Ayrıca himone'ye katılıyorum CSKA maçında yenilsek bile fark yememek önemli ligde derbi olsa da üst üste deplasmanlar takımı yoracak bu yüzden oyuncuların fazla kasmadığını düşünüyorum ben.
Printable View
Ayrıca himone'ye katılıyorum CSKA maçında yenilsek bile fark yememek önemli ligde derbi olsa da üst üste deplasmanlar takımı yoracak bu yüzden oyuncuların fazla kasmadığını düşünüyorum ben.
Maçı zorla kazandık, son periyotta Berk takımı kurtardı resmen. Avrupa'dan elenmenin etkisi büyük oldu demek isterdim ama bu sene bu şekilde çok maç izledik. Umarın artık takım toparlanır çünkü şampiyonlukta çok ciddi rakipler var.
Obradovic Türk oyuncuları çok önemsemiyor bence, bazı yabancıların sınırsız kredisi olması beni çok sinirlendiriyor. Bogdanovic ve Bo son maçlarda takıma hiçbir şey vermiyorlar, ona rağmen sürekli sahadalar. Maç içinde de aynı şekilde verimsiz olmalarına rağmen sürekli onlarda ısrar ediliyor. Berk'in ve Ömer Onan'ın süresinin artırılması lazım, 3 numarada da Kleiza'ya şans verilmeli. Hem Bogdanovic kötüyken yeri doldurulmuş olur hem de savunması zaten iyi olmayan Kleiza'yı 4 numarada harcamamış oluruz. Berk oynadığı zamanda Melih 1 numara oynamak zorunda kalmaz. Kleiza da bu sene bir şey vermedi ama pozisyonunda olmadığını da düşünmek gerek.
Seneye Bo ve Bogdanovic'in gönderilmesi gerek. 2'si de mental olarak sezon başı oyuncuları olduklarını gösterdiler. Uzun olarak Zoric'in kalması gerektiğini düşünüyorum, seneye Vidmar'ın yerine çok iyi bir pivot bulursak Zoricle birlikte 5 numarayı hallederiz zaten Oğuz gibi bir yerlimiz de var. Ama bütçe açısından sıkıntı olursa da yapacak bir şey yok o da gidebilir.
Kleiza'yı 3 numaraya çekersek iyi bir 4 numara ile kadroyu daha doğru hazırlamış oluruz. Ve harika denilebilecek bir oyun kurucu olmasa bile ikili oyun oynayacak, az da olsa şut tehdidi olacak bir oyun kurucu lazım. Kadro yapılanmasında zeki bir oyun kurucu, atletik bir 2 numara, 3 numaraya Kleiza, 4 numaraya Bjelica ve kuvvetli-ribaunt kaybetmeyen ve herşeyden önemlisi ADAM AKILL PERDE YAPABİLEN bir pivot şeklinde olmalı.
Efes'i az önce biten maçta 71-57 ile geçtik. Tebrikler POTANIN KARTALLARI !
Önemli bir galibiyetti, tebrikler beyler! :k:
http://i.hizliresim.com/oQnP79.png
Pınar Karşıyaka deplasmanda Gs'yi 72-70 yendi.Karşıyaka son deplasman galibiyetini 2013 yılında dört buçuk ay önce bize karşı almıstı. :D
Helal olsun Potanin Kartallari, güzel bir galibiyet aldik.
Tamam Eurolig var anladıkta hep yenilecek miyiz yahu ligde ? Artık bir çeki düzen vermemiz lazım kendimize gittiğimiz yol yol değil valla Play-off'lara zaten artık en fazla 4. olarak girebileceğiz onu da riske etmeyelim Uşak'la eşleşeceğiz büyük ihtimalle onları geçersekte çok yüksek ihtimalle Banvit gelecek Efes ve Fener'den sıyrılmak iyi güzel ancak Banvit bu sene yine final oynar gibi geliyo bana.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Deron Perkins son saniye basket :D
Karşıyaka'ya yenildik ama sevindim bu adamlara bir türlü sansımız tutmuyor yensek playoffta eslesme ihtimalimiz yükselecekti umarım eşlesmeyiz Karşıyaka'yla.
http://i.hizliresim.com/W2b0gq.jpg
BBL'de normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala 2 play off eslesmesi belli oldu.
Banvit-Tofas
Fenerbahce Ülker-Usak Sportif
Edit:Yanlıslık olmus düzelttim.Ksk ile Bjk yer degistirebilir son hafta.
Hahaha çok iyi bir açıklama, doğru bir karar. Yönetim hep böyle olsun canımızı yesin.
O maça gidilecekti arkadaş öleceğini bilsen de o salona gideceksin. Gerekçen ne olursa olsun. Ondan sonra çıkar adamlar sana korktu derler aslı astarı olmadan. Olayları muhakeme etmeden,fanatikçe. Haksızlık yapıldı belki belki hakem şaibeli belki gerçekten fenerin şampiyonluğu masabaşı ama o maça gideceksin.
Basketbol gibi salon sporunda da futboldaki olaylar yaşanıyorsa zaten bitmiştir bu iş. Oly-Pana derbileri bile daha sakin geçiyor adamlar deplasmanda kazanabiliyor. Bizde deplasmanda kazansan öldürürler adamı o derece.
Başbakan falan araya girer sonra da maç oynanır.
Acıklamaya bak can güvenliginin olmadıgı bir maç seyircili oynatılamazmıs. :D İhtimaller üzerinden normal sezonda ki emegimiz neden bosa gidecek ? Saha avantajımızı kullanamayacaksak neden 2. olduk biz ? Saha kapatma cezası kurallara göre verilir.Demek ki bizim maçta saha kapatmayı gerektirecek olaylar olmamıs.3. maçtaki olayların benzeri oldu 5. maçta.O maçta ceza verilmediyse bunda da verilmemesi gayet normal.
Yahu siz neyin derdindesiniz,şampiyon olmuşsunuz işte,rahatınıza bakın.Bizim derdimiz federasyonun eyyamcılığıyla,şaibeli hakemlerle.
Verilebilecek en guzel tepki verilmis. Bu karardan donupte gulunc duruma gelmezler umarim.
Bizim yönetimin böyle atarlı açıklamaları çok iyi oluyor ya :n:
Ligden çekilme durumu da varmış olaylar olaylar.Quote:
türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, basketbol erkek ve bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.
Tam açıklamayı da koyalım
KİRLİ OYUNUN PARÇASI OLMAYACAĞIZ!
Türkiye’de basketbolu yönetmekle görevli, ancak ipleri başkalarının elinde olan bir federasyonun bugün aldığı kararı tanımıyoruz.
Basketbol takımımızın hocası Ergin Ataman’ın dün akşam açıkça uyardığı gibi ve yöneticilerimizin basın toplantısında ortaya koyduğu tüm somut delillere rağmen, can güvenliğinin olmayacağı bir maçın seyircili oynatılması, tek kelimeyle Türk sporuna ihanettir.
Kimsenin arzulamadığı vahim sonuçlara yol açabilecek bu kararda uyarılarımıza rağmen ısrar edilmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir.
Bu maçın mutlaka şaibesiz bir hakem kadrosuyla ve seyircisiz oynatılması gerekirdi.
Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.
Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.
Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.
Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.
Galatasaray Spor Kulübü, elindeki belgeler ve bilgiler ışığında, uluslararası federasyonlar ve uluslararası hukuk kurullarında hak arayışını da sonuna kadar sürdürecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Şampiyon takımımızı kutluyorum. Sonuna kadar hakettik.
Teknik ekibe ve oyunculara şampiyon olma halinde verilecek primler yine de ödenecekmiş.
Her platformda olduğu gibi yönetimlerin gazına gelen taraftarlar burada da birbirleriyle atışmaya devam ediyor asıl itiraz etmesi gerekene itiraz etmek yerine. Bu mesajdan itibaren atılacak her kışkırtıcı mesaja ceza uygulaması yapılacak bilginiz olsun. Sonra vay efendim niye ceza aldım falan diye gelmeyin.
Neyin can güvenliği? GS yönetiminin aldığı bu karar saçmalıktan öte
Benim mutlak bir tezim vardı. "Ünal Aysal, Aziz Yıldırım'a benzemeye çalışıyor." Bu olay çok iyi oldu, çok da güzel oldu tamam mı (:
Şimdi bakalım tezim kanıtlanacak mı çürüyecek mi? Perşembe günü görmüş olacağız.
Galatasaraylı arkadaşlara söylüyorum, Fenerbahçe taraftarlarının bu karar karşısında "Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum, çok cesurca bir karardı" falan demesini beklemiyorsunuzdur heralde? O yüzden atılan yorumlara sert cevaplar vermek yerine görmezden gelin.
www.Galatasaray.org giriş sayfasındaki resim yeterli. (Edit: Resim değişmiş artık :) )
Son olaylardan sonra biz şampiyon olursak sahada çıkacak olayları tahmin edebiliyorsunuzdur muhtemelen. Aynı şekilde tam tersi olsaydı da bizim sahamızda olay çıkardı.
Fenerli muhabirler ne ara bu haberleri yazdılar arkadaş.Bir anda çoğu yerde 'Galatasaray maddi sıkıntısı olduğu için zaten şubeleri kapatacaktı,bahane buldular' gibi haberler çıkmaya başladı.