Yabancı bir basın medyasında okudum
Printable View
Alman basını Podolski diyor.
https://twitter.com/DiMarzio/status/498437541331476480
Di Marzio;"Balanta,6 milyon euro karşılığında Galatasaray'a yakın." Kaynak güvenilir,bu iş olacak sanırım.
Di Marzio dediyse doğrudur. Cardozo Trabzonspor'da dedi. Biz ciddiye bile almadık. Ertesi gün Cardozo KAP'a bildirildi. Constant ve Medjani Trabzonpor'da dedi. Onları da ertesi gün KAP'da gördük.
Di Marzio dediyse transfer bitmiştir. Hayırlı olsun. Bence yeterli bi isim değil ama neyse.
Tam Fm'lik takimlar kuruluyor bu sezon
Hava hakimiyeti olmayan bir stoper almamız saçma olur ama Balanta'ya da hayır demek mümkün değil. Yerli sol bek ve forvet daha elzem. Şu Galatasaray'a akıl sır etmiyor.
Balanta sol beki yedekler aynı zamanda da bi tane bombacı şart forvete, Burak ve Umut'la olmaz olamaz mümkün değil.
Bence Balanta'ya para vereceklerine Chedjou oynasın son zamanlarda canavara dönüşmüştü. Emre Güral, Mevlüt ve Tarık'ı alıp Umut Bulut'u gonderelim ve tabii diğer kadro dışı oyuncuları da gonderelim yeter ya takım müthiş rahatlar, hatta seneye yabancı sınırını 11+7 ye çıkarırlar eminim :) allahım çok şey mi istiyorum :(
balanta gelirse kaldı sag bek ve forvet işte Tarık ve huntelaar alın bu iş bitsin bi yerde gördüm bonservisi 6 milyon euro ya kadar inmişlerdi :D
Balanta harika bir transfer olur, Arjantin Ligi`ni elimden geldigince takip etmeye calisiyorum, sadece fm topcusu degil yani.Fakat FM`de bile bu kadar unluyken, kesinlikle bir cok takimin scout`u tarafindan da takip ediliyor ve Galatasaray`a gelirse de takip edilecek, biliyorum.(Bknz:Bruma geldikten 1-2 ay sonra, oyle ahim sahim oynamamasina ragmen Ingiliz Basinin(SkySports vb.) bir suru haberine gore Liverpool,Chelsea vb. takimlar onu takip ediyordu ve 20 M Euro vermeye hazirdilar..Alex Telles`te keza oyle)Yani diyecegim su ki, Galatasaray bu transferden hic bir sekilde zararli cikmaz, %1000 eminim.Haa, Balanta Turk olsaydi, sansinin daha az olacagi bir gercek...Fakat Portekizli,Brezilyali,Kolombiyali olunca millet oyle bakmiyor abi..Neden bir Shakhtar Donetsk olmayalim?
Balanta aslinda Valencia ile anlasmisti fakat Avruda Disi oyuncu kurali nedeniyle Valencia`nin eli kolu bagli kaldi ve Arjantin basini bu transferin agerceklesmeyecegini yazdi.Insallah Balanta bize gelir.Cok cok sevinirim..Prandelli`de Serdar Tasci,Doria ve Balanta arasindan Balanta`yi tercih etmis.
Bruma-Alex Telles-Balanta transferlerinden cok yuklu miktarda para kaldiririz ileride..
Podolski in - amrabat out
Balanta in - chedjou out
Tarık in - sabri out
Galatasaray'ın ŞL'de başarılı olabilmesi için net olarak ; sağ bek , sağ kanat ve santrafor transferine ihtiyacı var .
Balanta için teklif vermişiz. Prandelli kesin olarak 1 stoper ve 1 forvet istemiş. Aysal'da bu mevkilere transferin yapılacağının sözünü vermiş.
1 forvet alsak yeterli olur burakla olucak ıs degıl huntelear aradıgımız adam.
Huntelaar`in gelmesini cok cok isterim fakat yillik maasi cok fazla.Galatasaray karsilar tabiki fakat sanmiyorum alinacagini.Unal Aysal ``bu yil Cilek degil caliskan ari alacagiz demisti..``
Podolski ya da Huntelaar gelse çok güzel olur. Ama bence gündemde olmayan bir forvet alacağız.
Seve seve gelirim Zafer ayıp ettin. Bi telefonuna bakar Aysal'ın. :( Milli takıma da ilaç olurum. :D Bu arada Almeida halen bir takım bulmadı onu bekletiyoruz herhalde. :D
beyler bayanlar Balanta tamam sanırım. Hayırlı olsun bence.
podolski transferi bence sneijder transferinden daha zor o adami türkiyeye getirmek icin löwü felan antrenör olarak getirmek lazim.. formu gayet yerinde yas olarakta türkiye icin henüz genc sayilir.
podolski form olarak yerinde ve genç he ? 29 yaşında bu adam ve hiçbir zaman sneijder kadar üst düzey olmadı kaldıki bu adamı bundan 3 yıl önce zaten getiriyoduk kendisiylede anlaşılmıştı kulübüylede son anda taraftarlar baskı yapıp transfere engel oldu sonrada küme düştüler :icon_cool:
Gs'nin sorununu Podolski çözmez, Huntelaar çözer.
Balanta gelirse ( ki gelirse formasını alırım yani) ŞL kadrosu Muslera, Veysel, Chedjou, Balanta, Telles, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Amrabat, Burak olur ki bence çok da iyi iş yapar.
Ayrıca Chedjou - Balanta ikilisi çok iyi uyum sağlayabilir. Balanta hızı ve tekniğiyle ön plana çıkıyor. Chedjou ise iyi bir kesici olduğunu maçlarda gösterdi.
Tek sıkıntı lige dönünce hangi yabancıların oynayacağı. Şu yabancı sınır olmasa varya of of :)
Semih'in olduğu yerde Semih'in yerine değil yanına adam düşünülmeli, ona göre transfer yapılmalı. Balanta'yı çok tanımıyorum, ama Semih'i tamamlayacak tipte bir oyuncu değilse o da gelmesin.
Bana kalırsa Doria daha iyi olacaktır, hava toplarında daha etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var sanki.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 7 dk.
ÖZEL - Balanta için yapılan 6,5M €'luk teklif rededildi. River Plate tarafından 8.5M € talep edildi. (@senfo10)
Abartmasınlar be onlarda. Çok mu iyi bu adam daha kariyerinin başında River'de oynuyorsun 6.5 kötü para mı arttırıyorsun. Şaka gibi valla.
Gökhan Zan'ın tekrar kadroya alınmasından sonra stoper işinin olmadığı belliydi zaten.
Stoper çokta sıkıntı değil Semih-Chedjou birbirini tanıdı artık. Koray'da var ligde oynar o da zaman zaman. Öncelik forvet olmalı Burak'la Umut'la 3. bile olamayız.