Ümit Karan niye huzursuz olsun yahu onun ilk 11'deki yeri garanti gibi...
Printable View
Ümit Karan niye huzursuz olsun yahu onun ilk 11'deki yeri garanti gibi...
ya son 3-4 sayfayı okudum...acaba ben mi yanlış okuyorum diye sordum kendi kendime...yav daha geçen yıl inamotoyla avunurken bu yıl
Avrupa Gol Kralı 2. Alves , morinhonun en begendgim oyunculardan biri dedigi Postiga , yılın futbolcusu seçilmiş Grafite vs. vs. vs. TARTIŞILIR olmuş...
ne diyeyim .....bu oyuncular da tartışılıyorsa..............
Nilmar da iyi ama oda Kone gibi bonservisi pahali...
Amauri??Grafite??Morientes??Afonso??Postıga?? var gundemde zaten hepside ii bncede panige gerenk yok:)
bizim böyle oyunculara ihtiyacımız yok..genç golcüler almalıyız..örneğin napoli nin genç arjantinlisi Ezequiel Lavezzi..hızlı ve teknik..biraz heyecanlı ama ileride bu eksiğini kapatacaktır...böyle isimlere yönelmeliyiz
bu dedigini hepimiz söylüyoruz ve hepimizin tek dilegi bu..yani scout yöntemiyle genç ve yetenekli oyuncuları zamanında keşfedilmek...dolayısıyla katılıyorum sana...
ama şöyle bi gerçek varkı Gs yönetimi bu gündemdekilerden birini alsın yine çok büyük bi iş yapmış olacak...
tardelli11 (kusura bakma ismini bilmiyorum) haklısın ama önümüzde Carrusca örneği var.. Bizde sabır denen olgu yok maalesef.. Ayrıca kendi gençlerimize şans vermiyoruz ki, yabancı gençlere şans verelim..
bizim yöneticiler hiçbirşey bilmiyo..yabancıların scoutları çatır çatır genç yetenek avlıyolar..ülke ayrımı yapmadan heryere adamlarını salmıslar..bizimkiler ne yapıyo?hangi büyük ismi getirirm de taraftarı bu senelik sustururum derdindeler
Cesar Delgado'nun bonservis bedeli 7M euro. Bence Delgado Kone'den daha iyi
Scout ekibi hiç bir kimsenin yk Türkiyeden hangi gözlemciler gidip copa amerıkayı izledi........O yüzden konusmaya gerek yok.Kaka,Appiah,Ronaldınho daha bir sürü oyuncu türkiyenin kuapısından döndü...
aslında scout umuz avrupa da ve güney amerika futbolunda çok bilgili bir isim ogan tarhan ama işte ogan da bulamadı genç yetenek heralde
beyler ogan tarhan micheal essien ismini Türkiye deki klüplere öneren isimdir..o zmn bonservis bedeli 4 milyon civarlarında bişeymiş..ama hiçbi klüp yanaşmamış bu transfere..sonuç olarak 38 milyona chelsea aldı..
neyse sonuç olarak ogan tarhan gibi bir çok scout var ama klüplerimiz bu insanlara güvenerek adam almaktan kaçınıyor..yoksa scoutlarımız var..sorun güven meselesi ;)
Ogan tarhan ne adamlar öneriyor....Ama almıyorlar bunuda acıklamısdı...Suanda türkiye en iyi scout ogan..
Yönetim gerçekten çok mantıklı transfer peşinde koşuyor. Balon haberleri bi kenara bırakırsak, İlgilenilen ve basına yansıyan futbolcular gerçekten kaliteli, genç ve satarkende çok büyük problemler olmazsa bize iyi para kazandırabilecek futbolcular. (Kone Afonso Alves)
Bu mantıkla düşünürsek Crespo ve Pauleta yöneticilerimizin transfer listesinde üst sıralarda yer almaz.
Sanırım ilk hedef 30 yas altı ismi herkes tarafından bilinmeyen ama çok kaliteli futbolcu transferidir.
Ama hem ligler başladığı için hemde şampiyonlar liginde yer alamamızdan dolayı böyle bi transfer zor görünüyo. Yinede yönetimin bizi mutlu edecek bi transfer yapacağına inancım tam.
dostum 4 milyonluk olan essien ...yani 200-300 bin dolarlara alınabilecek ne oyuncular var..ama yönetimler gözlemcilere güvenmiyorlar..Türkiye de bu böyle
kaka gibi bi oyuncu bile antepsor tarafından geri çevrilmişti ;)
ahh biraz güvensek ne oyuncular alacagız ama ........
Ribery'ide bu yönetim almıştı, onudamı Ogan önerdi acaba?
kesinlikle katılıyorum...bu sene yönetimin hakkını vermek lazım iyi iş yaptılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertan kardes olaya biraz genel bak...yani burada isimler çok önemli degil aslında...sorun şu ki avrupa takımları birçok genç yetenegi gelecekteki fiyatının 100 de 1 ine alırken..biz ogan tarhana güvenemiyoruz..
sorun güven meselesi ;)
evt Ertan haklısın ..oysaki işe uzun vadeli baksak çok şey degişir...neyse yapacak bişey yok...biz yine çok kaliteli isimler üzerindeyiz ;)
15dk. ara ( Mesaj Kontrol Vakti )
Silinen Mesaj Sayısı : 12
Bazı arkadaşlar usanmıyor ve forumdaki kişileri çileden çıkarıyorlar. Bu performanslarını sürdürürlerse ceza sistemi kullanılacaktır arkadaşlara. Devam edebilirsiniz.
Nasıl bulamadı yahu?:) Ortalık yetenek kaynıyor, bizimkiler uyuyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE İŞTE BOMBA SAMBACI ALVES
Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Adnan Sezgin, ceplerine koyduğu 9 milyon $’la Brezilyalı futbolcuyu İstanbul’a getirmek için gitti. Alves ile anlaşma da tamam...
GALATASARAY aradı, taradı ve golcünün en kalitelisini en yararlısını kaptı. Beklenen bomba ayarlanan saatte patladı... Bu isim Afonso (Alfonso değil) Alves... Hollanda’nın Heerenveen takımında santrfor oynayan 1981 doğumlu ve 1.85 metre boyundaki golcü futbolcu geçen sezon Hollanda liginde 31 maçta 34 gol atarak bütün dikkatleri üzerine çekti. Alves Brezilya milli takım formasını da giyiyor. Ve ülkemize karşı da Brezilya kadrosunda yer aldı. galatasaray’IN Başkan Yardımcısı Adnan Polat, beraberine Spor A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’i de alarak Hollanda’ya gitti. Ceplerindeki 9 milyon dolar ile bu transferi noktalamaya çalışan sarı-kırmızılı yöneticilerin Heerenveen’in sorumlularıyla görüştükleri bildirildi. Yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldığı, bu arada golcü oyuncu Alves’in de sarı-kırmızılı formayı severek ve isteyerek giymeyi arzuladığı öğrenildi. Alves ismini Galatasaray yönetimi son dakikaya kadar gizli tuttu. CİM-BOM’UN yöneticileri Necati ve Hasan Kabze’nin gönderilmesinden sonra takımı sırtlayabilecek özellikte bir golcü için uzun süredir arayışlar içindeydi. Sarı-kırmızılı takımın transfer komitesindeki Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, tesbit edilen isimlerle teker teker görüştüler. Bunlardan Alman Podolski’yi kulübü bırakmadı. Baptista kendisi istemedi. Kone beğenmedi. Her şeye rağmen Galatasaray Hollanda liginin en golcü futbolcusunu kapmayı bildi.
Umut bu Afonso Alves haberinin kaynağını alabilirmiyim ?