Galatasaray Transfer Haberleri | Yasin Öztekin
Büyük takımların birleşerek Eskişehir'i protesto etmeleri gerekli. Tarık sanki pırlanta. Tarık ta 4 ay top oynamamayı göze alsaydı şimdi rahattı, tehdit ettiyseler orası ayrı tabi.
Galatasaray Transfer Haberleri | Yasin Öztekin
Quote:
Originally Posted by
ABOOO
4 ay değil, 8 ay. Ocak'ın son haftasına kadar maç yok zaten. Mayıs'ta biten sezon Ağustos sonunda açılıyor. 8 ay maça çıkmamak ciddi geriye gitmesine sebebiyet verirdi. Genç oyuncular için intihar demek. Ayrıca TFF'de Bosman hukuku boşluğu nedeni ile TFF'den ceza alması, cezanın CAS'a gitmesi ile Türk Futbolu'nun ceza alması sonucu kariyeri büyük yara alacaktı. Senin sen yapan kulübün teklifine hayır diyemedi, hatır gönül ilişkisi ile sözleşme imzaladı. Eskişehirspor de haklı. Yıllarca oynatmış, yetiştirmiş, maç kaybetmek pahasına hatalarına göz yumarak riske girmiş. Elbette para kazanmak isteyecek. Yetiştirmiyorsun, yetiştireni de baltalamak istiyorsun.
4 ay ligin oynandığı süre, sonuçta yaz aylarında maç yapılmıyor. Millet 1 yıl oynamayıp kendine geliyor bence 17 maç abartı değil. 8 ay abartı olmuş, kedisine bakan oyuncu yaz aylarında hazırlık kampında toparlar. Ayrıca yıllarca oynatma durumu da yok, sanki 4-5 yıldır oynuyor oynadığı sadece 1 yıl. Vefa olayını abartmamak gerek, tarık' ın eskişehire hizmeti de var ortada. Cezayı neden alıyor onu da anlamadım, kanuna göre sözleşme imzalanabiliyor ve ben emsal ceza olduğuna denk gelmedim. Cas a gitse olan Eskişehir' e olurdu, her zaman oyuncular korunur.