Quote:
Bu sözlerinin hata olduğunu ifade eden Alp’in yanıtı ise şu sözlerle oldu;
“Bu program yayınlandı inkar edecek değilim ama büyük kulüpler arasında Beşiktaş dedim, ama bu bir şey ifade etmez. Benim Beşiktaşlı olmam da bir şey ifade etmez. Hakem hataları olabilir normal karşılanması lazım da dedim. Arkasından gelen cümleleri neden söylemiyorsunuz? Benim kişiliğimi biliyorsunuz, ben kimseye taviz vermem. Kimse de benden hakem camiasıyla ilgili talepte, yanlış harekette bulunamaz. Ben manipülasyon yapacak bir adam mıyım? O program hakem gelişim seminerinde yapıldı. Yani nerdeyse 2 hafta önceki programdı. Maçtan önce yapılmış bir program değildi. Geçtiğimiz hafta Serkan Çınar’ı ortaya çıkarttık, bazıları çok kötü yönetim gösterdi dediler ama genel anlamda basın organlarının yüzde 70’i iyi maç yönettiğini söyledi. Farklılıklar olabiliyor. Benim hakem olmamam da ifade etmiyor ama futbolun içinde biriyim. Bu tür atamalara devam edeceğiz, gençlere şans vereceğiz bu tenkitlere hazırlıklıyız. Bundan sonraki maçlarda 10 haftada başarılı olan tüm hakemlere bu maçları vereceğiz. Her türlü tenkite de hazırım, bu işin sonucu nereye giderse gitsin. Biz Türk hakemliğini bir yere getirmeye çalışıyoruz. Bunun dışında düşüncem yok”.