Gökhan Zan kadroya yeniden alınmadı. Takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Haberler yanlış.
Printable View
Gökhan Zan kadroya yeniden alınmadı. Takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Haberler yanlış.
Yeniden alindi, özel programla açıklarını kapatıyor Sneijder de öyle.
http://www.medyaspor.com/haber/gokha...cikliyor-26673
Burada öyle yazmıyor. Bizzat A takım idari menajerinin açıklaması bu.
Yokmu transfer duyum?
Galatasaray çok sessiz geçiriyor.
Aynen öyle çok sessiz takılıyoruz. :D Zaten Galatasaray transfer dönemlerinin sonlarında başlıyor transfere hep. :D Almeida'yı bekletiyoruz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.
Valla bir Fenerbahçeli olarak artık ben istiyorum Galatasaray'a transfer, bu kadar bekletilmez ki.
Ünal Başgan işini bilir beyler rahat olun :n::n:
Podolski yeter.
Soldado'yla anlaşmaya yakın olunduğu yönünde ciddi istihbarat aldım. Bence gelirse bu takım uçar
Ligin baslamasina az bir sure kaldi ve yine transfer yapmakta gec kaliyoruz. Takimda halen transfer yapılması gereken bolgeler var. Artik bir hafta icinde bu transferler gerceklesmeli.
Ünal Aysal : Mutlaka iki tane transfer yapacağız.
Bu sene ne kamp planlamamız ne de transfer yönetimimiz hiç memnun etmedi beni.Transferlerin geç yapılmasına alıştık ama eldekileri bu kadar süredir yollayamamak büyük başarısızlık.
Forvet ve bir stoper alınacak demekki. İnşallah ikisi de kaliteli olur ve takıma çabucak alışır. Keşke Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'de alınsa.
Kaliteli birer yedek forvet ve sol bek alınacaktır, alınmalıdır. Fazlasını beklemiyorum, gerek de yok.
Ne yedek forveti aga ya güvenmeyin şu Burak'a. Ligde bile attığından fazla çıldırtıyor. ŞL'de oynayacağız tabi ki as forvet alacağız. Yabancı olacaktır.
Ünal Aysal alacağız demiş ama ben bir çıkış yolu bulamıyorum.
Oyuncu göndermeden transfer beklemiyorum açıkçası. Nedenleri basit; UEFA'ya verdiğimiz söz ve yabancı sınırı. Maaşlar artmayacak dendiği KAP'ta bildirilmişti. Mancini ve Drogba'dan artan maaş bütçesini ona buna dağıttık. Eldeki gönderilmesini beklediğimiz oyuncular da hala duruyor; yabancı sınırı bakımından sıkıntı. As forvet de alamayız zaten; Muslera - A. Telles - Melo - Sneijder - Bruma gibi 5 yabancımız var. Bruma belki sık sık rotasyona sokulup forvet oynatılır ama bir de Chedjou var onun da sık sık oynaması lazım(inşallah gönderilir). Amrabat var rotasyona girebilecek. As forvet gelirse Burak'ın triplerini de çekme ihtimalimiz var. Hem maddi hem manevi açıdan sıkıntı.
Muhtemelen böyle başlayacak lig. Birileri gönderilebilirse birileri gelir. Belki birileri gönderilmeden Türk pasaportlu bir transfer yapılır.
Telles , Muslera , Melo ve Sneijder kesin ilk 11... Bruma ,Amrabat ,Chedjou +3 olarak kenarda oturabilirler... Yalnız asıl sıkıntı bu yabancıların hiçbiri sahadaki yabancılar yerine giremez çünkü mevki farklı :D Alınacak 5. as takım oyuncusu olarak bence stoper tercih edilecek. Forvet gelirse kulüp karışır :n:
As forvet gelecekse niye Burak Yilmaz'a essek yüküyle para verip kontrat yeniledik? Hadi diyelim ilk 11 için aldık forvet yabancı. Muslera, Telles, Melo, Sneijder banko mudur? Bankodur. Chedjou'yu ve Bruma'yi saymadım. Ya stoperleri ve kanatları yerli oynatıp forvete yer acacagiz ya da muslera yerine sinan oynayacak falan filan. Daha bunun Amrabat'i da var. Velhasıl kelam ben de Burak'i çok begenmiyorum ama Burak'tan iyi yabancı forvet alabilecegimize ihtimal de vermiyorum.
Joel Campbell dışında gelebilecek kimseye ihtiyacımız yok bence. Oyun stili tam bizim aradığımız tip. Hem kanat oynar hem forvet. Onun dışında gelecilecek msla Soldado Burak'ı kanata gönderir. Ben Bruma'nın as oyuncu olacağını düşünmüyorum.
Soldado da olabilir. Geçen sezon Ade'yle birlikte oynadığı maçlarda sola daha yakın oynadı, Türkiye'de kanat işini kıvırır bana kalırsa.
Galatasaray'ı transferde zorlayan maddiyat. Aynı şekilde Fenerbahçe'yi de. Bakmayın artistlendiklerine para olsa yine bomba transferler kasıp kavururdu. Para olmayınca kurumsallaşma, profesyonelleşme kisvesi altına saklanıyorlar.
Eğer tek forvetli bir sistemle oynayacaksa Galatasaray, Forvet gerçekten lüks olur. Zaten yabancı sıkıntısı var. Bence 4-5-1 oynar Prandelli, bu sistemde çok sağlam bir kanat oyuncusu şart. Amrabat, Bruma, Olcan, Aydın, Hamit beşlisinden 1 tanesi bence 11 için yeter. İki tanesi kadroyu zorlar.
Muslera
Veysel - Semih - Koray - Telles
Transfer - Selçuk - Sneijder - Melo - (5'liden biri)
Burak
Soldado transferi kesinlikle yalan uydurma haber. Ünal Aysal kendisi de söyledi, hocamız hırslı ve genç oyuncuları istiyor dedi. Bu tanıma uygun oyuncular alınacak. Başka bişey beklemeyin bence. Çöp yabancılar gitmeden de transfer zor.
Oyuncu satışı konusunda dünyadaki en başarısız kulüp olabiliriz herhalde.
soldado mümkünse tottenham dan gitsin galatasaraya da gelmesin gitsin atletico ya valencia ya falan
Juventus ciddi şekilde Semih Kaya ile ilgileniyor. Bizimkiler 8 M € istemiş. Juventus bu miktarı fazla bulmuş. Onlar 6-6.5 M € vermeyi düşünüyormuş. Bence güzel bir fiyatta anlaşılırsa satılabilir. Hem kendisi için iyi olur hem de biz kulüp olarak finansımız çok rahatlar. Bu para bilançoya direk etki edeceği için FFP konusunda da çok rahatlarız.
Bu ortamda 8milyon juve için çoksa bizim için az. nedeni sınırlama malesef.
Semih'i 8e satalım başlayalım Koray'ı oynatmaya. Zaten iki sene sonra Juve beğenmez 3Mye geri alırız.
Dany ile Anderlecht ilgileniyor. İnşallah hemen gider de rahatlarız. Çabucak olsun bitsin bu transfer.
Semih için 6-6.5 M € vermek istemeleri çok normal. Sonuçta onlar da sınırlama falan filan olmadığı için onlara Anadolu kulüpleri gibi fahiş fiyata oyuncu satamayız. 7 M € falan olursa satılsın bence. Tarık gibi rezalet defans yapan bi adama 6 M € istemekte ne kadar aptalca olduğunu anlayın buradan. Defansta da Hakan-Chedjou ikilisi çok güzel şekilde oynayabilir.
Semih'i stoper almadan satmak intihardır