Ricardo Quaresma sesleri. :D
Galatasaray'da Quaresma iddiası - Transfermarkt
Printable View
Ricardo Quaresma sesleri. :D
Galatasaray'da Quaresma iddiası - Transfermarkt
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..
Porto'nun yıldızı Ricardo Quaresma, basında çıkan transfer haberleri ile ilgili ilk kez konuştu.
amkspor.com / DIŞ HABERLER
Bir dönem Beşiktaşta da forma giymiş olan ancak ücretinde indirime gitmediği için takımdan gönderilen Ricardo Quaresma, 1 sene sönük geçen Al-Ahlinin ardından transfer olduğu Porto forması altında yeniden kendisini buldu.
Özellikle bu sezon sergilediği performans ile dikkat çeken Quaresmanın adı, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor ile anılmaya başlandı. Transfer söylentileri hakkında şimdiye kadar konuşmayan 31 yaşındaki futbolcu, sessizliğini ülke basınına yaptığı açıklama ile bozdu.
Quaresma, geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada "Önümüzdeki sezon kesinlikle Portodan ayrılmayı düşünmüyorum. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. İki senedir kazanamadığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşabilmemiz için takımım adına elimden gelen her şeyi yapacağım" diyerek dedikodulara nokta koydu.
Bu sezon Porto formasıyla 43 maça çıkan Quaresma, 10 gol kaydederken 5 kez de asist yaptı.
Quaresma sessizliğini bozdu - AMK Spor
Quaresma iyi topçu, bize alsalar sevinirim. Aybabazede oldu ama yazık ettiler taş gibi topçuya, geçtiğimiz sene de herkes nasıl bir topçu olduğunu gördü. Bu saatten sonra Türkiye'ye döner mi bilmem ama gelirse çok faydalı olur, özellikle Beşiktaş maçlarında.
Bilal Kısa transferi KAP'ta.
2+1 yıllık.
Galatasaray'dan Bilal açıklaması: "Oyuncuya her bir sezon için 2.407,500 TL sabit transfer ücreti ve oyuncunun 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 45.000 TL değişken transfer ücreti ödenecektir"
Yıllık 800 bin euro yapıyor.
Yabancı sınırının kalktığını hala anlamamışız ki sürekli yerlilere yöneliyoruz ..
hayaller van persie hayatlar bilal kisa :( saka saka rotasyon icin iyi ama.. aydini,dzemaliyi,yektayi gondermek sartiyla.
Şu an yapılan transferlerden memnunum.Beni memnun etmeyecek olaylar Dany ve Amrabat'ın kalması ile Serdar Aziz ve Atıf'ın alınması olur.
Bilal Kısa fiyat/performans olarak çok iyi transfer bence. Aatıf da ucuza alınabilirse fayda sağlar. Ben Dany, Amrabat gibi isimlerinden fayda sağlayacağını düşünüyorum. Şuan ki işe yaramayan oyuncuları gönderip bunları tutarak fayda sağlayıp tasarruf yapmamız lazım. Dursun Özbek her ne kadar beklentiyi yükseltse de Türkiye'deki tüm takımlar gibi ekonomik imkanlar kısıtlı. Bence gereksizleri satıp bu oyunculardan fayda sağlamalıyız. Sağ kanat, sağ bek ve forvete iyi birer isimle transferi kapatabiliriz.
aatif gelicekse amrabatin kalmasinin bir anlami yok.. bence amrabat kalmali ama amrabati cizgiye hapsetmiceksin amrabat yardimci forvet ve hucum kanattir malagada bu yil hep boyle oynadi ve bayada katki verdi takimina
Yahu anlamıyorsunuz şu olayı ya,Nordin Amrabat pozsiyon bilgisi zayıf,paslaşmayı beceremeyen,son vuruşları yani tercihleri kötü sadece hızlı bir kanat oyuncusudur.İspanya'da göze hoş gelmesinin tek sebebi de hızıdır başka bir şeyi değil.
Çabuk unuttunuz Galatasaray'da ki performansını.Mesela Yasin'in en önemli farkı çevikliği,Amrabat Yasin kadar çevik bir oyuncu değil,onu söyleyeyim.Belki bu oynadığımız 4-2-3-1 sisteminde başarılı olabilir ama hazır Yasin sol kanatta başarılıyken oraya dokunmanın bir gereği yok,sağ kanatta da sol ayaklı bir oyuncu oynamalı.
malagada ne yapmis ac izle amrabat daha dengeli ayagi daha duzgun gs de iken dalga gecerlerdi adamin icinden gecmeye calisiyor diye ama malagada oyle degil futbolunu duzeltti.. amrabati nereye koyarsan koy oynar sag sol forvet fark etmez guclu fizikli hizli bir oyuncu mental olarak malagada gelisti.
Gelsin oynasın,sonuçta Hamzaoğlu ne derse o olacak ama elimizde Yasin,Bruma ve Sinan Gümüş var,Olcan sol bek alternatifi olacak büyük ihtimal,Lukas Podolski gelsin sağ kanada ters ayaklı,bitsin gitsin işte.Hee eğer Bruma kiralık veya satılık gönderilirse Amrabat takımda tabi ki kalabilir.
Brumayı saymasakta olur
Ya sen ne tür bir trollsün ben onu anlamadım,takımda o kadar çok adam var,tek takıntın benden 1,5 yaş büyük olan 20 yaşında ki Bruma.
Evgen Konoplyanka Galatasaray'a gelmeeeeezzzzzzz.Premier Lig'e gider.
:)
dogru demis brumayi saymasanda olur , futbol tarihinin gormus ve gorecegi en kazik transferdir bana gore fiyat/performans olarak.
cok ciddi derecede konoplyanka diyorlar hafta sonuna kadar netlesirmis gelirse muthis olur 1 kanatta yasin 1 kanatta konoplyanka 1 tanede duzgun forvet gelirse cok can yakariz.
Konoplyanka, De Jong ve Gignac'ı alırız veya bunlardan başka daha düşük seviyeli isimleri alırız biz anca...
Edit: Gignac, Tigres'le 3+1 yıllık sözleşme imzalamış. Gider Niasse'yi alırız şimdi.
Gignac Tigres'te.
https://twitter.com/TigresOficial/st...23657978118145
Amrabat 3 milyon euro gibi bir paraya gidecekse gitmesin, AMR-AML-SS rotasyonlarında iş yapar. 5 ve 5'in üstünde veren olursa kesinlikle gitsin, onu da veren çıkmaz zaten şu an :)
Yalnız dipçik forvet ve bek için bekliyoruz hala. Sağ veya sol bekin en az 1 tanesine kaliteli bir isim lazım. İki taraftan da savunma zaafını takım kaldıramıyor. Muslera'nın saçları beyazlayacak bu stres yüzünden.
Bir de Melo gidecek mi kalacak mı karar verilsin, ona göre orta sahaya da ciddi önlem alınsın. Kalacaksa da yedekleyecek bir oyuncu yine düşünülsün şöyle Afrikalı filan.
Stoper için de ucuz yollu bir çözüm düşünülmeli, yedek bekleyecek bir oyuncu şart. Semih-Chedjou ikilisinden birine birşey olduğunda kara kara düşünüyoruz sonra.
Son olarak çerçöp oyunculardan kurtulduktan sonra sezonda hiç değilse 7-8 gol atabilecek bir sağ veya sol açık alınmalı. Tek forvetli sistemde tüm gol yükü forvete ve Sneijder'e binince çok sıkıntı yaşıyoruz. Yasin gibi bir oyuncu bile elimizi bu kadar rahatlattıysa alınacak bir sağ açık hücum opsiyonlarımızı tavan yaptırır.
Bunların bir çoğunu bonservis bedeli ödemeden halledebiliriz aslında.
DR: Glen Johnson
DC: Andrea Ranocchia, Ron Vlaar, Miguel Britos
DMC - MC: Nigel De Jong, Youssuf Mulumbu, Cristian Ledesma
AMR - AML: Evgeny Konoplyanka, Juan Vargas
Bu oyunculardan en az 2 tanesini alırsak diğer mevkiilere rahatlıkla para harcayabiliriz. Özellikle Konopylanka, Ranocchia, Nigel De Jong ve Glen Johnson direkt ilk 11 için müthiş çözümler. Her birini yıllık 3 milyon euro civarı kontrata ek olarak vereceğimiz 2-3 milyon euro'luk imza bedeliyle kafalayabiliriz. Forvet için de 10 milyon euro gibi bir bonservis ödeme lüksümüz olur.
Forvet için aklıma ilk gelen oyuncu ise Luuk De Jong oldu. 10 milyon euro civarı bir bonservise PSV'nin hayır diyeceğini zannetmiyorum.
Gitmesi gerekenler bana göre Dany, Sercan, Dzemaili, U. Gündoğan, U. Bulut. Sadece bu 5 oyuncu toplam 5,8 milyon euro'luk maaş alıyor yıllık. Aydın, Engin, Eboue, Gökhan, Sinan, Pandev ve ayrılacaksa Melo'yu da saydığımızda zaten 11,5 milyon euro'luk bir ferahlama oluyor her yıl için.
Bir de hayali kadro yapalım:
--------------------------Muslera----------------------------
Johnson------Ranocchia(Chejou)------Semih-------------Telles
-----------------Nigel De Jong----Selçuk---------------------
Yasin(Amrabat)------------Sneijder---------------Konoplyanka
------------------------Luuk De Jong-------------------------
Taş gibi kadro oldu bence.
Sabri Sarıoğlu 1+1 yıl daha Galatasaray'da.
Hamza Hamzaoğlu: Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım.
Gelecek sezon Sinan Gümüş,Bruma,Koray Günter,Alex Telles,Tarık Çamdal ve Birhan Vatansever'i dikkatle takip edeceğim bakalım ne kadar şans bulabilecekler.
Sabri Sarıoğlu'nun ücreti 4,800,000 lira,süresi 1+1 yıl...
Yazıklar olsun...Şu para nedir ya,biz de işte üniversiteyi kazanmaya çalışıyoruz.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Hamza Hamzaoğlu iyi güzel söylemiş ama Şampiyonlar Ligine direk gruplar'dan katılacak bir takımın bu kadro ile pek umutlar verdiğini söyleyemem açıkcası objektif olarak bakarsak bunu tüm Galatasaraylılar söyleyecektir.Bilal Kısa-Niasse falan bu takım için yeterli oyuncular değil ki. :)
Sabri'ye çok para verilmiş.Hamza yanlış yapıyor
Hamza hoca vizyonsuz malesef. Vizyonu var da kısıtlı desek daha doğru olur. Bu sezon fiyasko geçer bizim için, 4.yıldızı aldık, rahatladık diye düşünüyorum..
AMRye Afellay, MCye Melo yerine veya yedeğe canavar ve sağ bek alın yeter.
Al Afellay'ı vur Amrabat'a aynı jenerasyonun aynı bitik 2 topçusu. Bize Yasin'in yabancı versiyonu bi kanat lazım. Ayrıca bu sezon Sinan Gümüş'e şans verilirse en iyi transferimiz olacağını iddia ediyorum, demiştin dersiniz..
trabzon mbia ile anlasamamis mbia,konopylnko,maxi pereira al ucunu bonservissiz tas gibi adamlar.