-
Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı
Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon uero bonservis bedeli ödeyecek.
-
Emenike olayına benzer bir durum olmaz umarım Ruslar deneyip geri yolluyorlar
-
Niasse'ı hiç izlemedim yorum yok.
Podolski açıklandıktan sonra Niasse açıklanacakmış,sağ beke de Rafael'i kiralasak çok iyi olur.
-
Geçen sezonun ikinci yarısında Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter’de kiralık olarak forma giyen Podolski, Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi Bild’e yaptığı açıklamada “Inter’e satış opsiyonuyla gitmemem belki de hataydı. Sporda bazen her şeyin yolunda girmediği dönemler olur. İlk 11’de düzenli oynayamazsın; belli kararları kabul etmen gerektiğini ve kendini hala geliştirmek zorunda olduğunu öğrenirsin. Ben de bunu yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Artık sadece önüme bakıyorum. Arsenal’de her şey iyi. Oynamak için bütün gücümle mücadele etmeye gidiyorum. Arsenal’de oynayacak kaliteye sahibim. Orada beni İngiltere Ligi bekliyor†dedi.
-
Akhisar'da çok iyiydi ama Rusya'da ne durumda bilmiyorum.Büyük ihtimal pek tutunamadığı için yolluyorlar.Hayırlısı
-
Cüneyt Tanman:
"Transfer bence sessiz yapılması gereken bir şey. Bu yüzden bazı şeyleri gizli kalması gerekiyor."
"Kadromuzda 40'a yakın oyuncu var bunların sayısını 28'e kadar düşürmek istiyoruz. Bu da ciddi bir operasyon gerektiriyor."
"Melo hala bizim oyuncumuz ve gelen bir resmi teklif yok. Bir yıl daha bizimle kalmasını istiyoruz."
"Niasse ilgi duyduğumuz isimlerden birisi ancak henüz net bir şey yok."
"Öne, ortaya ve geriye birer isim alacağız. Bütçemize uygun isimler almak istiyoruz."
"Transfer ile ilgili konuşurken Hamza Hoca'nın alanına girmek istemiyorum."
"15-20 tane ismin olduğu bir listemiz var. Podolski ve Huntelaar da bu listede var. Ama hangileri olur bilemiyorum şimdi."
"İhtiyacımız olan oyuncuları almak istiyoruz. Galatasaray'ın transfer yapacak gücü var."
-
Maalesef Hamza Hoca'da küçük düşünüyor. Tüm transferleri Akhisardan yapıyor. Bunlar mı ŞL'de takımı sırtlayacak
-
hamza hocami yönetimmi? bence olay yönetimin yeteri kadar bütce olusturmamasi ile alakali.. sliginde gruplardan cikamayincada hamza hocayi günah kecisi ilan ederler.
-
Doria, Huntelaar, Podolski..
-
Podolski,niasse , 1 tane defans gelir kapanir transfer donemi.
-
Önce eldeki cöpleri göndermek lazim ve sagbeksiz kapatmamak gerek transferi ne olursa olsun.
-
Rüyamda Kovacic'i aldığımızı gördüm, fazla Fm'nin zararları... :D
-
Lukas Podolski hayırlı olsun.
Uzun sayılabilir,yakışıklı,forvet oynayabiliyor.Ünal Aysal'ın istediği oyuncu geldi,fayda sağlayacak bence çok güzel oldu.
Kimse tatava yapmasını bu adam bizim lig için yıldız transferidir.Avrupa içinde iyi transferdir.
Kaynak;neticem :zuhaha Yok ya eski uA başkanı Oğuz Altay
-
podolski net elimizde patlar ben begenmiyorum sahsen umarim gelmez.. huntelar falan neysede podolskiyi sevmiyorum ben.
-
Umut gibi bir yetenek fakiri bu ligde yedek kalmasına rağmen 11 gol atıyor. Fakat bizimkiler Podolski'yi beğenmiyor beyefendilere bak sen.. Son yıllarda kanatlara kaç defa Podolski ayarında bir oyuncu transfer ettin de bu herifi beğenmiyorsun. Hayır bir İspanyol, İtalyan olsan Milan'ı, A.Madrid'i desteklesen bu transfere burun kıvırsan anlarım da geçen sezon bu takımda Olcan'ı Bruma'yı Emre Çolak gibi adamları izledik. Daha iyisini o paraya bulmak imkansız.
Podolski her türlü iş yapar. Çok iyi bir son vuruşçu, Burak'ı da besler. Poldoski-Huntelaar-Burak-Sneijder hücum hattı bu ligde gol rekorları kırar.
Boateng'i Hamza Hoca tıpkı Melo gibi hizaya getirirse o da büyük tranfer olur sonuçta birkaç sezon önce Milan'ı şampiyonluğa taşıdı bu adam..
Geçen sezon ki çifte kupa kazanmış fakat Avrupa için yeterli olmayan kadroya bu oyuncularla beraber bir de iyi sağ bek transferi gelirse, 3-4 alternatif ile de süslersek çok güzel işler ortaya çıkabilir..(Güray-Yedek Kaleci-Jem...) Haydi hayırlısı...
-
Demi Arif abi Amrabat'ın yanında Podolski kim ki ?
Hey Allah'ım ya gittide kurtulduk şu başsız tavuk gibi etrafta koşturan adamdan.
-
gelince goruruz ozman umarim yaniltir beni ama...
-
Podolski'ye burun kıvıramayız takımda doğru düzgün kanat yokken. Hem forvet hem kanat oynayabilen bir oyuncu, fizik olarak da diri bir oyuncu. Fazla uzağa gitmeye gerek yok en yakın örneği Fb'li Kuyt. Podolski, Kuyt'un Fb'de yarattığı etkinin aynısını bizde de yaratacaktır. Tabi doğru taktik ve doğru oyuncu tercihleri de önemli bir faktör olacak. Hamza hoca umarım geçen sezon yaptığı hatalı seçimleri tekrarlamaz.
-
Bilal Kısa +
Lukas Podolski +
Oumar Niasse +
Jem Karacan ?
Kevin Prince Boateng ?
Gökhan Değirmenci ?
Sağ bek ?
Stoper ?
-
Bilal Kısa ile kapatırız bu gidişle transfer sezonunu :)
-
1. kampa doğru transferler başlar, 2. kampın ortalarına doğru da biter.Umarım iyi oyuncular alırız.Güray vural gibi çöplerle uğraşmayız.
-
Bruma'nın Real Sociedad'a 1 yıllık kiralandığı haberleri dolaşıyor. Satın alma opsiyonu 8 milyon euroymuş.
-
Şu HH'nin devam edeceğim dediği Bruma'mı?
Gitsin yolu açık olsun,salak gibi opsiyon da koymuşlar.
-
Mükemmel bir vizyon ve transfer zekası alkışlamak lazım..
-
umarim dogru haberdir bruma transferi 1 sene kiralik oynasin begenirlerse alsinlar 8m euro iyi paradir yoksa 1-2 yil sonra bu fiyat bile etmicek muthis kaziklandik sagolsun scout ekibi ve o donemin yoneticileri.
-
Öyle Deme Arif Bizim Oğuz Efendi Kızar Yoksa :(
-
Yok kızmıyorum,gidene kadar savunacağım dedim,gitti niye savunayım ?
Yeni gözdem Sinan Gümüş :n:
-
Bruma Ribery gibi olsun da, o zaman kazığı görelim. :)
Ha, kalsa Türkiye'de potansiyelini yansıtabilir miydi? Emin değilim, o açıdan gitmesinde de bir sakınca yok bence.
Ama içimden bir ses bu adam ileride büyük oyuncu olacak diyor.
Huntelaar'da instagramda Sneijder'le fotoğrafını paylaşmış.Bizim medya da hemen transfer oluyor diye haberlere başlamış. :icon_biggrin::icon_biggrin:Keşke gelse.
-
Lionel Carole yi almisiz hem sol bek hem stoper oynuyormus transfer resmidir troyes acikladi.
son 3 sezonda sırasıyla 39, 44 ve 38 maça çıktı.
-
Lionel Carole
Bilal Kısa
Lucas Podolski
Jem Karacan
Sandro(kendi isteğim)
Klaas-Jan Huntelaar(konuşuluyor)
Maxi Pereira(en mantıklısı)
Oooo çok güzel çok güzel
http://i.imgur.com/YWMAlra.png
10 Ağustos 2015 tarihli profili.