6 Ay kira için ne kadar para ödendi?
Printable View
6 Ay kira için ne kadar para ödendi?
o yonde bi aciklama yok henuz , fakat benim bildigim kadariyla dos santos un tottenham dan aldigi para oyle ahim sahim bi para degil hepsini biz odesek bile sorun olmaz , dos santos potansiyelini biraz gosterirse 6 ay icinde gs alir bonservisini ve ilerde cok iyi paralar kazanir dos santos dan
Turks target Giovani loan
Spurs to let winger go out on loan
http://img.skysports.com/09/09/218x2...os_2364073.jpg
KAYNAK http://www.skysports.com/story/0,195...885846,00.html
Herkes kendi takımının Şampiyon oLmasını ister. Bana göre de sezon sonu Şampiyon Beşiktaş oLacak siz ne derseniz deyin veya rakipLer kimi aLırsa aLsın.
Ben sadece aLdığınız oyuncuLar sanki sizi kesin Şampiyon yapacakmış edasında bir hava sezdiğim için söyLedim.
Herşey oyuncu iLe bitmiyor. Herşey oyuncu iLe bitse ReaL her sezon 6 kupa kazanmaLı.. SakatLık var, form durumu var, hakem etkisi var. FutboLda herşey var sonuçta :)
1. Kimseyi tehdit ettiğim yok, yazıLanLarı tekrar okuyun.
2. Düşünce özgürLüğü tabi ki de var, ben arkadaşa sen nasıL böyLe birşey yazarsın diye hesap sormadım, kendi düşünce özgürLüğümü kuLLanarak bu kadar emin oLmayın dedim.
3. Sizin bizim aramızda geçen bir konuşmada ne işiniz var onu da anLamadım.
4. BöyLe takımcıLık yapacaksanız işimiz var.
Manchester City'nin Brezilyalı forveti Robinho, ülkesinde bir televizyon kanalına eski takımı Santos'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Robinho, yüzde 90 olasılıkla 6 aylığına Santos'a kiralanacağını söyledi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...im_.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 10:35 TSİ 26 Ocak. 2010 Salı
Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Chelsea'ye transfer olacağını düşünen Robinho, kendisini bir anda Premier Lig transfer rekoru ile Manchester City'de bulmuştu. Aradan geçen 1.5 sezonda bir türlü City'e uyum sağlayamayan Brezilyalı yıldız, 2010 Dünya Kupası öncesi eski takımı Santos'a dönmek istiyor.
City Menajeri Roberto Mancini, Robınho'nun takımda kalmasını istemesine karşın transfer gerçekleşmek üzere. Ülkesindeki bir televizyon kanalına konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Herşey yolunda gidiyor. Yüzde 90 olasılıkla transfer bitti" diye konuştu.
Santos Kulübü’nün basın sözcüsü de, Robinho'yu 6 aylığına kiralamaya çok yakın olduklarını söyledi. Sözcü, “Tabii ki daha uzun süreli bir anlaşma istiyoruz. Ancak şu anda 6 aylığına Robinho'yu kadromuza katmamız daha gerçekçi görünüyor. Taraftar da kutlamalara başlamak için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullandı.
Manchester City taraftarı, Robinho'nun gidişini kabullenmiş görünüyor. Manchester City resmi taraftar kulübünün genel sekreteri Kevin Parker, Brezilyalı futbolcunun takımda huzursuzluk yarattığını ve bu yüzden en iyi seçeneğin ayrılması olacağını söyledi.
1.Yazdığınız cümle her yere çekilebilir güzel Türkçemizle.Bunu düşünmeyerek yazdıysanız orası ayrı.
2.Bence düşünce özgürlüğünüzü değilde forum özgürlüğünüzü kullanarak karşılık verdiniz.
3.Herhangi bir user'a haksızlık yapıldığını gördüğümde bende girerim.
4.Bunu sizmi söylüyorsunuz :)
ben bu tartisma icine girmiycem sadece kendimi bildigim den beri taraftari oldugum bir takimin bu oyuncular ve boyle kaliteli bir t. direktorle kim ne derse desin en az 6 puan farkla sampiyon olucagini ''biliyorum'' bundan aldigim guvenlede bu sekilde bi yorum yaptim kendi tuttugum takimimin basligi altinda olay bu kadar basittir ve uzatmaya da gerek yok diye dusunuyorum
:)
Ben GaLatasaray takımı hakkında geneL bir yorum yapsam o zaman başka kişiLerinde bana cevap vermesin aLdırış etmem. Ben orada kendi düşüncesini beLirten bir kişi hakkında onun düşüncesine istinaden bir yorum yapıyorsam kusura bakmada sen de araya giriyorsan ben farkLı şeyLer aLgıLarım. Orada ki konuşma bizim aramızda geçen bir oLay, kusura bakmada seni iLgiLendirdiğini de sanmıyorum.
Ayrıca üyeLere haksızLık ediLdiğini düşünüyorsanız burada bana cevap yetiştirmek yerine üst yönetici veya adminLer iLe iLetişime geçerseniz daha hızLı çözüm buLabiLirsiniz.
kewell in en az 2 ay , barosun en az 1 ay , elanonun bobrek tasi oldugu bir takimda , AMR , AML ve Poacher rollerinde oynayabilen yasi henuz 20 olan potansiyeli yuksek olan rijkaard in bir zamanlar ronaldingo yu kesip oynattigi bir oyuncunun takima yarari olmiycagini dusunuyorsan bence bir daha dusunmende yarar var
Açıklıyim..
Kewell sakat 2 ay
Baros sakat 2 ay
Nonda desen Allah'a emanet.
Ayrıca Kewell büyük ihtimal gidecek bizden.Sözleşme yenilemiyecek gibi..
Santos'u kiralayarak sezon sonuna kadar hücumdaki etkinliğimizi arttıracağız.Kaldıki belki bizde bir dünya yıldızı olucak.Barcelona'dayken bu oyuncuyu iyi biliyordum.Bileklerine felan çok hakim.O zamanlar bu çocuğa yıldız gözüyle bakılıyordu.Patlayamadı o ayrı..
Şimdi böyle bir oyuncuyla adımız geçiyor ve yararlı olucağındanda çok ümitliyim.Kewell kalsa bile bence keser Kewell'ı.Santos taşır bizi.Birde seneye Jo felanda kalırsa hücumda yapabileceklerimizi düşünemiyorum.O yüzden bence Santos'u biran önce almalıyız.
Dos santos pazarı oLan bir oyuncu. GaLatasaray akıLLı davranırsa yıLLar sonra iLk defa bir oyuncusundan satışında ciddi paraLar kazanabiLir.
Dos santos geLsini, Arda nın %40 ı kadar performans sergiLesin Ardan dan daha hızLı ve daha yüksek bir fiyata çabucak gidebiLir takımdan. Adamın bir kez geçmişi sağLam.
peki hocam dos santos gelecek o kesin leo franco gitsin diye düşünüyorum ben bizde artık bir türk kaleciyle oynayalım ufuk yada aykut işte bu müthiş bi atlım olur biz ufuk'u boşa mı aldık tam zamanı aykut we ufuk un kaleye geçmesi için hem sezon sonunda çok işimze yarar şimdi siz diceksiniz ki dolu hücum oyuncusu oluyo doğru ama hepsi sakat sezon sonu birini yollar ön libero alırız hem 6+2 içinde iyi bişi türk kaleci bence aykutun yetenek açışından leo'dan bi farkı yokk
butun bu transfer haberlerinin yani sira soyle bisey eklemek istiyorum herhalde hak verirsiniz , bu kadar klasi yuksek , onceden gelmez gozuyle bakilan oyuncularin 1 sezon icinde geldigi artik hangi yildizimizi gondermeliyiz dememize neden olan bir durum icine girdigimizi lutfen unutmayalim , yani demek istedigim sadece yapilan transferler yonetimin iyi yada kotu oldugunu tek basina gostermez fakat bu kisitli butce ile bu kadar nokta ve basarili transferler de cidden alkislanmali diye dusunuyorum
1: Bence Kewell asla satılamaz. Galatasaray'a yaptığı fedakarlık, attığı goller hemen unutulamaz kesinlikle ne olursa olsun satılmamalı.
2: Dos santos ne işe yarayacak diyenlere inanamıyorum :D Dos santos müthiş bi geleceğe sahip geçmişinda iyi bi temel var ve çok iyi bi fiyata satılabilir. Ve ayrıca bu oyuncu kiralandı. Diyelim dediğiniz oldu tutmadı gönderilecek bu transferde hiç bi şekilde kusur yok bence.
belli belli müthiş bir geleceği var. o yüzden ipswich town'da kiralık olarak geçirdi futbol hayatını.
Gökay HaLdun baba istersen RonaLdinho iLe feLan dönsün, anca tatmin edecek seni sanırım :)
Dos Santos'u Galatasaray'a bırakmazlar. :D Adam kendini geliştirsin diye iyi bir takıma kiralamak istediler oda Galatasaray oldu. Dos Santos gibi bir adamı bırakmazlar sanırım kolay kolay.
yahu 1 tane sol acikla bitiyormu bu is ? 3 kulvarda oynuyor galatasaray hicmi sakatlanmiycak caner hicmi kotu performans gostermiycek ? nail bir mantikdir bu ? bozuk plak gibi caner diyorsun hepimiz goruyoruz canerin cok iyi oynadigini kewell 2 ay sakat geldikten sonra form tutana kadar sezon biticek , tek sol aciklami bitiricez sezonu ?
haklısınız koca takım bir santos'a kaldı. böyle devam ...
dos santos gelirse uefa da oynayabilecek mi?
yahu insanlari memnun etmek ne zor is vesselam , adam aliyorlar potansiyelli kariyerli adamlari aliyorlar boyle yorumlar geliyor , fenerbahce adam almiyor takimimiz yeterli diyor ordada niye adam alinmiyor diye tartismalar , insanlari memnun etmek cok zor diyorum geciyorum
Bence bu kadar tartışma anlamsız. Kimine göre iyidir kimine göre gereksiz. Bana sorarsanızda böyle adam gelsinde oynatmak kalsın. Lukunkular ve daha ismini unuttuğumuz adamları hatırlıyorum dalga geçiliyordu. Resmen sınıf atladı transferlerde. Böyle oyuncular Bence daha iyi performans gösterir. 20 yaşında aç futbolcu ve üstelik hem yetenekli hem tam olarak patlama yapamamış. Bence Dos Santos gelirse Arda'dan daha çok sevilir..
neyse; umarım haklı olan siz olursunuz santos yararlı olur GALATASARAYIMIZA.
yeterli diyorsun demek. hmm.. neye göre yeterli ? bu kadroyla uefa yı alabilir miyiz? belki peki ya cl? imkansız gibi birşey. ama bu şekilde geleceğe yatırımlarla olasılık artabilir. kaldı ki şuanda çok alternatifsiz kaldı kadromuz. baros yok-unutun, kewell-ı direk unutun. e ne kaldı geriye? yarı sezonu caner mi götürecek ? o fizikle? gio dos santos santrofor da oynayabilir hem, mükemmel bir alternatif hem de işte al sana.. kaldı ki satılık değilmiş, kiralık geliyormuş ve opsiyonla.. bundan iyisi mi var?
1. Gio kiralık geliyor o yüzden tutmazsa maliyetsiz gider.
2. Kewell 2 ay sakat, Baros 2 ay sakat, formsuz Nonda ve 1-1,5 yıl içinde kesinlikle gidecek bir Arda, şu anda Kiralık olan ve takımıyla anlaşılamazsa takımda kalmayacak olan Caner... Sizce geleceği parlak olan kısa kariyerinin en iyi dönemlerini Rijkaard'la geçirmiş Gio kötü bir alternatif mi...
3. Ayrıca oyuncuların EPL'deki performanslarına bakarak net değerlendirme yapamazsınız EPL ayrı bir platform ayrı bir oyun tarzı