Kesilir anam kesilir canim kesilir :)
Ne guzel iste zengin kadro sino ve pandev ile olcan bruma degisirler zaten surekli. Sol bek olarak olcani hic tavsiye etmiyorum ayrica.
Belki arifin kadrosu gibi selcuk yerinde olabilir di maria hesabi :)
Printable View
Olcan bal gibi olur sol ic... Son dakika transferi gelirmi emre gural?
Emre Güral benimde icimden geçiyor
Pandev ile 1+1 yıllık sözlesme imzalanacak yıllık 2.3 alacak.Napoli'de de 2.3 alıyordu.Sözlesmesine ek olarak 29 mac oynarsa sözlesmesi uzar maddesi koydurmuslar.Dzemaili direk 3 yıllık sözlesme yapacak yıllık 1.8 alacak.Napoli'den yıllık 1 alıyordu
İki oyuncunun toplam bonservis bedeli 2.35 M €.
Umut anlasamamis Es es ile
Daha fazla para vermeyiz,vazgeçeriz umarım.
Umut, İstanbul dışına zor çıkar.
Maddi açıdan bakarsak iyi kapattık transferi. Pandev'i Burak'ın arkasında düşünürsek iyi bir transfer oldu diyebiliriz. O kadar golcü bir oyuncu değil ama Zafer'in bahsettiği gibi tam Prandelli'nin aradığı isimlerden. Dzemaili'yi zaten konuşmaya gerek yok. Akıllıca bir hamle oldu. Uzaktan golleri de olacaktır bu sezon. Tarık ise iki yönlü bir bek kolay bulunacak bir oyuncu türünden değil. Verilen paranın hakkını verir inşAllah.
Son transfer gününde,hele ki içinde bulunduğumuz maddi durum açısından bakarsak üç transferi de son derece olumlu buluyorum.Üç oyuncu da birden fazla mevkide oynamaları açısından son derece stratejik.Hele ki Dzemaili,Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde Melo-Selçuk ikilisinin yaşadığı yorgunluğu çok iyi derecede kompanse edebilecek bir oyuncu.Çok iyi bir rotasyon oluştuğunu düşünüyorum.Pandev ise son yıllarda Galatasaray'a gelen en "çok yönlü" hücum oyuncusu.
Ekleme olarak;Tarık Çamdal'ın bonservis ücreti bence de yüksek ama bu bonservis bedelinin %25'inin oyuncunun kendisine ait olduğunu da unutmamak lazım.Bu durumda Eskişehirspor'un cebine girecek para da 3.3 milyon euro seviyelerine iniyor.Türkiye şartlarında belirli bir standartta sağ ve sol bek oynayan,yerli bir oyuncu için de 3.3 milyon euro makul görünüyor.
Yeri değil belki ama bir sorum olacak avrupadaki oyuncuların aldıkları maaşları görebileceğim önerebileceğiniz bir site falan var mı ? Mesajımı hangi konuya atacagımı bilemedim buraya yazdım yöneticiler uygun yere taşırsa sevinirim
Ben hep FM'den bakıyorum maaşlara.
G.Saray'ın transferleri eksik bölgeleri ve son gün şartlarını düşününce iyi sayılır; ama Chedjou veya Eboue'den birini yollamaları lazım kontenjandan ötürü. Tranfer döneminin bitmesine de 2,5 saat kaldı.
Evet, henuz Umut yillik ucretinde anlasma saglayamamis.Bizim komite bu sorunu cozmeye calisiyormus.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...gundogan-krizi
@footballer33
Eboue 1 yil daha kalacagini acikladi, buyuk olasilik SL maclarinda oynar.Chedjou`ya ise ihtiyacimiz var, harika bir form grafigi yakaladi, bunu surdururse takimin vazgecilmezleri arasinda yer alir.
Tarık-Hakan-Semih-Veysel 4'lü savunmayı kursak da orta alanda Dzemaili -Melo , Sol açıkta Snejder sağ açıkta Olcan forvette Burak ve arkasında Pandev oynasa bence çok güzel maçlar izleriz. Telles'i aratmaz Tarık ,Hakan da alışır. Veysel de idare eder... Koray'ı da yavaş yavaş kadroya sokabiliriz.Açıkçası ben olsam bu 11'i sürerdim sahaya :n:
Galatasaray, bedelsiz olarak transfer ettiği Goran Pandev'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Pandev, yılık 2.4 milyon Euro alacak.
Pandev + Dzemaili bonservisi için toplam 2.35 milyon euro. Gayet iyi anlaşmışız.
Dzemaili'nin yıllığı daha iyi ayarlanabilirdi.Yönetim yıllık ücret konusunda gram bilgi sahibi değil.Kim yönetiyorsa bu sözleşme işini yazıklar olsun.
Sözleşmeler bence çok iyi. İlk kez artmıyor. :zuhaha
5+3+1 oldu yanlış bilmiyorsam. 1 tane ekstra hak var bu sezon için. Yoksa da lisans çıkartmayız olur biter. Kulüp içindeki toplam yabancı sayısı demek değil o sonuçta istersen 50 tane yabancı al, 8 tanesine lisans çıkartabilirsin demek.
Edit: Tarık açıklandı resmen 4.75 milyon verilmiş. Umut kalmış, iyi olmuş.
Eskişehirspor, Tarık Çamdal'ın 4 milyon 750 bin avro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu.
Lig başladıktan sonra transfer yapma hastalığımızdan ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Sezon bitmeden bir sonraki sezonun transfer planlaması yapılması gerekirken Türkiye'de bir türlü hayata geçmiyor bu sistem. Herkes "günü kurtarma" mantığıyla hareket ediyor çünkü.
Buna karşın Pandev ve Dzemaili gibi İtalya liginde iyi yerlere gelmiş 2 oyuncuyu yaklaşık 2,5m € karşılığında transfer etmek önemli bir transfer başarısıdır bence. Sonunda orta sahada gerçek anlamda "iki yönlü" bir oyuncumuz oldu. Pandev de uzun süredir hasret kaldığımız "adam eksiltebilecek" bir forvet. Sneijder'in düşünme hızına ayak uydurabilecek bir isim. Son durumunu pek iyi bilmiyorum ama iyi zamanlarında bu ligin çok üstünde bir forvetti.
Oyuncuların İtalya ligi istatistiklerine pek takılmamak lazım. Çünkü ligimizde gol atmak Avrupa'nın neredeyse bütün liglerinden daha kolay yabancı oyuncular için. Türkiye'ye gelmeden önce sezonda 8 golü zor gören Webo ligimizde kariyer rekoruna ulaştı. Aynı şekilde Baros, Melo, Kewell, Nobre, Bobo gibi bir çok isim kariyerlerinde bir sezonda en yüksek gol sayılarına ligimizde ulaştılar hem de açık ara. Tabi bu takıma da bağlı. Takım kötü bir sezon geçirdiğinde bunun tam terside olabiliyor. Drogba gibi bir ismin 15 golü bile görememesi gibi...
Tarık iyi mi kötü mü tartışılır ama yerli piyasa gözönüne alındığında milli bir oyuncu olarak bonservis bedeli normal. Yerli piyasayla ilgili düşüncelerimi daha önce dile getirmiştim:
http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=35125
Galatasaray, Tarık Çamdal ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.
https://pbs.twimg.com/media/BweZnpZIUAAvctP.jpg
Dzemaili bence rotasyon oyuncusu değil kesinlikle as oynamalı :)
Bence Eboue ile yollar ayrılmalı. Alacağı maaştan daha düşük bir ücrete ikna edilip fesih edilmeli. Lig için Chedjou yerine Eboue'den vazgeçilmeli. Zaten lisansı çıkmazsa ligde oynayamayacağı için ŞL'de de oynaması saçma olur.