İtalya'yı sevmiyordum ama hakikaten Chiellini'nin o gözyaşlarına çok üzüldüm abi ya.Suarez artık nasıl ustalaştıysa, ben TV'den ısırdığını göremedim ama gel gelelim adamın omzunu delmiş. :n:
Printable View
İtalya'yı sevmiyordum ama hakikaten Chiellini'nin o gözyaşlarına çok üzüldüm abi ya.Suarez artık nasıl ustalaştıysa, ben TV'den ısırdığını göremedim ama gel gelelim adamın omzunu delmiş. :n:
Suarez adama dirsek atıp burnunu mu kırdı , yüzünü mü dağıttı ?
Ohhh çok iyi oldu, çok da güzel oldu
Ceza alması doğru da biraz abartmışlar sanki.
Bu Suarez ilginç adam 3 sezonda tek kırmızı yemeden 34 maç ceza yemiş. Adamda nasıl bir hastalık olduysa ısırmadan durmuyor ama bunu bir çeşit tatile çıkma olarak değerlendirebiliriz. Geçen sene de geç açtıydı sezonu. Yine geç açar yine dönüşü harika olur. ligde 8-9 maç kaçırır gene ŞL'dede 1-2 maç kaçıracak sonra yine akar gider. :D
Oh az bile olmuş böyle çirkef oyunculara futbolda yer yok
Suarez 4 ay men de yese dünyanın en iyi futbolcularından,hatta şu an dünyanın en formda oyuncusu.Uruguay için çok kötü oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=z0bbTjX21mI
Adamsın Suarez.
yerinde bir ceza olmuş. 1 değil 2 değil. Dünya Kupası gibi bir organizasyonda hele 3.yü yapıyorsun. Sonuna kadar haketti.
Twitter'da muhteşem goygoy dönüyor Suarez hakkında :n:
cezasi tahkimde dusurulur, ondan fazla vermislerdir sureyi :n:
Suarez'in elediği takımlar İtalya ve İngiltere olmasa bu cezanın yarısını bile almazdı. Buldunuz Uruguay gibi küçük ülkeyi yüklenin tabi.
Suarez'in bence vampirlik hastalığı gibi bir durumu var (q)
Daha önce okumuştum böyle bir hastalık var diye :D
4 ay çok olmuş yahu..
neyse ki yaza denk geldi. yoksa curuyecekti kenarda :/
zaten uruguayin bu futbolla bundan ilerisini gormesi pek mumkun degildi. simdi imkansiz oldu.
Tahmin yarışmasında 2-0 Almanya alır yazdım.
Ama Alman,ABD dostluğu gibi Klinsmann,Löw arkadaşlığı , Abd'de bazı oyuncuların Alman olması ve daha bir çok detaydan sonra el ele turlarlar berabere biter :D
Ben Gana'da oynuyor olsam hakemi ıssırırdım böyle bir top kesişi yok ve devamında gol.
Ulan Rooney, çocukluğun bile itici! Neymar'ın da kulaklar kafadan büyük maşallah! :)
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...01871382_n.jpg
Gerard karizma yaa :) Rooney harbiden çok iticiymiş. yolda görsem çaktırmadan vururdum :)
Falcao ve İbrahimovic'in alakası yok gibi he hiç benzemiyorlar özellikle Falcao. :zuhaha Götze zaten yorumsuz. :D
Rooney hiç değişmemiş arkadaş, kafa ebat olarak büyümüş biraz o kadar yani :D
2. Tur Maçları :
Brezilya - Şili (Cumartesi 19:00) ------------------------------- Hollanda - Meksika (Pazar 19:00)
Kolombiya - Uruguay (Cumartesi 23:00) ------------------------- Kosta Rika - Yunanistan (Pazar 23:00)
Fransa - Nijerya (Pazartesi 19:00) -------------------------------- Arjantin - İsviçre (Salı 19:00)
Almanya - Cezayir (Pazartesi 23:00) ----------------------------- Belçika - ABD (Salı 23:00)
Brezilya
Kolombiya
Fransa
Cezayir :)
Meksika
Kosta Rika
Arjantin
Abd
Çeyrek finale kalırlar. Cezayir'i seçmemdeki sebep ise bir sürpriz yapabileceklerine gerçekten inanıyorum. Kaybedecekleri bir şey yok buraya gelmeleri bile büyük bir başarı onlar için. O yüzden canları pahasına oynayıp elerler Almanya'yı.. Öyle diliyorum :)
Brezilya - Şili
Kolombiya - Uruguay
Güney Amerika Elemeleri gibi sanki.
Kolombiya,Fransa,Almanya,K.Rika,Arjantin,Belçika; 2.Turu geçmesini kesin gözüyle gördüklerim..
Şili,Meksika ise sürpriz yapabilecekler..
Çeyrek Final
Brezilya - Uruguay --------------- Hollanda - Kosta Rika
Fransa - Almanya ---------------- Arjantin - Belçika
Yarı Final
Brezilya - Almanya ---------------- Hollanda - Belçika
Final
Brezilya - Hollanda
Benim turnuva çizelgem bu yönde. :D Bakalım neler olacak ?
Brezilya-Hollanda-Uruguay-Yunanistan-Fransa-Arjantin-Almanya-Belçika
Cezayir, Kosta Rika ve Şili'nin tur atlamasını istesem de şansları düşük bence. Kosta Rika'nın ben grup maçlarındaki performansını Yunanlılara karşı sergileyebileceğini düşünmüyorum. Yunanistan her ne kadar iyi bir görüntü çizmese de Kosta Rika'ya elenmezler.
2. Tur Maçları :
Brezilya - Şili ------------------------------- Hollanda - Meksika
Kolombiya - Uruguay ------------------------- Kosta Rika - Yunanistan
Fransa - Nijerya -------------------------------- Arjantin - İsviçre
Almanya - Cezayir ----------------------------- Belçika - ABD
Çeyrek Final
Brezilya - Kolombiya --------------- Hollanda - Kosta Rika
Fransa - Almanya ---------------- Arjantin - Belçika
Yarı Final
Brezilya - Almanya ---------------- Hollanda - Arjantin
Final
Brezilya - Arjantin
Benim düşüncem de bu yönde; ama Almanya-Hollanda finali de süper olur. Bu ikisi dışındaki final eşleşmeleri beni pek heyecanlandırmaz. Brezilya-Almanya finali de güzel olurdu aslında; ama iki testiden biri yarı finalde kırılacak.
Sol taraftan bence Almanya gelir finale sağ taraftan ise Hollanda gelecektir :)
Kolombiya ve Hollanda supriz bir sekilde finale kalirlar bence :zuhaha
Arjantin - Brezilya finali olur, Brezilya evinde kupayı kaldırır.