chedjou yavaş mıymış da hızlı stoper arıyoruz?
Printable View
chedjou yavaş mıymış da hızlı stoper arıyoruz?
bugun kimleri transfer edemedik bakalım ? :D
çok kısaca özetlemek gerekirse aslında olay fizik güç veya boy değil.
tamamen mücadele gücü boğuşma gücü. çünkü ileri nokta olarak koyduğun adam en az 2 kişiyle refakat ediliyor. o yüzden kendine gelen topları almak için boğuşması mücadele etmesi rakibi sindirmesi gerekiyor. mesela david villa'nın gençliği :)
campbell gibi burak gibi oyuncular daha çok geniş alanda etkili oyuncular.
mesela enteresan gelecek ama amrabat burak'tan veya campbell'dan daha iyi bir nokta santrafor olur bence. çünkü boğuşuyor vucudunu kullanıyor mücadele ediyor. çok önemli bir olay.
Giroud yanlış bir öneri olmuş,kendisi Burak Yılmaz'a bile şükrettirir.Bence tam Burak için bir kadro şekline sahip olduk.Kanatlar ve Sneijder bolca Burak’a pozisyon hazırlayacaktır.Gerisi Burak'a değil Allah'a kaldı.
Keşke Berk Ünsal'da şans bulabilse.
Türkiye'deki transfer piyasasını çok güzel bir şekilde özetleyen olay ;
Jimmy Durmaz için Galatasaray'dan 3.5 M € isteyen Gençlerbirliği oyuncuyu 2 M € ücret karşılığında Olympiakos'a sattı.
Alman basınında Podolski ismi geciyor
umarim gelmez podolski gereksiz bir hamle olur.
Sneijder, Drogba ve daha bir çok transferi önceden söyleyen adam ısrarla Campbell gelecek diyor
Herkes abi artık imkansız diyo bu adam ısrarla gelecek diyor. Hatta eğer gelmezse twitter'ı bırakırım diyo. Bir bildiği var galiba. Ben de artık imkansız olarak görüyorum ama bakalım.
Campbell BJK maçında oynamadı. Ligde de oynamadı galiba. Yedekte oturuyor adam öyle yolla bize işte yahu turşusunu mu kuracan. :D
Bu adam 34cimbom34 mü?
Eğer o ise benim gördüğüm en kolpacı şahıs kendisi. 2 tane adamın adını söyledi diye ünlü oldu oradan yürüyor.
Fotomaç, Fanatik gazetesinde ne okursa aynısını copy-paste yapmaktan başka bir numarası yok. Bunu görüp bir de Fenerbahçeli versiyonu türemişti bi aralar ona da çok gülüyordum.
Şu adamlara inanmayın boş yere beyler gerçekten zaman kaybı. Balanta gelecek, Campbell tamam yazayım bende gelirse her türlü kralım gelmezse de kaybedecek bir şeyim yok.
Mantıkları tamamen bu yani.
Bu arada ntvspor da Balanta olmazsa alternatif Uğur haberi mevcut.
campell bu haftaki lig macinda sahada olcakmis bence wenger vermez bize. podolskide gelmesin , benim tercihim sahsen schalkedeki huntelar olur.
Adamın ismi doğru da diğer verdiğin bilgiler yanlış. Adam Galatasaray'ın tüm transferlerini önceden söyledi. Atıp tutmayla olacak iş değil. Melo olayı da aynen bu Campbell olayı gibi olmuştu artık herkes gelmesi imkansız diyordu sonuç ortada. Söyleyip de olmadığı bir transfer varsa söyle de bilelim. Çünkü adamı ben çok eskiden beri takip etmiyorum. Benim tek yanıldığını hatırladığım Tarık Çamdal transferi o da karşı kulübün sorun çıkarması yüzünden.
Podolski ve Huntelaar gibi isimlere 10 M € bonservis verip 4-5 M € maaş vereceğimizi düşünmüyorum ben. Bu şekil bir transfer olmaz bence. Daha ucuz maliyetli oyuncular gelecektir. Başkan da hırslı ve genç oyuncuları alacağız dedi. Campbell ve Balanta mesela bu tarza çok uygun. Bu tip oyuncular gelecektir.
Nani transferi bitti demişti,hani nerede Nani ? 34cimbom34 ve türevleri hep kolpacı.
Valla birisini alsınlar artık ya. :D Geçen sene bile bu kadar sessiz değildik yabancı oyuncu almadık daha yahu. :D
eboue ve danny gitmedikçe adam gelmez çok ama çok geç kaldık bu nasıl bi planlamadır millet haziranda bitiriyo işlerini biz hala bekliyoruz :director:
Ronaldinho`yu bize onermisler, yillik 3.5 M Euro`ya raziymis,iki sene once Fatih Terim`den sonra bu seferde Prandelli veto etmis.Hoca genc ve disiplinli adam istiyormus.
Ah ulan Ronaldinho`yu bir TSL`de izleyemedim ya ona yaniyorum.Hoca sonuna kadar hakli ama, yabanci kontenjani belli, Roni fazla disiplinli degil..Bakalim kim gelecek..
Takimda cok yabanci var ve mevcut sinirlamadan dolayı ilk 11e kendi yabanci oyuncularimizi bile koyamiyoruz. Ama takimda mutlaka takviye yapilmasi gereken forvet sag bek ve stoper bolgeleri var.Bu kadar zaman transfer icin beklendiyse buna ddeğecek nitelikte transferler yapilmasi sart.
Balanta bitmiş hayırlı olsun.
Arif dediyse bitmemiştir Uğur Demirok'u almışızdır hayırlı olsun.
Fanatik'e inanın Arif abiye inanmayın.
Podolski Arsenal'den gönderiliyormuş acaba gelir mi Galatasaray'a
podolski olmaz zaten hic gorusulmemis bile menajer oyunlari... + len kaan europ hangi soledigim olmadi bi lucescu olmadi ondada herkes patladi :D
Podolski Juveye gidiyormuş
Bugüne de bir transfer haberiyle uyanamadık. Artı sponsor konusu da hala bitmedi. Ve daha da kötüsü hala çöp yabancılardan kurtulamadık. Hiç mi olumlu bişey olmaz ya :(
Güzel günler yakın,bekleyin :0:
Ünal Aysal: UEFA'nın titiz bir şekilde uyguladığı FFP şartları var. Dolayısıyla transferlerin sponsor gelirlerine takılması da söz konusu.
:(