takım konusmaları ve basın toplantılarında sorulara verecegımız cevaplar geliştirilirse daha iyi olur ... takımla devre arasında yapacagımız konusmlara cok kısıtlı diye düşünüyorum .. ayrıca oyuncularla yaptıgımız bire bir konusmalarda dahil.
Printable View
takım konusmaları ve basın toplantılarında sorulara verecegımız cevaplar geliştirilirse daha iyi olur ... takımla devre arasında yapacagımız konusmlara cok kısıtlı diye düşünüyorum .. ayrıca oyuncularla yaptıgımız bire bir konusmalarda dahil.
Tek isteğim Match Stats'ta takımın yaptığı toplam pas ve toplam başarılı pas istatistikleri olsun başka bir şey istemiyorum.
Takımlara kesinlikle avrupa tecrübesi eklenmeli. Avrupa kupalarında özellikle şampiyonlar liginde bi kaç istisna dışında tecrübeli takımlar çeyrek ve üstüne çıkabliyolar.Son 10 yılda görece tecrübesiz kaç takım görebildi yarı finali?
Ama oyunda 3-5 yıldız futbolcu topladığında kupayı kazanabiliyosun. 5yıllık bi tecrübe göstergesi konup bu göstergenin özüllikle üst turlarda %20-25'lik bi etki yapması sağlanmalı. Bi nevi avrupa klupler sıralamasının futbola etki etmeli.
Hem böylelikle 4 büyükleri seçtim, 2-3 sezon sonra şampiyonlar ligini kazandım sıkıldım muhabbeti ortadan kalkar.
preferences/skin colours ekranında yazı renklerini değiştirebiliyoruz.önceden oyunun dosyaları ile oynayarak yaptığımız şey şu an oyunun ayarlarından istenilen renge ayarlanabiliyor.
İnternette biraz arama yapmama rağmen lig listesini bulamadım. Paylaşabilecek birileri var mı acaba?
Şurada yazıyor:
http://www.footballmanager.com/demo
Quote:
Quickstart leagues: England, Scotland, France, Spain, Holland, Belgium, Italy, Norway, Denmark, Sweden and Australia
Saniyorum oyunun tam surumunde oynanabilecek ligleri soruyordu arkadas.
Gecen yildan fark yok.
Ama tabii editor'u kullanarak yeni ligler eklemek mumkun.
Yanlış yere yanlış mesaj atmışım editleyeyim:
10 yıl boyunca Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi ve Uefa'yı ikişer üçer kazandılar benim bir kariyerimde. Ancak Türkiye Ligi yayın gelirlerinde artış olmadı hiçbir şekilde. Bu bana çok saçma gelmişti. Umarım eklenmiştir oyuna.
Daha once bahsi gectimi bilmiyorum yeni bir konu gerektirirmi onuda bilmiyorum ama az once hollanda ligini actim. Trabzonsporun sampiyonlar ligi macina bi gidim izlim dedim bide ne gorim mesale sov var, ss alamadim ama alacagim. Dedigim gibi baska bi konuda bahsi gectigini gormedim ondan konu actim
Trabzon 2 kirmizi gordu epey dagildi ama mesaleler yaniyor :D
http://img829.imageshack.us/img829/9...anutdtvvie.png
Manchester macinda hangi grup yakti mesaleyi bilmiyorum ama bunu yakan "Trabzonlu gencler" :D
http://img560.imageshack.us/img560/7...cmilantvvi.png
Merhaba,
bu özellik kulüplerin taraftar gruplarının karakteristik özellikleri ile ilgili bir durum.
reklamda oyun için reklam sistemi mevcut, demo download sporx sponsorluğunda olduğu için oyuna bu şekilde yansıtılmış
meşale fln iyimiş yaa guzel ayrıntı :)
Konfeti, pankart ve karton şovda görebileceğimizi düşünüyorum, büyük ihtimalle takımlara bir değer verilmiştir bunlarla ilgili ama Trabzonspor taraftarı ne zaman meşale yakmayı kendine adet haline getirmiş orası pek de gerçekçi olmamış ama her takıma dafult olarak da eklenmiş olabilir bunlar.
dk 61 de yakıyorlar diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim
Evet 61. dakikalarda genelde yakılır ama son zamanlarda ceza söz konusu olduğu için ben göremiyorum.En son Olimpiyata gittiğimizde ben ordayken yakılmıştı birsürü meşale.
dk. 61'de konfeti ve balon şov oluyor genelde, meşale bireysel ve az sayıda yakılıyor Türkiye'de diğer ülkelerde gördüğümüz ya da ülkemizde de bazı istisnai maçlarda gördüğümüz topluca yakılan meşaleler dışında. (Fenerbahçe - Parma maçı, Galatasaray - Fenerbahçe maçı [Meşaleli derbi], takımların sezon açılışları vs.)
Bir de şu var Türkiye'de meşale bütün stadyumlarda yasak o yüzden bizim takımlarımıza bu özelliği eklemek doğru bile olmayabilir aslında, İtalya, Polonya, Sırbistan takımlarına fazla fazla eklenmesi gerekir bu tip şeylerin, bu özellik 1-20 arası değer alan bir özellikse bizde birkaç kere gördüğümüz şeyi o ülke takımlarında daha sıklıkla da görebiliriz sanırım. Bu konuda net bir açıklama görsek daha iyi olur.
Italyada bile yakti Trabzon taraftari, avni akerde 1 tane yanmis cokmu :D
Eğer her yakılan yere göre ekleniyorsa ben de İtalyanlar, Sırplar gibi daha çok bu işi yapan ülkelerde daha çok görmeliyiz diyorum, eğer bu özellik 1-20 arası değer alıyorsa, Kızılyıldız'ın 18-19'sa bizim takımlarımızın daha düşük değer alması gerekir.
Her 1 tane yakana ekleyeceksek bütün takımlara eklensin. :D
Valla Bursa 1 tanemi yakiyor bilmiyorum ama daha once sadece 1 tane yakan gormedim ki zaten oyundada ayni anda 15 tane yakmiyorlar :)
Aslında meşale falan değilde 61.dakika şovu eklense mükemmel olur.
Bizim 1 tane yakmamızla veya yakmamamızla alakası yok ki, hatırlayabildiğim iç sahada olmayan bir maç olarak (Koşullara göre deplasmanda her iş daha zordur.) geçen seneki Fenerbahçe deplasmanında yaktığımız meşale ve maytap vs. durumu var. Bu konuda bile siz bu kadar biz bu kadar yaktınıza varacaksa işimiz iş.
Burada önemli olan bu özelliğin takımlara default olarak mı eklendiği yoksa takımın taraftarının profiline göre 1-20 arası değer verilerek mi eklendiği, eğer öyleyse bizden daha çok bu işi yapan ülkelerde bunu daha fazla görmeliyiz.
Taraftar profillerine bir değer verilmiş olabilir ancak her ayrı şov için meşale, karton, pankart, konfeti, bayrak vs. için ayrı ayrı 1-20 arası bir değer atandı mı yoksa bunu ileride mi eklemeyi planlıyorlar ?
O taraftar profilinde taraftarın takıma karşı durumu ele alınmış olabilir. Coşkusu, ateşliliği, sadakati, heyecanlılığı vs. gibi.
coşku, huy gibi çeşitli özellikler var. Karton pankart, meşale gibi ayrım yok
Olsa çok daha iyi olurmuş ama sanırım bunu ileriye dönük olarak ekleyebilirler. Kozmetik bir yenilik ama hoş oluyor.