valla su anda kadar yazılan neredeyse herşey olursa cok ii olur..umarım bunları goz onune alarak bnunla ilgili bir paket cıkarırsınız arkdaslar..
Printable View
valla su anda kadar yazılan neredeyse herşey olursa cok ii olur..umarım bunları goz onune alarak bnunla ilgili bir paket cıkarırsınız arkdaslar..
arkadaşım isteyen oturur xmlleri çevirir yarım yamalak bir noktaya kadar türkçeleştirir kendi çabasıyla.. bazıları başkasının çalışmasını çalar üzerine ben yaptım der.. burada çalıntı yamanın paylaşımı yasaktır. çünkü illegal bir çalışmadır.
maca çıkmadan önce istediğimiz formayı seçebilsek güzel olurdu bi de kupalara ve tur atlamalara konulan ödüller artırılmalı
bence fm de oyuncularla bire bir konuşma yapsak muhteşem olur.maç sonunda veya ligi kazandıktan sonra falan.oyuncuları yemeğe falan götürsek iyi olur bence.
İyi fikir aslında;)
Arkadaşın da dediği gibi oyuncular istediğimiz zaman belirli konular üzerine olabildiği kadar bir konuşma yapabilmek güzel olurdu...
rakip takımın oyuncularına ya da hakeme şike teklifleri yapılsa...(hınzırlık heryerde hınzırlık..):D
ben her zaman maç primi olsun derim...maçtan önce vaad verceksin kazanırsanız şu kadar diye...
Bence galatasaraydaki durumu fm de yasamalıyız.Yani kulübün kasasındaki para eksiye indiginde oyunculara para veremeyelim onların da serbest kalma hakkı olsun daha gercekçi olur ve artık kasamıza daa cok dikkat ederiz
ayrica türkiyedeki tv gelirleri düzelmeli yeni yamada düzeldimi bilmiyorum ama adamlar bizimkinin 10 katı para alıyo yav haksızlık valla
bir zamanlar fifa 2003 oynarken ben tam hatırlayamıyorum sitenin birinden bir dosya indirmiştim vede fifa 2003 ü bir pencere şeklinde oynamamı sağlıyordu
fm 2006 yı da aynı şekilde bir pencerede oynama şansımız var mı acaba ??????
gol olduğu zaman yedek kulübesindeki oyuncularda sevinirse güzel olur bence...(yerlerinden kalkarak tabii)
maç esnasında taraftarların küfür etmesi veya yabancı madde atması yüzünden alınacak cezalarda olabilir...birde maç erteleme talebi ve hakemleri şikayet etme vardı önceki oyunlarda onlarında geri gelmesi iyi olur...
ii de zaten oyuncular yuvarlak şeklinde ayağa kalktığını nerden bileceksinki ben tam kestiremedimQuote:
Originally Posted by nart_susruko
sadece oturdukları yerden ayağa kalksınlar demedimki...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
öne doğru falan gelsinler...penaltılarla takım elediğiniz zaman yapıyolar...onun küçük çapta olanı işte biraz öne gelip sevinsinler demek istedim...;;)