mıramu relşi sret zemtig ev 3 naup zırıla... :D
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Printable View
mıramu relşi sret zemtig ev 3 naup zırıla... :D
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
abi sende terslık mı var:D niye ters yazıyonn:DQuote:
Originally Posted by greencrocodiles
alırız puan 3 ev gitmez ters işler umarım.Quote:
valla arkadaşın huyu heralde tersaten yazmak hiç üşenmiyormusun allah aşkına yav:D:D:D
bunları çözmek için uzman olmak gerekiyor vallla....
neb mıtşıla sret ayamzay. Ama nügub nedmisret mıtklak edlahreh. Bugüb şeyreh sret royidigi esneden. Endeb mıdamalna :D :D :D
Mülsüm en şimed : "Aynüd enisret esnöd memçegzav" :D :D :D
ben alıştım ters yazmaya.ama bugün tersimden kalktım heralde.bugun herşey ters gidiyor nedense.bende anlamadımQuote:
muslum ne demiş: dunya tersine donse vazgeçmem
abi zor oluyo yaw okumak
Evet ben de baştan zorlanıyordum. Şimdi tersinden söyleyeceğim kelimeyi bir anda çıkarabiliyorum. :D
Kombine Bilet Satışları
2006-2007 sezonu kombine bilet satışlarımız taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine 17 Ağustos 2006 tarihine kadar devam edecektir.
Kombine satışı 10bin'in üzerine çıkmıştı bakalım bu 7 günde ne kadar satılacak. Çok zor şartlarda kombine satın alıyoruz. Sıra beklemek bozuyor işi. Yoksa kombine biletler stad kapasitesinin %90-95 i arasında satardı. Şu kombine satın alma işini kolaya indirgesinler artık.
ewt. maça 2 gun kalmış kombineyi veriyolar.tabikide buyuk bi yoğunluk oldu.kombine 15bin olacak heraldee
VİDEOLAR
Şampiyonluk Kupası Havaya Kaldırılırken Muhteşem Görüntüler..! >>TIKLA ve İZLE<<
SAMANYOLU... ATKILAR HAVADA TÜM STAD KORO HALİNDE... >>TIKLA ve İZLE<<
TrİbÜnler Yaniyor... Kulaklar İse SaĞirlaŞiyor... FÜze Sesİ Bİle Bu GÜrÜltÜnÜN Yaninda Bİr HİÇ... >>>TIKLA ve İZLE<<<
LİG A 'dan KISA DA OLSA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLERDEN BİR KAÇI... >>>TIKLA ve İZLE<<<
Şu Atmosfer SÜper.... 1000 Kere İzledİm.... >>>TIKLA ve İZLE<<<
KAPALI KALE ARKASI ÖYLE GÜRÜLTÜLÜ Kİ SES KAYDINI ETKİLEMİŞ...VEEEEE 5 DAKİKALIK MUHTEŞEM ŞOV BAŞLIYOR..!!! >>>>TIKLA ve İZLE<<<<
abi bunları daha onceden vermemişdinn
hepsi değil bir kaçı... diğerleri de çok süper hiçbirzaman es geçmem :D bile bile koyuyorum. Bu görüntüler izlenmezmi beyaw.
haklısın biz bunları yaşıyoz arkadaşlarda bu şovları gorsunlerr
Çetiner "Boş gitmeyeceğiz"
Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, Kayseri Erciyesspor`un geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetin bizim için dezavantaj oluşturduğunu söyledi.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin396.jpg
Çetiner, bu hafta ilk deplasman maçına çıkacağımızı belirterek, "Çok iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz Kayseri`nin iki güzide takımından biriyle karşılaşacağız. Kayseri Erciyesspor`un geçen hafta aldığı farklı mağlubiyet bizim için dezavantajlı bir skor. Bu hafta nasıl bir takımla karşılacağımızı biliyoruz. Biz de oraya boş gitmeyeceğiz. Alacağımız puan veya puanlarla şehrimize döneceğiz. Kayseri Erciyesspor, geçen sezon ligi istediği yerde bitirdi. Güzel bir maç olacak" dedi.
Kadroda herhangi bir değişikliğe gitmeyi düşünmediğini de söyleyen Çetiner, `Bursaspor`u defansif oynatıyor` eleştirilerine de saygı duyduğunu belirtti. Raşit Çetiner, antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Elazığsporlu futbolcu Gökmen Yıldıran`ın ölümüne çok üzüldüğünü de belirterek, "Kendimi çok kötü hissettim. Orhangazili olması acımızı daha da körükledi. Geçmiş dönemlerde birlikte çalışmıştık. Kendisine rahmet, geride kalanlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.
Kaynak: Bursaspor.org
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin393.jpg
BURSASPOR FUTBOL OKULU YENİDEN BURSASPOR BÜNYESİNDE !
Yönetim Kurulumuz, daha önce B.P.F.D.D’ nin yaptığı futbol okulu çalışmalarının, Bursaspor Kulübü bünyesine geçtiğini ve Kış Okulu dönemiyle beraber futbol okulu çalışmalarının BURSASPOR tarafından yapılmasına karar vermiştir
Bundan sonra “ Bursaspor Futbol Okulu” çalışmaları daha kapsamlı ve örganize bir şekilde Bursasporumuza aydınlık gelecek sağlayacaktır.
Önümüzdeki hafta “Bursaspor Futbol Okulu’nun” yeni planlaması ve bu yıl ilki yapılacak olan “Bursaspor Kış Futbol Okulu” ile ilgili bilgilendirme ve basın açıklaması yapılacaktır.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin395.jpg
Bursaspor 8-0 B.Merinosspor
Takımımız akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen karşılaşmada pilot takım Merinos`u 8-0 yendi.
Karşılaşmanın ilk yarısında goller; Sinan 2 ,Burak 2 ve Sumulikoski`den gelirken ikinci yarıda Pancu 2, ve De Souza maçın sonucunu belirleyen isimler oldular.
taktık anlaşı olan bi maçtıı ,demekki hocanın taktığı işe yaramışş.hayırlısı erciyes maçınaa
fikstür avantajımız da var. Şöyle ilk maçları hep kazanırsak, yani en azından ilk 8 maçın 5 inden 3 puan ile ayrılırsak gerisi gelir ve UEFA yı zorlarız diye düşünüyorum. Daha maçlar oynanmadan bir şey denemez ama benim dileklerim bu ve Bursaspor bunu bu sene dahi olsa yapacak güçte. Her nekadar hedef ligde kalıcı olmak şeklinde açıklama yapılsa da ben yine de seneye Bursaspor'u UEFA'da görmek isterim. Çünkü bunu yapabilecek güçte ve yapılan açıklamalarda temkinli açıklamalar. Yönetim ve teknik kadroda bunu biliyor ve istiyor. Ancak geçen seneki şampiyonluğa giderken dahi yapılan protestolardan sonra taraftardan çekindikleri için böyle temkinli açıklamalar yapıyorlar diyebiliriz. Bursa'da teknik direktörlük, yöneticilik ve başkanlık yapmak geröekten zor. Seneye de UEFA'da oynarsak şaşırmam.
2007 Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıkları kapsamında 15 Ağustos Salı günü deplasmanda Rusya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım`ın aday kadrosu, teknik direktör Reha Kapsal tarafından açıklandı..
Açıklanan listede futbolcumuz Ömer Kaplan`da yer alıyor.
Aday kadro şu isimlerden oluşuyor. Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven (Galatasaray), Ufuk Ceylan, Selçuk İnan, Caner Erkin (Vestel Manisaspor), İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz (Beşiktaş), Serkan Kırıntılı, Emre Güngör (Ankaragücü), Yasin Çakmak, Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Olcan Adın (Fenerbahçe), Ergün Teber (Sakaryaspor), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Ufukhan Bayraktar (Trabzonspor), Ömer Kaplan (Bursaspor), Burhan Eşer (Diyarbakırspor), Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)
Milliler, yarın Ataköy Crowne Plaza Otel`de toplanacak ve 13 Ağustos Pazar günü de İstanbulspor Tesislerinde bir antrenman yapacak. 14 Ağustos Pazartesi günü Rusya`nın başkenti Moskova`ya hareket edecek milliler, Holiday Inn Otel`de konaklayacak.
Son günlerde Bursa kamuoyunda şahsımı hedef alan haksız açıklamalara, dün de Bursasporlu Profesyonel Futbolcular ve Dayanışma Derneği tarafından bir yenisi eklenince, bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm.
Başkan olduğum andan itibaren, olmazsa olmazın Bursaspor olduğu gerçeğinden yola çıkarak başlattığım mücadele, büyük bir başarıyla sürerken ve meyveleri alınmaya başlamışken, mücadele esnasında Bursaspor’un çıkarları için ayağına bastığımız bazı insanlar ve kurumlar, Bursa kamuoyunda açıklamalarda bulunmaya başladılar. “Başkan kendini Bursaspor’un üzerinde görüyor; çok kavgacı, kendi bildiğini okuyor” şeklinde açıklamalardı bunlar. Zannediyorlar ki; son bir sene zarfında beni tanıyıp seven, takdir eden, sağduyulu Bursaspor taraftarıyla beni karşı karşıya getirecekler, kamuoyunda yarattığımız başarılı Bursaspor imajını sarsacaklar.
Onlar bir şeyi bilmiyor. Taraftarımız artık her şeyin bilincinde. Önlerine konulanla değil, gerçeklerle yüzyüze geldikleri için Bursaspor’umuza destekleri her zamankinden daha fazla. Şimdi soruyorum; gerçek olmayan hedefler ortaya koymuyorsak, taraftarımızı küfür etmemeye yönlendiriyorsak ve bu konuda başarı elde etmeye başlamışsak, her olayda Bursaspor’un çıkarlarını en önde tutuyorsak, Bursaspor’un sırtından rant sağlamaya alışmış çevrelere dur diyorsak suç mu? Bunun adı kavgacılık mı? Bunun adı kavgacılıksa “En Büyük Kavgacı” benim.
Şimdi gelelim, dünkü Bursasporlu Profesyonel Futbolcular ve Dayanışma Derneğinin, eski İdari Menajer Ahmet Suphi Evke üzerinden yaptığı açıklamanın gerçeğine:
Öncelikle, Ahmet Suphi Evke’yle ilgili geçen gün yaptığım açıklamada Ahmet Suphi’yi itham altında bırakmak istemedim. Ahmet Suphi çocukluk arkadaşım. Geçen sene bütün Bursa kamuoyu ve Bursaspor Yönetim Kurulunun karşı çıkmasına rağmen, bir sene boyunca aslanlar gibi arkasında durdum. Ama o, kendinden hiç beklemediğim bir şekilde beni itham altında bırakarak istifa etti. Pişmanlığım şudur: Keşke hiç Ahmet’e görev vermeseydim de bari çocukluk arkadaşımı kaybetmeseydim.
Bursasporlu Profesyonel Futbolcular ve Dayanışma Derneğinin esas derdinin ne olduğuna geldiğimizde ise, yıllardan beri Türkiye’de örneğine hiç rastlanmayan, Süper Lig’teki futbol okulları olan kulüplerin hepsi, kendi Futbol Okullarını kendileri yaparken, Bursaspor Futbol Okulu, Bursaspor ismi kullanılarak ve kulübe hiçbir maddi gelir getirmeyerek Dernek tarafından organize edilmektedir. Yönetim Kurulumuz da Bursaspor’un çıkarları ve kurumsallaşma adına Futbol okulunu kış döneminden itibaren, Bursaspor çatısı altında yapmaya karar vermiştir. Derneğin araya soktuğu aracılar da red cevabı alınca ve kapılar yüzlerine kapanınca, 2 ay evvel istifa etmiş ve istifa ederken de Başkanını ve Teknik Direktörünü suçlamış olan Ahmet Suphi Evke’nin istifasını kullanarak, akılları sıra bana ders veriyorlar, intikam alıyorlar.
Ben de soruyorum ! Son üç dönemin kaptanları Yalçın GÜNDÜZ, Adnan ÖRNEK, Turan ŞEN kulüpten jübile yaptırılmadan yollanırken niye sesinizi çıkarmadınız?
Taraftarımız şunu bilsin ki; ben ve arkadaşlarım Bursaspor’un başında olduğumuz sürece Bursaspor’un çıkarlarını kollamaya devam edeceğiz. Hiçbir kişi ve kurum da Bursaspor’un üstünde olamayacak. Hiç bir rantçıya buradan çıkar sağlama fırsatı vermeyeceğiz.
Bursaspor’u, Bursaspor Yönetim Kurulu yönetir. Hesabını da Genel Kuruluna ve taraftarına verir.
Delikanlı olun ve deyin ki, Levent Kızıl ve arkadaşları bizim istediklerimizi değil, Bursaspor’un menfaatleri neyi geretiriyorsa onu yapıyorlar. Bu şekilde davranırsanız daha çok taraftar toplarsınız. Yiğidi öldürün ama hakkını verin.
Taraftarımız hiç merak etmesin. Bursaspor hedeflediği yolda sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Saygılarımla,
M. Levent KIZIL
Kaynak: BURSASPOR.ORG
ya fikstür nasıl avntajlı ya biz fenerin oynadığı takımlar bize gelicek hepsinde fener yenicek genelde ee o takımlarda bilenip bilenip bize gelecek yani fikstür olarak hiç iyi bir durumda değiliz.....
Bu açıdan olaya hiç bakmamıştım. O da doğru ya. Fenerbahçe'nin silkeleyip uyandırdığı futbol takımlarını hırslandırarak bize postalayacak. Katılıyorum ama ilerleyen haftalarda Fenerbahçe'den sonra bize gelen takımları görecez bakalım. Hiç farketmez bize. Biz sahada gereğini yapalım yeter. Kalitemizi sahaya yansıtalım. Ben dahil birçok kimsenin ileri sürdüğü fikstür avantajı tezi çürüdü böylece. :DQuote:
Originally Posted by gezenti
Bursaspor çıkıp her maçta çatır çatır futbolunu oynamalı. Kayseri Erciyes karşısında galip gelip iyi bir başlangıç yapıp devamını getirmeliyiz.
İlk maç Ankaragücü maçında çekilen 2 Yeni Video'da benden. Kale arkası tehlikesi devam ediyor. Maraton tribününden çekim ve emeği geçen Bursasporluyuz.net ekibine teşekkürler. Kavurucu sıcağa rağmen Muhteşem şovlar... İzlemek için aşağıdakilere tıklayın.
Taraftar Şov 1 : "HERŞEY BURSA İÇİN"
Taraftar Şov 2 : Atkı şov!!! LAAAAaaaaa OOOOoooooo!!!! Kapalı kale arkası yıkılıyor !!!
övünmek gibi olmasın ama süperiz yav:D:D:D
Taraftarımız perfect... süper... Stad kapasitesi 20.000 iken cehennemin böylesiyse, 30.000 veya 40.000 kapasite stadta görsel şovlar, tezahüratlar, atkı şovlar... offf. Stad için yakın zamanda adım atılacağından eminim. Daha önce konuşulduğu gibi ya mevcut stadın kapasitesi artırılacak ya da Buttim'in yanına yeni bir stad yapılacak. Benim gönlüm şehrin göbeğindeki mevcut stadın kapasitesinin arttırılmasından yana. İşte Bursa Atatürk Stadının yeni şekli ;;)
Bursa ve Stad dışı görüntüsü
http://supertimsah16.sitemynet.com/istebuu.jpg
Stad içi görüntüleri
http://supertimsah16.sitemynet.com/j...valadenew3.jpg <<--->>http://supertimsah16.sitemynet.com/j...valadenew4.jpg
abi çok güzel yaw .harbi olursa mukemmel olurr
usta böyle stad bence yapamazlar para kaynağını nerden bulacaklar?ama bu görüntüde olursa stadtan çıkmam ben yav:D:D:D
ÜLKER YEME HAKKIMIZI YEDİRME.....
iç görünüşler manyak ama biraz uçmuşlarr:D:D
Böyle bir stad taraftarın hakettiği, Bursa'ya yakışacak staddır. Böyle bir stadta taraftarın muhteşem şovunu izlemeye ayrıca taraflı tarafsız binlerce seyirci gelir. Şu anda bile ortalığı cehenneme çeviren Bursaspor taraftarı ile böyle bir staddaki ambians ve gürültüyü düşünün.
stad güzel görünüyor..
yönetiminde yapmak istediği stad bu mu yoksa bu taraftarın gönlünden geçen mi.. :roll:
bu iç goruntuleri başka stadın resimlerınde n araklamadın demi:D
Yönetimin, Büyük Şehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile birlikte Bursaspor için Aralık / 2006 'da ana bölümü kullanıma açık olacak ve Türkiye'nin en gelişmiş ve en modern "Özlüce Tesisleri"ni Bursaspor'a sunduktan sonra Bursa'ya yakışacak güzel bir stad için projeler konuşulmaya başlanmış durumda.
Gelelim yukarıdaki stada. Bu stad içiyle dışıyla Jose Alvalade stadıdır.:D Ben bunu Bursa Atatürk Stadı'nın üzerine monte ettim. :cool:
Taraftar 40.000 kişilik stad istiyor. Buna karşın yukarıda bahsettiğim gibi iki çeşit proje konuşuluyor. Birincisi stad olduğu yerde tribünler tek tek yıkılıp yenilenerek kapasite artırımına gidilecek. İkinci proje ise şehir merkezine biraz uzak bir bölgede yeni bir stad inşa etmek. Taraftarın istediği şehir merkezindeki mevcut stadın kapasitesinin artırılması. Yönetim & B.Ş.Belediye işbirliği ile bu stad işi olacak.