Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?
Printable View
Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?
:tur:Gerçi bundan önce ilgilendiğimiz adamda sorunlu VOGEL'di......
Sakaryaspor’dan Kolombiyalı kaleciyi isteyen Galatasaray’a karşı teklif
Müjdat ÇETİN / ADAPAZARI(Sakarya) (DHA)
SAKARYASPOR Futbol Şubesi Sorumlusu Rahmi Şengül, kaleci Martinez’i transfer etmek isteyen Galatasaray ve Gençlerbirliği yöneticilerine pazartesi gününe kadar süre verdiklerini açıkladı.
Rahmi Şengül, Galatasaray’dan Martinez’e karşılık Mehmet Güven ve Özgürcan’ı istediklerini belirterek, “Bu konudaki kararımızı Galatasaraylı yöneticilere iletip, kendilerine cevap için pazartesi gününe kadar süre tanıdık. Aynı şekilde Gençlerbirliği de bu oyuncumuzu istiyor. Biz de kendilerinden Sedat ve Eren’i istedik. Ama Eren Ankaraspor’a gittiği için Sedat artı bir miktar para istiyoruz. Oyuncumuzun kafasının daha fazla karışamaması için Martinez’i isteyenler kararını hemen vermeli. Gitmezse seviniriz. Çünkü Süper Lig’e çıktığımızda Martinez bize çok lazım olacak'' diye konuştu.
kaynak: Milliyet
oha oldu ustine ardayi ve sabriyide verelim baska ?
Sakaryaspor çok şey istemiş..Martineze karşı fazla bunlar.
Fazla değil Bora'nın önünün açılması için satacaklar Martinez'i bence az istemişler+Martinez anlaşılırsa kiralık gidecek
Basın da Galatasaray da ısrarlı !.. Bir televizyon kanalının "Galatasaray Basinas'ı transfer etti" şeklinde verdiği haberlere karşın sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi.
Kanal, Basinas'ın transferinin bittiğini ve 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını kesin bir dille duyurdu. Bir haber ajansı da önceki saatlerde Yunanlı futbolcunun kendisine gelen tekliflerin arasından Galatasaray'ı tercih ettiğini ve transfer için saatleri saydığını öne sürmüştü.
Ancak sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin artık bu haberlere sinirlendiğini ifade ederek "Kesinlikle böyle bir durum yok." dedi.
(Ligtv.com.tr)
Adnan Sezgin gerçekten öyle bir cümle kullandıysa demekki öyle bir transfer yok..ama keşke basinas olsaydı..linderothun yoklugunda iş yapardı bence..
Fazıl Unverdi de haber kesin doğru demiş.
Basinas bizdeymiş.
Galatasaray'da Linderoth'un sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı haberinin ardından Kalli'nin transfer istediğini açıklaması ile birlikte Sarı Kırmızılılar için bir çok isim ortaya atılıyor..
Uzun bir süredir Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a döneceği yazılıp çizilirken, bugün bir televizyon kanalında Galatasaray'ın Yunan ön libero Basinas ile anlaştığı söylendi.. İddiaya göre Galatasaray, Yunan futbolcu ile her konuda anlaşmış ve transfer imzaya kalmış..
Bu haberi araştıran Maraton.Com.Tr'nin ulaştığı Sarı Kırmızılı kulübe yakın isimler Basinas transferini kesin bir dille yalanladı.. Bu oyuncu ile bir tasarruf olmadığı belirtildi..
DHORASOO MU?..
Öte yandan Linderoth'un sözleşmesini donduracak olan Galatasaray'ın, bu oyuncunun boşluğunu doldurmak için sezon başında Linderoth ile birlikte transfer listesinde ilk sırada yer alan Vikash Dhorasoo ile yeniden ilgilenmeye başladığı öğrenildi..
Fransız futbolcu sezon başında Paris Saint Germain'den ayrılıp, İtalya'nın Livorno takımına transfer olmuştu.. Daha önce İtalya'da Milan forması giyen Dhorasoo, Çizme'de de umduğunu bulamadı.. Sezon başından bu yana tek bir maçta dahi forma giymeyen Dhorasoo'nun Galatasaray'ın listesinde ilk sırada bulunduğu ve Sarı Kırmızılıların Linderoth'un durumunun netlik kazanmasının ardından bu transfer için girişimlerine başladıkları iddia edildi..
Vikash Dhorasoo, Hint asıllı Fransız vatandaşı ve Fransa Milli takımında da daha önce defalarca forma giydi.. Ön liberoda hem savunma, hem de hücuma yönelik oynayabilen Dhorasoo, 33 yaşında..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Osman ALTUNTERİM
Basinas Galatasrayda Arkadaslar:)
Kanal 24 "Galatasaray Basinas ile 2,5 yillik sözlesme imzaladi" dedi.Ayrıca fazıl abi'nın Galatasaray hakkında dedikleri yine tuttu...Akdenizli ve akdeniz ülkesinde oynayan biri oalcak demişdi..
Benimde Hatta Aklıma basinas gelmişdi gelirse sasırmayın diye yazmısdım burda..Almısız basinası,Bakalım neler olacak..
Yönetim sundan yalanlamış olabilir..
Mallarco lig maçı var belki o maçı yapınca gelecektir.Kaldıki bizimde maçımız var...Nonda transferindede böyle olmuşdu..Maç bitince acıklamıslardı...
Basinas iyi transfer.Kaç yaşında sanırsam 32 civarı :)
32 yaşında evet:)Bu sene la ligada sürekli oynadı..Barcelona maçının yıldızı oldu..Dün Aksam Oynanan Real maçında galibiyetin basrolünde oynadı:)
Basinasda Duran top var.Sabriden biraz kurtulduk:D,Penaltıları çok iyi,Bence tam bir lider.Ayrıca yunanistanın beyini..İlk defa bir yunanlı Türkiyeliginde oynayacak buda ilginç.Bakalım neler olacak.
Basinas Euro 08 zaferinde Yunanistan adına kilit rol oynamıştı ve çok başarılı olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.
Basinas'ı kesinlikle istemiyorum. Bir Yunan futbolcu hiçbir şekilde bu ülkede oynamamalı. Galatasaray çok büyük bir yanlışa sürükleniyor. Umarım bu hatayı yapmazlar.
Bir yunan futbolcunun ligimizde oynaması iki ülke arasında dostluğu sağlayabilir. Ayrıca Basinas galatasaray ile anılan diğer isimlere göre çok daha iyi. Çok faydalı olacağına inanıyorum.
Herhalde 04 demek istedin :) Ozaman iyi futbolcuydu Basinas. Ancak dört yil gecti simdi ve bence pek iyi degil artik. Ispanyol liginde bazen Mallorca´nin maclarini seyredebiliyorum ve 04 deki formundan uzak. Mehmet Topal´dan daha fazla bir katkisi olacagini sanmiyorum. Oyuncu alinicaksa Mehmet´den daha iyi olmasi gerek ve Basinas bu durumda degil. Umarim transfer gerceklesmez.
Bu arada Mehmet güven bonservisi ile Özgürcan kiralık giderse Martinez olayını kabul ederim ..Mehmet güven son maçta ne hatalar yaptı..Zaten bizde oynaması zor..
Christian Wilhelmsson İçin Adnan Polatın İngiltereye gittigi söyleniyor..Sag kanata düsünülüyormuş..Yalandır ama kokusu cıkar yakında..
Tabi önce kontejan bosalması lazım..Basinas gelirse +1 kontejan doluyor..
Her transfere burun kıvırıyoruz..Valla yöneticilerinde işi zor..Arkadaslar Ocak ayındayız bunuda unutmayın:)Ocak ayında para basıp oyuncu alacak durumumuz varmı Hayır..Kontratı biten oyunculara bakacaksın mecburen..Basinası dün aksam izledinizmi Real macında neler yaptı..
Bu arada Yunanlı Türkiyede oynarsa hiçbirsey olmaz..Erol bulut falan oynadı yunanistanda adam dıslandımı hayır..Fatih Akyel oynadın dıslandımı hayır...Basinas gibi bir beyin sarttı..Lincoln olmadıgı zamanlarda yaratıcı gücünü ortaya cıkarabilir..Kalli de zaten lider istiyordu..Belli mevkilerin lider oyuncusu olursa ozaman o takım çok iyi olur.Hemde büyük maçların takımı olursun.
Bence en başta yaştan kaybediyor. Ortada 2,5 yıllık bir anlaşma söz konusu yanılmıyorsam. 2,5 yıl ne yapacaklar bu adamı? Ayrıca, kalite olarak da bence yeterli olmaz. Deza'nın da dediği gibi, Mehmet Topal oynasa daha iyi bence. Ayrıca, Yunan olması da Türk futbolcularla yaşayacağı sorunların nedeni olacaktır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bence sporun milleti olmaz,
Durum o hale geldi çünkü,endüstriel futbol artık içimize kadar girdi,her spor branşında para ile sporculara milli formayı vermiyormuyuz?Ülkemizde İsrailli bir futbolcu oynadımı??Sırp futbolcu giymedimi şimdi kezman bizim üklemizde top oynamıyormu?Yunanistanda Türk sporcular forma giymiyorlarmı?
Yani artık bu işleri bırakalım alabilecegimiz başarıya bakalım,bize gereklimi gereksizmi onu tartışalım faydalı olacaksa alınsın olmayacaksa öte dursun alındı ise inşallah faydalı olur.
Showtvde Ogan tarhan konusdu;Galatasaray çok iyi transfer yaptı dedi..Sanırım ogandan kimse iyi bilemez...
@Deza
Evet 04 diyecektim.:icon_smile: O zamanki formu olmayabilir.Doğrudur.Ama bence orada Basinas gibi tecrübeli bir isim Mhmet Topal'dan daha fazla fayda getirecektir.Tabii bu benim düşüncem.Zaten tam kesin değil.Yönetim ısrarla reddediyor.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..
Böyle bir düşünce bence tamamen saçmalık Göktuğ.Tam olarak bunun kastetmek istemediğin kanısındayım.
Tam olarak onu kastetmediğimi sonraki mesajımda görmüş olmalısın zaten Şemsi. Ama Basinas çok mantıksız bir transfer olur bence. Güney Amerika'lı veya İskandinavyalı bir önlibero bulunmalı. O kadar çeşitlilik varki bu bölgelerde.
Yunanistan'da Erol Bulut yıllarca forma giydi bir sorun çıkmadı.Lazio'da siyahi oyuncunun oynadığı bir zamanda Türkiye'de de Yunanlı oynayabilir.
rasist olmayalim lutfen sonunda futbolcu futbolcudur nereden oldugu onemli deyil onemli olan sergiledigi futbol ve performansidir ;)
ben 10 senedir ingilterede yasiyorum ve rahat 10 tane felan yunan arkadasim var ve cok iyi anlasiyorz, birimize bi ingiliz karissin o tayfasini ariyor ben benim tayfalari arayip hallediyorz, galiba sen hic bi yunanliyla tanisip adam akill konusmamissin :)
Adnan Polat maçta yoktu.Wilhelmsson için ingiltereye gittigi haberleri dogru sanırım..Sag kanata veya kaleye bir takviye daha olabilir önce kontejan bosalması lazım ama:)
Göktuğ'a kısmen katılıyorum.
Basinas kalsın, Topal'da yapabilir onun yapacağını..
Türk futbolu belki de böyle düşündüğümüz için gelişemiyor arkadaşlar. Bunun Yunan'ı Çerkez'i Kürdü Ermenisi diye bişey yok yapmayın yahu. Bence Basinas'ın gelmesi çok da iyi bi örnek olur tüm dünyaya. Türkiye'de Yunanlı bir oyuncu ne güzel.
Ama ben de Basinas'ı istemeyenlerin yanındayım. Gerçi benim nedenim Basinas'ın Yunan olması değil. Benim nedenim o bölgede şuan da çok iyi oynayan bir Mehmet Topal olması. Basinas'ın gelmesiye Mehmet Topal'ın bu performansının düşeceği kanaatindeyim. Çünkü farkındaysanız ayhan da iyileşiyor. Onun da 2 haftalık bir süreci kaldı. O da iyileşince dolayısıyla Mehmet topal Basinas'ın gelişiyle beraber 3. plana düşecek. Bence bu böyle olmalı. Mehmet Topal'a daha fala şans verilmeli kanısındayım.
Sözün özü: Forever Mehmet Topal!!! :D