Cihan bi ekoldür :icon_cool:
kullanamayanlar utansın..!
: )
Printable View
Cihan bi ekoldür :icon_cool:
kullanamayanlar utansın..!
: )
Ne 50 milyon Euro'su? Sheva en iyi zamanında Chelsea'ye 35 milyon Euro'ya transfer oldu. Henry daha dün Barcelona'ya 24 milyon Euro'ya transfer oldu.
Abartmayın isterseniz! Adriano dünyanın en iyi futbolcusu değil, 50-60 milyon Euro gibi abartılı fiyatlar ödemez hiçbir takım ona.
Şu an 50-60 milyon Euro, C.Ronaldo, Kaka, Ronaldinho gibi oyuncular eder.
Adriano en az 30m€ bonservisi var... Bu adam yıllık 6m€ dan az para almaz...
4yıllık kontrat 4*6= 24
30+24=54m€...
Artık 30yaşındaki Henry 24m€ ediyosa... 25 yaşındaki Adriano 30m€ eder...
cihan bi aralar iyi gibi di, ne oldu anliamadim
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen süper solak, yönetimin kararını bekliyor.
‘Gelmek istiyorum’
Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere... Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana’nın isteğiyle Şekerspor’a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya “Beşiktaş’a geri dönmek istiyorum” dedi.
Taraftar sıcak bakıyor
Sergen’in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, “Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm” yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, “En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek” dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın’ı tekrar Beşiktaş’ta görmek istedikleri biliniyor.
Tamam Cihan Galatasaray kriterlerine uygun bir futbolcu olmayabilir ama bizde çok abarttık yani o kadar da değil bence...
Böyle saçma bir mantık olur mu?!!
Sheva 29 yaşında 35 milyon Euro'ya transfer oldu, Henry de aynı yaşta ve 24 milyon Euro'ya transfer oldu.
Şimdi o zaman 18 yaşında, kendini ispatlamamış ama çok yetenekli bir oyuncuyu da bunlardan daha yüksek bir bedelle almak gerekiyor, öyle mi?!
25 yaşındaki Adriano ile 30 yaşındaki Henry ile arasında dağlar kadar fark var. Dünyada hangi kulübe sorsan 30 yaşında olmasına rağmen -ki bu yaş abartılacak kadar büyük bir yaş değil- Henry'i tercih eder.
Barca istese Adriano'yu da alırdı, parası yeterdi ama Henry'i aldı, neden, yaşlı takım kurmak için mi?!
Adriano bu yıl 4 gol attı, kim 30 milyon Euro versin Adriano'ya?!
Fiyatlarda böyle saçma bir kıyaslama yapmazsak sevinirim, son derece komik oluyor çünkü. Yani o zaman en genç adam dünyanın en pahalı futbolcusu, en yaşlı adam dünyanın en ucuz futbolcusu!
Çaptan düşmüş, formsuz, disiplinsiz, gece kulübünden antrenman tesislerine gelip idmanda uyuyan, gol atamayan, milli takıma seçilemeyen Adriano'ya 30 milyon Euro vermez kimse, hele ki Henry'nin 24'e gittiğini bilen biri hiç vermez! Adriano şu an en fazla 20 milyon Euro eder, o da yeteneğine ve yaşına verilecek ücret, Adriano 30 yaşında olsa şu an ona 5 milyon Euro vermez kimse.
bencede adrianonun piyasası 15-20 milyon euro arsında
en son Dortmund la anlasti diyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben cikiyorum, yarin gurusuruz
Fıratcan yaw yazdıklarını bir daha oku bu sen olamazsın :) Adrianonun bonservisi alma gibi düşüncemiz yok zate olursa ki olmayacak KİRALAMA olacak
2002 yılı milli takım aday kadrosunda da vardı ama son 23 kişiye dahil olamamıştı galiba formanın ağırlığını taşıyamadı gsde
bence bu transferden sonra Orhan Ak'ın gitmesi kesinleşti
Sergen Yalçın dönsün bence oynamasa bile Jübilesini burada yapar
100kg Ronaldo 10m€ ediyo... Adriano 15-20m€ ediyo yani madem bu kadar ucuz Chelsea niye alamadı... Ne diyim bnm mantığım bu sizinki bu...
Ayrıca brz saygı saçma mantık felan daha sataşma seviyesi düşük kelimeler kullanmanı öneririm...
yaw bu adriano ronaldo haberleri sadece gazetelerin uydurması medya geçmişte neler neler yazdı hatırlayın... fb yönetimi bu haberleri yalanlamaktan bıktığı için adriano konusunda bir açıklama gelmedi medyada bunun üstüne gidiyor iyice taraftarı gereksiz bekleyiş içine sokmanın manası yok ya yabancı kontejyanı kalkmazsa ne olacak ???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futbola böle bakman çok yanlış... Chelsea Essien'e 34 milyon euro veriyor ama Essien kendi ağızından ben bu kadar para etmem diyor bilmem bi şey anladın mı
Orkun
Uğur--Song--Servet--Volkan
Sabri(Rommedahl ??)--Linderoth--Arda
--------------Lincoln-------------
Gökhan Ünal ??(Necati)---Ü.Karan
Bu sene bence ideal onbirimiz bu olur
Medya Fener'li Bu haberler gündemden düşmemek için çıkıyor.
Bence Kalli 4-5-1 oynatacak :)
Bu fenerbahçeye özel bir durum değil bjkyede günde en az 4 5 yeni isim yazılıyor en sondan sergen çıktı mesela
Gökhan Ünal gelirse bira zor 451 oynatır :)
Sergen ayrı.Ronaldinho-Adriano falan ayrı. :D
Chelsea ne zaman alamadı, sen bana önce onu bir söyle!!!
Chelsea geçen sene veya eveli sene alamamıştır, sen son 6 ayda Chelsea'nin Adriano'ya teklif yaptığını gördün mü? Veya herhangi bir kulüp Adriano'ya teklif yapmış mıdır? ASLA!
Şimdi istese Chelsea rahat alır. Adriano ilk piyasaya çıktığı zamanlar, bundan 3 yıl önce, Copa America'da son dakika golüyle skoru eşitlemiş ve maçın penaltılara gitmesini sağlamıştı, ondan sonra zaten kendisini epeyce gösterdi ve dünyaya adını duyurdu. 2006 Dünya Kupası kadrosuna çağrıldı, Adriano-Ronaldo ikilisi oynadı, ama Adriano hiçbir şey yapamadı. Göbekli dediğin, 100 kg dediğin Ronaldo, 10 milyon Euro eden Ronaldo, Dünya Kupalarının en çok gol atan oyuncusu ünvanına erişti attığı golle 2006 Dünya Kupası'nda!
Yani herkes bunu diyor, yok R.Madrid nasıl alamadı, yok Chelsea nasıl alamadı. YAHU ONLAR TEKLİFLERİNİ 2-3 YIL ÖNCE YAPMIŞLARDI, GEÇEN HAFTA DEĞİL!!!
Şu an istese büyük Avrupa kulüpleri çok rahat alır Adriano'yu. Ibrahimovic'in gölgesinde kaldı yıl boyunca, genelde hep yedek oturdu, zaten 4 gol attı, bir etki gösteremedi, bekleneni yapamadı. Copa America kadrosunda da yok zaten, hazırlık maçları kadrosuna da alınmıyor, yerine Vagner Love, Afonso Alves gibi isimler tercih ediliyor.
Anlatmak istediklerimi umarım anlaşmışsındır, şimdiyle bundan 2 yıl öncesi farklı. Şimdiki Adriano ile o zamanki Adriano aynı olsa, emin ol ki R.Madrid, Chelsea fır dönerlerdi etrafında, Inter de onu göndermek için can atmazdı.
Deniz sende benim gibi biliyosuN Adriano nun ne kira ne de bonservis şeklinde gelceni FB ye... Inter satmaz yıldızını hele hele kiralamaz...
Adriano formsuz olsun olmasın Dünya nın en popüler forvetlerinden Avrupa da 3turdan öteye gidememiş bir takıma gelmez... Yahu lütfen Arkadaşlar yapamyın gazeteler uyduruyır sizde destekliyosunuz...
Gökhan Ünal'ı unutun kayseri geri adım atmaz ama Saviola olayına bir şey diyemem... Ükaran 31 yaşına geldi Kalli Tkımda reizyon yapıyor belki forvet hattıda bunun içindedir ama 442de oynayabilir iddia etmiyorum
beyler bu saviola için baya bi ciddiyiz galiba
Jubile için erken daha oynar.Önemli olan Futbol oynama hırsı Sergen'de diyo zaten Kendimi cok iyi hissediyorum diye.
ya adnan lardan biri avrupayı ayağa kaldırıcak 2 transfer yapıcaz demişti.hala ses yok. hemde bu lafı lincoln hariç söylemişti.lincoln harici 2 flaş transfer yolda diyordu
+1 Fıratcan yorumuna katılıyorum.Gelse tabi bizde mutlu oluruz böyle genc ve yıldız Turkiye'ye gelecek ama gelmez gelmeezz !
Tamam kardeşim biliyom seni ztn...:)
Yani ya da ben kendimi tam anlatamadım
Adriano yu Inter FB nin alabilceği bir ekonomik boyutta satarsa araya başka takımlar girer diye düşünüyorum... Diyip konuyu tatlıya bağlayalım...:)
Taşkın Abi ztn süper transferler yaptınız yahu... Kadro harika oldu... Saviola da gelirse sistem çok gzl olur GS de...
Adriano'nun popularitesi falan kalmadı artık.Adriano eski Adriano değil.
Ha alırlarmı kulüpler alırlar.O da belki eski günlerine dönebilir diye.Ama benim hiç öyle bir umudum yok
beyler elmander nası olurdu gs ye bzı grişimlerimiz olmuş galiba
Kalli revizyon yapacaksa kendinden başlasa iyi eder..
Abi Potansiyel varmı var.Teknik varmı var Sutları iyimi İyi.Her futbolcunun kötü bir dönemi olmustur.Toparlar diye düşünüyorum.
yaw Bence şunu konuşalım şimdi forvet alındı diyelim takıma ... Alex kezman ""xforvet""3ü kesin oynayacağına göre 3 orta sahalı olacak ... appiah aurelio 1 tane kaldı bunu nereye koyacaz 3 libro mu oynayacız dünyada böle sistem yok
ALi bilgin gündemde alsak ne olacak o zaman tümer bu sistemde nasıl oynar ??????????????????? ben hala çözemedm valla :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu yine fenerbahçe olunca gelen oyunculara bir kulp bulunuyor ne yazık ki
elmander demiştim dşünceleriniz ne bu adam hakkında?