İlla birimize ban yedirtceksiniz..
Sana bişey derdim ama.....
Printable View
iyi olup olmadigini gorucez ama bjk nin ihtiyaci olan oyuncu degil bence
Bazılar biz Tello'yu aldıgımızda R.Carlos'u almıştı.Şuanda herşey ortada.Şimdi de Higuain'i aldık.Siz gidin Ronaldinho'yu alın...
Bence bu çocukta çok iş var tipinden belli.Ayrıca Ben bizim burdan birine benzetiyorum bunu.Sizcede benzemiyormu birine????????
@Atakan38
Real Madrid'li Gonzalo Higuain'in abisi;)
demekki ben kardeşi die okumusum :)
nyse bu hafta oynamaz heraLde haftaya ızLerız
ilgilendigimiz oyuncular ortada...neyse arkadaşlar kasmayın kendinizi...
umarım Federico Bjk içn iyi bir transfer olur..yaşıda iyiymiş ..
Cisse, Tello, Higuain, Diatta, Ricardinho, Delgado ve Bobo. Hepsini doldurduk.
Bu futbolcu tamamen kapalı kutu..Sinan engin olması bir avantaj iyimi kötümü ilerde görecez...
Sinan Engin'e güvendiğim için pek korkmuyorum. Zaten Ribery'i de o önermişti Galatasaray'a.
Sinan Engin iyi bir yönetici.Adam aLıcaz dedimi gidip aLıp geLiyor.Yönetici dediğin böyLe oLucak işte.
Federico Higuain hayırlı olsun BJK'lilere..İnşallah yararlı bir transfer olur BJK için.
Ve yeni Kartal İstanbul'da
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Higuain002.jpg
Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Federico Higuain İstanbul'a geldi. Özel bir uçakla Genel Sekreter Kenan Öner ve Futbol Takımı Genel Manajeri Sinan Engin ile birlikte İstanbul'a gelen Higuain'i Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı.
Pasaport kontrolüne girmeden 9 numaralı Beşiktaş formasını giyen Arjantinli futbolcu, Türkiye'de futbol oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İlk kez havalimanında bu şekilde karşılanıyorum. Buna çok şaşırdım. Umarım bundan sonra da hep böyle keyifli günler geçiririm" derken, basın mensuplarına da Türkçe olarak "En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş" diye seslendi.
Genel menajer Sinan Engin ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uzun zamandır istediği bir transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bir yıldız adayını getirdik. Arjantin'de çok tanınan bir futbolcudur. Bizim için çok önemli bir yıldız adayıdır. İnşallah Beşiktaş'a da çok katkıları olacak" diye konuştu.
Havalimanı çıkışında siyah-beyazlı taraftarların büyük ilgisi ile karşılaşan ve oluşan izdihamda ezilme tehlikesi yaşayan Higuain, güçlükle havalimanından çıkabildi. Çıkışta ise ellerinde maytaplar bulunan taraftarlarca omuzlara alınan Arjantinli futbolcu, daha sonra aracına bindirilerek, kalacağı otele gitti.
Taraftarlar, uzun süre "I love you Higuain" (Seni seviyorum Higuain) diye tezahüratta bulundu.
24 yaşından sonra kolay kolay patlama yapılır.:icon_wink:
Formamız yakışmış Higuain'e.
Uzun zamandır yanıLmıyorsam Pancu dan sonra 9 numaraLı formamız boştaydı.AiLton u saymıyorumda.Hadi bakaLım Higuain WeLcome :)
Higuain'e umarım 9 numarayı verirler, Gökhan'dan alıp.
Ömer bende sana son bir şey diyeceğim koy Bobo'yu Hollanda ligine o da o kadar gol atar.:) Neyse uzamasın.
Higuain 9 numaralı forması ile inşallah bizi utandırmaz.
evet almis 9 numarayi
ben alamaz diyordum uefa presodurlerinden dolayi ama
nasil oluyorsa almis herif 9'u
http://img231.imageshack.us/img231/3235/higuainva5.jpg
:0: