Melo,twitter'dan Galatasaraylı futbolcuları ve resmi Galatasaray hesabının takibinden vazgeçmiş diye bir şey gördüm Facebook sayfalarından :)
Printable View
Melo,twitter'dan Galatasaraylı futbolcuları ve resmi Galatasaray hesabının takibinden vazgeçmiş diye bir şey gördüm Facebook sayfalarından :)
Goran Pandev : 2.4 milyon euro
Blerim Dzemaili : 2.4 milyon euro
Emmanuel Eboue : 2 milyon euro
Umut Bulut : 1.8 milyon euro
Yekta Kurtuluş : 1 milyon euro
Sinan Bolat : 1.3 milyon euro
Sabri Sarıoğlu : 1.13 milyon euro
Gökhan Zan : 1 milyon euro
Engin Baytar : 1 milyon euro
Aydın Yılmaz : 900 bin euro
Toplayın ve gitme ihtimalleri bulunan Melo,Hamit ve Telles'i de ekleyin ve sözleşmesi biten oyunculara abanın genşler :zuhaha
İşte sözleşmesi biten yıldızlar
Bilal Kısa hayırlı olsun
Andre Pierre Gignac,Bilal Kısa ve Gökhan Değirmenci çok yakın gözüküyor bize.
Buradan yönetime yakın olan,teknik ekibe yakın olan ve bu mesajı görenlere sesleniyorum,Allah aşkına Yevhen Konoplyanka için uğraşsınlar,bir baksınlar,gözünüzün çapağını yiyim.(Çaresizlik :uzgun: )
Beyler elimizde ki Portakal sayısı artabilir :0:
Kevin Prince Boateng ve Bilal Kısa'da bitti diyollağ..
Boateng'i hiç sevmiyorum,inşallah gelmez.
Huntelaar gelse ne güzel olmaz mı ???
Konoplyanka yalan oldu bu arada. Adam yıllık 6.5milyon istiyormuş...
Aldığım duyumlara göre Bilal ve Güray ile anlaşıldı, yönetim sürpriz bir forvet transferi yapacak. RVP olabilir.
Boateng iyi bir oyuncu ama burda sakatlık problemi yaşar diye düşünüyorum sıkça, sonuçta sert bir lige sahibiz.Bilal ise Selçuk ve Sneijder'e yedek olabilecek iyi bir oyuncu ligde 1-2 maç kazandırabilir...;)
Melo Inter'e gitti diyebiliriz. Bir olasılık Guarin ile takas olacak, diğer olasılık 4 milyon euro civarı satılacak yerine Boateng gelecek.
Ayrıca Maxi Pereira yalan oldu, Benfica'da kalmak istediğini açıkladı.
Boateng acayip yetenekli bir adam.Schalke'ye gelene kadar harika bir performansı vardı, fakat Schalke'de kademe kademe düşerek en sonunda dibe vurdu.Bizde eski formunu yakalarsa muazzam işler yapar ama gene gecelere-alemlere devam ederse işte o zaman sıkıntı büyük. :D
Guarin çok çok iyi futbolcu, gelmesini istediğim isimlerden.
Carlos Zambrano
Dani Alves
Bilal Kısa
Gökhan Değirmenci
Andre Pierre Gignac
Maxi Perreira
Serdar Aziz
Nigel De Jong
Kevin Prince Boateng
Lukas Podolski
Bunların yarısından çoğu belki de hiç birisi gelmeyecek ama bu yıl çok zevkli bir transfer dönemi geçireceğiz gibi,yabancı sınırı da kalktı,herkes aklına geleni yazar haber yapar :zuhaha
Inter Melo'ya 5 milyon euro vermiş,sat gitsin,sat,sat,sat,sat,hiç düşünme sat !
https://twitter.com/5zambranocz/stat...08729897287680
Carlos Zambrano Galatasaray'da diyebilir miyiz ?
Benim bu transfer dönemi için hiç bir fikrim yok oyuncu isimleri anlamında,hiç transfer yapmasak sadece Konoplyanka'yı alsak bana uyar ama o da imkansız yine saçma sapan transferler yapacağız.
Bana göre de o isimler olmamalı,madem sokağa atacak para yok,adam gibi gitsinler gözlemleme yapsınlar.Şu üstteki isimlerden hangisi için gözlemci raporu gerekir ki ? Hamza Hamzaoğlu bir teknik direktör ve o oyuncuların hepsini gözlemciye ihtiyaç duymadan tanımak zorunda.
doria resmi hesabindan galatasaraya geliyorum demis... ama bu adam portekizce niye yazmamis ta ispanyolca yazmis ?
https://pbs.twimg.com/media/CG_XPavUYAEQwQF.jpg
Onaylanmış hesap değil veya hacklenmişte olabilir hem pek inanamadım.
resmi hesabinin olduguna dair kaniti marsilya trasnfer ederken twitter adresinide yazmis
https://twitter.com/om_officiel/stat...42322910527488
bu arada hesabinda demiski 1 yilligina geliyorum yani kiralik.
Doria onaylı Facebook hesabından twitter hesabının olmadığını açıkladı, yazılanların kendisinin yazmadığını belirtti.
Aslan transfer bombasını patlattı!..
Aaaaman tanrıımm didimmm !! :D
edit: Fena trollendik arkadaş :D :D
Andre Pierre Gignac: "Andre Ayew bir o... çocuğu. Kardeşiyle birlikte tüm yaptıkları şey ağlayıp sızlamaktı."
:zuhaha
Ayew Fener'e,Gignac bize geliyor sanırım,bu sözlerden sonra mümkün değil aynı takıma gitmezler.Şimdi yanlış anlaşılma olmasın Gignac'ın adı Fenerbahçe ile anılmadığı için Ayew Fener'e gidiyor dedim yoksa küfürle alakalı bir yorum değildi o.
Ayew Swansea'ye gidiyor, Redknapp doğruladı.
Bilmiyorum Fenerbahçe'nin Fransa'da oynayan siyahi bir oyuncu ile anlaştığı konuşuluyordu.
EPL'den Bournemouth bile talip olsa giderdi, ligimizi o derece değersiz görüyorlar maleseff...
Hamza Hamzaoğlu: Bilal Kısa ile prensipte anlaştık. 1-2 gün içinde gelip imzayı atacak.
Hamza Hamzaoğlu: Sabri bu kulübün bir değeri. Hem oyunculuğuna hem de karakterine değer veriyorum ve bizimle devam etmesini arzuluyorum.
Hamza Hamzaoğlu: "Amrabat'ı kadroda düşünüyorum"
Hamza Hamzaoğlu: Melo ile devam etmeyi çok istiyorum. Ancak gitmek istiyorum diyen kimseyi takımda tutmam.
Hamza Hamzaoğlu: "Pandev'in gitmesiyle Burak ve Umut kaldı. Oraya bir oyuncu almak zorundayız."
Hamza Hamzaoğlu: 8 gol 10 asist yapan Sercan Yıldırım'ı değerlendireceğiz
Hamza Hamzaoğlu: "Bir iki transferi özellikle kamp sonuna bırakmakta fayda var. Çünkü kampta Sercan gibi oyuncuları görmek istiyoruz."
Bu sene de işimiz iş beyler.
sercan ve amrabat kararlari dogru denesin begenmezse yine kiralik falan yollar.
Hamza hocanın kiralık gidenleri yeniden kazanmak istemesi bile iyi hamledir.Adam çok net.Bizde zaten Amrabat ve Sercan var eskisi gibi formda olurlarsa neden ek transfer yapılsın zaten adamlara para veriyosun ediyosun.Bence herkesin son bir şansa ihtiyacı vardır. Güzel düşünüyor Hamza Hoca.Kampta dener olmazsa transfer yapılır
Amrabat'ı Ben Olsam Satardım Çünkü Piyasası Varken ve Malaga da Mutluyken Satmak En Kârlı İş Olur. Çünkü Amrabat 2 Sezon La Liga'da Oynadı ve Ortama Alıştı Ordaki Taraftarlarda Seviyor Adam Orada Oynadığı Mutluluğu Burada Bulamaz At'dan İnip Eşeğe Binmiş Gibi Olur.
Sabri Konusunda Bende Hamza Hocaya Katılıyorum ve Gerçekten Bu Ligde Özverisiyle Oynayan Nadir Oyunculardan. Keşke Serbest Bıraksa da Biz Alsak Reyizi.
Burak ve Umut ile Yine Şampiyonlar Liginde Zaman Hiç Geçmez ve Çok Açık Bir Şekilde Yine Tıkanır Galatasaray.
Sercan Konusunda İse Bence Yanılıyor Hamza Hoca Sercan Bu Saatten Sonra Büyük Takım Oyuncusu Olamaz Olmamalı.