-
adana demirsporun 2 maçlık teklif sunması.
-
Avrupa Futbolunu Türkler Yönetiyor
-
Daha da İlginci 4 Tane İngiltere Premier Lig Takımlarının Yönetimi Türk'lerde Everton'da Championships'teymiş
-
Bende de aynı durum oldu.Trabzonspor'dan sonra 1 sezon Monaco'nun başında geçirdim.Sadece Fransa Kupası'nı alabilmiştim(tabi ki takımda önemli gelişme olmuştu).Arsene Wenger emekli olunca Arsenal direk görüşmeye çağırdı beni ve bir baktım başkan Türk :icon_lol: Gerçi sağlam parası var sanırım.125 Milyon Euro'ya Martin Ødegaard'ı aldım.Hala bir dünya transfer bütçem var.Sağolsun Başkan :icon_razz:
-
Türkler yavaş yavaş dünyayı ele geçirmiş. 2042 de her takımda bir Türk olur.
-
Türkler avrupayı ele geçirmiş, ilginç gerçekten.
-
-
Quote:
Originally Posted by
aytekin79
Hocam bjk diğer istanbul takımlarından fazladan ayrı bir kupası olacak PTT :)
-
-
Bunu çok merak etmişimdir yeniden doğma var mıdır diye :D
-
Quote:
Originally Posted by
RisingSun
Oyundaki tam ismi ne diye geçiyor :)?
-
Quote:
Originally Posted by
aytekin79
Oyundaki tam ismi ne diye geçiyor :)?
Alexandre Kattah Barcelos imiş tam adı. Regen olduğu için sizde çıkmayabilir.
-
Quote:
Originally Posted by
RisingSun
Alexandre Kattah Barcelos imiş tam adı. Regen olduğu için sizde çıkmayabilir.
:) regen olduğu belli de ismini merak etmiştim . De souza falan mı acaba diye :n:
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
-
Alex ile Yakından Alakası Yok Dribbling Tavan Yapmış, Serbest Vuruş Yerlerde
-
Birde Brezilya da Alex Diye Oyuncu Aratınca 1000 Tane Oyuncu Çıkıyor Hepsinin Göbek Bağı Alex :n:
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Birde Brezilya da Alex Diye Oyuncu Aratınca 1000 Tane Oyuncu Çıkıyor Hepsinin Göbek Bağı Alex :n:
Yine de bi Alex değil abi be. :icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
NomrukaN
Yine de bi Alex değil abi be. :icon_biggrin:
Eskişehir Fatihi Gelmiş :D Nerdesin Ağa Sen Özledik Yahu Yeniden Bekliyoruz Es Es Gibi Bir Kariyer (:
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Eskişehir Fatihi Gelmiş :D Nerdesin Ağa Sen Özledik Yahu Yeniden Bekliyoruz Es Es Gibi Bir Kariyer (:
Abim oyun bir ara sıktı beni, farklı kulvarlar deneyeyim dedim olmadı. Ben de şöyle bir ara vereyim dedim. Şimdi arayı bitirdim aynı takımla aynı kariyere devam ediyorum. Hatta şu anda kariyer açabileceğimi bilsem açarım ya da geriye dönük. :D
-
Fark Etmez İsterse 10 Sezon İlerde Ol Paylaşmak İstiyorsan Paylaşabilirsin Böyle Bir Engelimiz Yok (:
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Fark Etmez İsterse 10 Sezon İlerde Ol Paylaşmak İstiyorsan Paylaşabilirsin Böyle Bir Engelimiz Yok (:
O zaman 2020-2021 sezonu olarak yeni kariyer açayım mı? Ya da geriye dönük bir kariyer?
Sıfırdan başlamak istemiyorum yeni yabancı kuralından ötürü de.
-
Quote:
Originally Posted by
NomrukaN
O zaman 2020-2021 sezonu olarak yeni kariyer açayım mı? Ya da geriye dönük bir kariyer?
Sıfırdan başlamak istemiyorum yeni yabancı kuralından ötürü de.
Dedim Ya Canın Nasıl İstiyorsa 2020-2021 Sezonu da Olur 2050 Sezonu da Olur Tamamen Senin Zevkine Kalmış Bizi de Bu Eğlenceye Ortak Edip Etmemen Tamamen Senin İnisiyatifinde :)
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Dedim Ya Canın Nasıl İstiyorsa 2020-2021 Sezonu da Olur 2050 Sezonu da Olur Tamamen Senin Zevkine Kalmış Bizi de Bu Eğlenceye Ortak Edip Etmemen Tamamen Senin İnisiyatifinde :)
O zaman bu sezonun başından itibaren oynadığım tüm maçları bi çıkartayım, geçmişe dönük kısa bir özetin ardından o maçları yeni oynuyormuş gibi koyup kariyeri açayım abi ya, özledim. :) Beğeniyorsanız ne mutlu bana :)
-
Quote:
Originally Posted by
NomrukaN
O zaman bu sezonun başından itibaren oynadığım tüm maçları bi çıkartayım, geçmişe dönük kısa bir özetin ardından o maçları yeni oynuyormuş gibi koyup kariyeri açayım abi ya, özledim. :) Beğeniyorsanız ne mutlu bana :)
O Zaman Bize de Sabırla Beklemek Düşer, Bu Oyunun Güzelliği Paylaşıldıkça İnsan Daha da Bir Müptelası Oluyor
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
O Zaman Bize de Sabırla Beklemek Düşer, Bu Oyunun Güzelliği Paylaşıldıkça İnsan Daha da Bir Müptelası Oluyor
Muhtemelen yarından önce gelmez abi ya, işe gidecem akşam. :)
-
Arkadaşlar oyunda Almanya milli takımı oyuncuları hep sallama denen böyle?
http://i.hizliresim.com/4gp7J4.jpg
-
Quote:
Originally Posted by
NeCRiS
Çünkü Alman Milli Takımında Lisans Problemi Mevcut. Ayrıca Japonya Milli Takımında da Benzer Sorun Mevcut.
Çözümü: Alman Milli Takımı Lisans Dosyasını İndirmek Gerekir.
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Çünkü Alman Milli Takımında Lisans Problemi Mevcut. Ayrıca Japonya Milli Takımında da Benzer Sorun Mevcut.
Çözümü: Alman Milli Takımı Lisans Dosyasını İndirmek Gerekir.
Hadi ya yeni öğrendim bunu. Peki nereden indiriyoruz dosyayı?
-
Quote:
Originally Posted by
NeCRiS
Hadi ya yeni öğrendim bunu. Peki nereden indiriyoruz dosyayı?
Buradan İndirebilirsin :)
-
Quote:
Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Eyvallah kardeş.
-