Digitürk ve havuz oldukça Fenerbahçesiz Süper Lig olmaz. Bunu bildiğimiz için Süper Ligde oynamak istemiyoruz.
Printable View
O değilde biz şike yaptık diyelim, neden para verdiğimiz kulüplere yaptırım yok? Tek namusuz biz miyiz? Şaka gibi adalete inancım yok. Gidelim bank asyada şerefimiz ile oynayalım. Kendileri yarattığı kaosda mücadale etsin.
Beşiktaş haklarında iddialar olduğu için kupayı iade ettiğinde bunu memnuniyetle karşıladı TFF.
Şimdi yarın Fenerbahçe gidecek ve "hakkımızda şike iddiaları varken biz bu ligde kalmak istemiyoruz,iddiaları kabul etmiyoruz ama böyle şeyler dile getirildiği için dahi ligden affımızı istiyoruz.Bize şike yaptığımız ispatlanmış gibi cezayı verin ve tüm şüphelerden arınarak dönelim" derse TFF bundan da memnun olup,bu isteği kabul etmek zorundadır.
tff de kulüpler de lig tv nin önünde diz çöksünler aynen devam...helal olsun lig tv ye resmen dize getirdi türk futbolunu...
kendi dümeninin kendi çıkarının peşinde olmayan bi büyük kulüp de çıksın ben bu havuzda yokum arkadaş ben sizin oyuncağınız değilim desin...
Gerekirse on senemiz yansın, biz temiziz sonuna kadar inanıyoruz. Umarım Türk futbolu batar. Tek isteğim budur.
fenerbahçenin talebini kabul etmez lig ortasında düşürme kararı alırsa fenerbahçeye yüklü miktarda tazminat vermek zorunda.
TFF nasıl ŞL hakkından kendiniz vazgeçin dediyse ligden feragat edip Bank Asya'da oynamamızı kabul etmesi gerekli. Yarın göreceğiz bakalım neler olacak? Ayrıca Süper Lig bir de temiz oynansın. Nasıl olacak bi görelim. Tek kirli Fenerbahçe çünkü !
Vallaha dostum ligden düşme talebimizede ret çıkarsa oturur ağlarım daha ne diyim ya ülkenin 4/3'ü zaten bunu istiyor e lig tv de bunu düşünerek sorun çıkarmaz zaten fenerliler alayına iptal ettirdi tff kabul etsin BANK ASYADAYIZ.
Ali koçu izlerken bir kez daha fenerbahçeli olduğuma şükrettim.
Zaten öyle birşey olursa tazminattan dolayı diğer takımların bütün gelirleri kaybolacak. Çünkü TFF ödediği tazminattan sonra pay veremeyecek. Ama şu Ramazan gününde bu olayları Allah'a havale ediyorum. İnşallah ilahi adalet yerine gelecektir. Ayrıca bir de atasözümüz var. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak....
Federasyon işi yürütmeyi bilmese de Fenerbahçe yönetimide iş nasıl tutulur bilmemiştir.
Koskoca takımın yöneticileri topumu verin eve gidiyorum mantığına bürünmemelidir. Fenerbahçe, Şampiyonlar liginde kalmak için gücünü kullanamadıktan sonra bizi bank asyalara gönderin derse daha çok kaybeder.
Tek istediğim ligde kalıp,bu sezon da şampiyon olduğumuzu görmekti ama artık bu ligde oynamamız mümkün değil.Avrupadan ihraç edilmemiz demek suçluluğumuza kanaat gösterildi demektir ve bu durumda bir an önce bank asya'ya indirilmeliyiz.
Ligler başlamadığı için ve çok ekstra bir durumla karşı karşıya olunduğu için fenerbahçe bank asya'ya indirilip yeniden fikstür çekilebilir ya da buna benzer ayarlamalar yapılabilir.Sonuçta UEFA bile sınırları zorladı Trabzonspor'u fenerbahçe'nin yerine lige alırken,bunu TFF'ninde yapabilmesi gerek.
"BANK ASYA'DA OYNAMAK İSTİYORLAR"
"Futbolcularımız bu akşamki toplantıda bizlere gelecek sezon için onurlarıyla Bank Asya 1. Lig'de oynamak istedikleri iletti. Biz de yarın TFF ile bir araya geleceğiz ve bu isteğimizi onlara bildireceğiz"
Helal Olsun.
Bir takım kendi isteğiyle ligden düşebiliyor mu ki ?
Lig TV girin Fenerbahçe'nin düşmesi ile ilgili hiçbir haber yapmıyorlar, istemiyorlar çünkü Fenerbahçe'ye zarar gelmesini, bu yıl Şansal bile dedi Fenerbahçe oynayacaktır diye, oynamassa başıan gelecekleri biliyorlar, bu gün iptal ettirmek için arayın Fenerbahçe'li olduğunuzu söyleyin telefonda ki ses ama Süper Lig'de Fenerbahçe var, Avrupa'da yok cümlesini duyacaksınız. Tek kelime ile korkuyorlar, zarar ediyorlar onun için play-off geldi...
Ya arkadaş inanın şu Süper ligde oynarsak gıdım şampiyon olacağımza inancım kalmadı istemiyorumda bu hale nasıl geldim bilmiyorum gerçekten hani süper lig başlasada Fenerimin maçlarını izlesem yok bitti heyecan BankAsya'da oynasak belki heyecan olur falan hem TRT'den izleriz :)
Bizi bu mantığa büründürenler düşünmesi lazım. Ortada bir yargısız infaz vardır. Fenerbahçe'nin ŞL'ye gidememesi ve Trabzon'un gitmesi (Ayrıca Sadri Şener'in cezasının kalkması) Fenerbahçe'yi suçlu konumuna sokmuştur. Hiçbi karar verilmemiş olmasına rağmen.
Ayrıca Bursa'nın cezasını kaldıran
Fenerbahçeyi ŞL'ye yollamayan, Trabzonu ŞL'ye yollayan
Ayrıca UEFA gibi bir kurum ŞL hakkını kaybeden bir takımı ŞL'ye direk alabiliyorsa (Sonuçta TFF'nin babası UEFA dır.)
Fenerbahçe'nin de Bank Asya da oynama teklifini kabul etmesi gereklidir.
Aynen dün tam 20 dakika konuştum digiturkle iptal için 2 farklı kişi ayrı ayrı dakikalarca ikna etmeye çalıştı,fenerbahçe ligde mağdur olmazsınız diye.Lig tv bu süreçte TFF'den daha çok taraf ama para için bizi piyon yapamazlar.Fenerbahçe'nin maddi manevi kaybını hepimiz biliyoruz,biraz da başkaları kaybetsin.Diğer takımlar rahat rahat transfer yapabilsin,lig tv batmasın diye ortalıkta şamar oğlanı olacak bir camia değil fenerbahçe.
Bir şey sormak istiyorum. Ts gruplardan çıktı diyelim. Karşısına da Benfica geldi. Oldu Ts Benfica'yı eledi. Benfica itiraz etse, biz bu takımı daha önce eledik diye. Ortalık daha da çok kızışmaz mı? Oluşabilecek kaos ortamını düşünemiyorum.
Tek kelimeyle skandal.
Diliyorum ki Galatasaray'da çıksın şu havuz sisteminden.İlhan Cavcav gibi adamlar bizim sırtımızdan para kazanıpta Galatasaray'ı ihraç edelim Kulüpler Birliği'nden diyip ahkam kesmenin.Yukarda bir abimin dediği gibi Tff sadece yayın haklarını sattı ruhunu değil.Futbolu Ligtv ve paragöz adamlar yönetmesin.
Siz neye gülüyosunuz bilmiyorumda bizim durumumuz hiç gülüncek tarzda değil ligden düşmek istiyoruz engeller var böylesinide ilk kez görüyorum.
Trabzon'un durumu Zaytung'luk haberdir, isteseler yazamalar, hem eleniyorlar hem gruplara giriyorlar. Şaka gibi, hayır o zaman Şampiyonluk Kupasını verin de bari tam sevinsinler.
o kadar mutluyum ki anlatamam. federasyon bizim itirazımızı kabul etmeyecektir. bkz. fatih altaylı nın programında söylemişti maa. ama elbet bir yol bulunur ve oynamayız bu sezon. zaten şuan digitürk kan alıyor. büyük bir kesim fenerbahçeli digitürk ü iptal ettirdi/ettiriyor.
daha önce de dedik 1 değil 3 forma alırız zararımızı kapatırız. Türk Futbolu bizsiz kendi yağında kavrulsun. inşallah bizi çok ararlar ve başarısızlığın dibine vurur. Ayrıca; derhal tüm sporcularımız Milli takımdan çekilmeli. inanıyorum bunun da vakti gelecek...
O da 8 Eylül'de olacakmış. UEFA baskı yapacakmış TFF'ye. Ama biz öyle bilecekmişiz. Sonra TFF kendi insiyatifiyle karar vermiş olacak. Sistem tıkır tıkır işliyor. Nedense Bank Asya'da görmek istiyorum takımı. Eminim diğer senelerde takımlar Bank Asya'ya gelmek için uğraşacaktır.
TFF,Fenerbahçe'nin isteğine derse şike ile ilgili gerekli kanıtlar yok biz sizi düşürmüyoruz diye.Ben TFF'nin bu Bank Asya işine olumsuz yanıt vericeğini düşünüyorum.O zaman Fenerbahçe ligden çekilir mi sizce?Bence çekilmez.Bana göre Fenerbahçe topu TFF'ye atmamalıydı.Biz ligden çekiliyoruz ne haliniz varsa görün demesi lazımdı.Tabi bana göre.Ben kendi kulübümden böyle bir davranış beklerdim açıkçası.
Bir şey daha soracağım. "Süper" Kupa'nın oynanma tarihi belli mi ? Lig 9 Eylül'de ama ondan haber yok. (Gelişmelerden uzağım tarih belliyse öğrenmek istiyorum.)
arkadas hala cumhuriyet havasinda yahu fenerbahce olmayinca ne olcak en fazla 1 yil olmucak geri yukselicek daha dusecegide belli degil yani ve dusurmezlerde zaten bu havuz reklam gelirleri vs yuzunden. Italya ligi bizim ligimizden daha kalitelidir italyada juventus dusunce ne oldu ekonomik olarak zarar gorduler ama 1 yil sonra geri ciktilar ve su an hersey gulluk gulistanlik adamlar yollarina devam ediyor.