ise ben okumam, bu işten anlayan birisi okur, milleti bilgilendirir değil mi ?
Ağız hareketlerini okumak için uzman olmaya gerek yok. Prick demediği aşikar. Bu durumda Emre zaten yalancı çıkıyor. 1 kişi bile orda prick dediğini idda edemez heralde.
caner erkin has... dedi 3 maç aldı ceza normal ama niye verdiklerini açıklamalarılazım
Rüştü de saydırdı hakeme aldı 1 maç. Ama şampiyonluğumuz engellenemeyecek rahat olsun herkes.
rüştü olayı hakem raporunda yoktu ama maçtan sonra söyledi fatih hocanın hakem raporunda var
Rüştününki niye hakem raporunda yok ? Birebir hakeme hakaret etmedi mi ?
onu bana sorma hakeme sor
Caner küfür edip 3 maç alır, sorun yok, Fatih Terim küfür eder, hakem raporunda belirtmiştir, buna itiraz gelir.
Sezon başından beri yaşananlar ortada, hakaret ettiği için ceza aldı diye, şampiyonluğumuzu almak istiyorlar diyorsunuz, elinizi vicdanınıza koyun o zaman, sezon başından beri Fenerbahçe'ye yapılanlar ne amaçla o zaman?
Bu karara şampiyonluğu elimizden almak için diyorsanız, Fenerbahçe tarafının bu yaşananlar bizi bitirmek için söylemine de saygı duymak zorundasınız.
Emre'nin ırkçılığı konusunda mahkemenin almış olduğu gizlilik kararı var, şunu da söyleyeyim, herhangi bir şikayet olursa, bu konuda IP numaralarını vermekten çekinmem.
PFDK görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor.Fatih Terim olsa da olmasa da şampiyon olucaz.İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar.
Bu Federasyon da, Galatasaray'ı engellemeye çalışıyor, Fenerbahçe'yi engellemeye çalışıyor, Beşiktaş'ı engellemeye çalışıyor... Trabzonsporlu arkadaşlar pek gündeme getirmese de, tahmin ediyorum Trabzonspor'u da engellemeye çalışıyordur.
Adamlar birinin şampiyon olmasını istiyorlar ama kimdir, ben çözemedim.
sergenide oraya satmamışlarmıydı :D :D
FT eğer birşey dememiş olsa mutlaka açıklama yapardı ceza yanlış diyerek, demek ki kendini tutamamış(son 2 maç kala yaptığı yanlış). Bunun cezası kaç maç olurdu bilmiyorum ama sonuçta illa ki ceza gelecekti bu kadar olayı dramatize etmenin anlamı yok.
Benim bildiğim FT telefonla, telsizle, mektupla, vücüt diliyle olmadı tribünde tezahürat yaparak bile yönetir o maçları merak etmeyin :)
Artık bugün verilen cezadan sonra Fedarasyon niyetini belli etti, Fenerli yada Beşiktaşlı demiyeceğim ancak Galatasaray düşmanı olduğu kesin.
Rüştü kendini ihbar ediyor, küfür ettim diye, 1 maç veriyorsun. Ama doğru Galatasaray maçında sahada olması lazım.
Fatih Terim'e 3 maç. Artık herkesin bir sabrı var, Bu sene müthiş bir taraftar profili çizen Galatasaraylıları çıldırtmaya devam ediyor. Çıkacak olaylardan kim sorumlu olacak ?
Hoca dedi zaten az kaldi sampiyon olursak konuscaklarim var insallah konusur ne dicegini cok merak ediyorum
Eboue"ye bak ya :D
[YOUTUBE="7mUH54cktIo"]Ebouee[/YOUTUBE]
ellerin dert gormesin hocam gerçekten cok buyuk bir basari ilk 11 de oynuyan 10 tane oyuncumuz yeni sadece 1 tanesi eski oda hakan balta yani kisacasi 10 tane yeni oyuncu ile birbirini tanimayan oyuncu ile su an sampiyonlugun en buyuk favorisiyiz ve gerçektende cok iyi takim oyunu oynuyoruz pas yuzdesi su an en yuksek galatasarayda zaten tam emin degilim ama , birde fatih hocaya gelelim gerçektende fatih terim buyuk hoca turkiyenin en iyi hocalarindan biri floryayi adam etti resmen uzun yillar sonra oyuncular olsun personeller olsun hepsi birbiriyle butunlesti umarim sezon sonunda yuzumuz guler
Bu hareketi ciddi ciddi birileri öğretiyor. Klasik Türk şakası. Muslera da yapmıştı. :D