Bahsettiğim para 6-7M€/yıl
Printable View
@ABOOO
Üstüme alınmadım, üstüme alınsam bana derdim kimseye değil. Halkımız balık hafızalı demek, sen de halktan değil misin ?
Karşı tarafı rencide etmeden tartışmayı sürdürmenizi tavsiye ederim Alicanfmfan.
Halkımıza balık hafızalı demek (bende o halkın içindeyim) nasıl bir kavram ?
Cengiz yanlış bişi dememiş. Bizim halkımız balık hafızalıdır. Öyle yetiştirildik, öyle öğrendik, ona alıştık...
Kavram doğru ama bir gslinin fener konusuna "fenerin lig tarihindeki en başarısız sezonlarında takımın başında olan Aziz yıldırım için hala yürüyüş yapacaklar. ne de olsa halk balık hafızalı" demesi sadece fenerlileri kapsar. Türkiye'yi değil. Ve bu cümleye bir fenerli sinirlenebilir. Galatasaray'ın yönetimindeki birinin yapacağı veya yapamayacağı bir olay için "halk balık hafızalı" demek direk galatasaraylılara atıfta bulunmaktır. bunun tepkisini de beşiktaşlılar vermiyor. galatasaraylılar veriyor gördüğümüz gibi.
Neyse konu gereksiz yere uzadı.
Benim tarafı olduğum takım tarafları da (bu nasıl bir terim) balık hafızalı zaten, ayrıca halk balık hafızalı ki, Gslısı Fblisi farketmez ki.Babam Fbli Amca Gslı farz-ı misal, sen ben oluyoruz, niye herkes ülke savaşları gibi alınıyor ki.Siyasette hep söylenen bir şey değil mi bu zaten.
Birileri yönetir, diğerleri kuzu olur, o Fblisi de Gslısı da, şu partilisi de bu partilisi de.
Benim halkım balık hafızalı, ne bu siyasi karmaşa olurdu, ne de futbol ve yöneticiler.Bu bir ayrım ya da sınıf değil, elit kesmi de varoş kesmi de dahil, o yüzden alınacak bir şey yok.
Balık hafızalı olmasak Aziz Yıldırım da Adnan Polat da onca hatalarına rağmen tekrar seçilmezdi.Herşeye fazla mükemmelliyetçi bakıyoruz, zaten o yüzden hiçbir düzelmiyor..
(seçtiren sen-ben değiliz Aydın, kahvehanedeki bilgisiz ve ilgisiz, hatta bir çoğu boş konuşan halk kesimi, ayrıca niye Gslı diye ayırıp aşağılayacak olsam burada olmam, yaşama daha iyi o zaman)
Bu gün ntv spor ve fanatikte yapılan açıklamaya göre Leo Franco ve Mustafa Sarp Galatasaray'da
Böyle bir görüşme olacagını 3 gün önceden haber almıştık. Dünkü basın toplantısında da Luce Türkiye'ye dönebilecegini imâ etmişti, politik cevap vermişti. İnşallah anlaşma saglanır.Quote:
Cimbom’da şok operasyon... Başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Lucescu’yla bu sabah saat 06.30’da bir görüşme yaptı.
Galatsaray’da yönetim gizli bir operasyona imza attı. Sarı-kırmızılı yönetici Yiğit Şardan, Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu ile bu sabah özel bir görüşme yaptı ve resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi..
Lucescu, Galatasaray’da 2000–2002 yılları arasında görev yapmış, Süper Kupa ve Lig Şampiyonluğu başarıları sağlamıştı. 2002’de takımı şampiyon yapmasına rağmen Özhan Canaydın’ın başkan seçilmesi ve Fatih Terim’i göreve getirmesi nedeniyle Beşiktaş’a giden Romen hoca, Kartal’ı da 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
Bende NTVSpor'da dinledim, haberi yapan Lucescu'nun çok yakın arkadaşıymış ve bu nedenle balon haber değildir dediler. Kendi alacağı para konusunda sıkıntı olmaz sadece Lucescu'nun istediği ortam ve oyuncular sağlanabilirse geri dönebilir, başka sorun çıkaracağını sanmam.
Shakhtar transferi tamamiyle Lucescu'ya bırakmıştı ve dün gördük. Eğer Galatasaray da böyle yapacaksa gelmesi daha mantıklı olur. Fenerbahçe'ye de böyle bir hoca şart.
Lucescu nun açıkcası GaLatasaray a gitmesi beni üzer. Ama başarıLı oLacağını biLiyorum.
Kariyerinde bir tek ŞampiyonLar Ligi kaLdı Luce nin aLınmadık. Onu da bir Türk takımı iLe başarır beLki..
Gerçekten Avrupa nın bence tartışmasız en iyi 5 hocası arasında. Kimse inkar etmesin.
Gerçektende Hayrettin abiye katılmamak mümkün değil. Galatasaray'a değilde Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok isterim. Ama Galatasaray alırsada muhteşem bir iş başarmış olur. Birde Lucescu Galatasaray'dan ayrılırken yaka paça kovulmuştu Terim geldi diye, oradan kalma bir kırıklık elbet vardır, anlaşma sağlanırmı bilinmez.
Lucescu'nun bir söyleminde de Gs'den teklif aldığını ancak maddi konularda yönetimin bazı sorunları aşması gerektiğini söylemişti.. Ben inanmıyorum Lucescu'nun gelecek sezonda Gs hocalığında olacağına..
Görüşme olumsuz sonuçlanmış, Luce Shaktar ile devam.
Olumsuz sonuclanmis arkadaslar..
Eğer UEFA kupasını aLmasaydı beLki oLurdu, şimdi sanırım daha ciddi, daha istekLerini yerine getirecek (ŞampiyonLar Ligi ŞampiyonLuğu ) Bu şartLarı sağLayabiLecek daha ciddi bir takımda devreye girmiş oLabiLir. Luce artık öyLe canımız istediğimizde Türkiye ye getirebiLeceğimiz bir adam değiL. Daha önce kaçırdığımız baLıkLarının yanında Luce biraz BaLina kaLıyor.
Luce'yi takımın başına getirebilseydik, yapacağımız tüm transferler benim için sadece birer HABER olarak kalırdı.
Keşke anlaşılabilseydi.
Lucescu gsye gelse uçururdu bu takımı kanımca bu kadroyla devam etse bile üzüldüm anlaşılamamsına
Lucescu daha yeni sözleşme yeniledi Shakhtar ile.
Seneye ŞL transferleri için 30M€ gibi para verecekler sanırım.
Galatasaray'a dünya golcüsü...
Cim-Bom, Real Madrid’in süperstarı Van Nistelrooy ile anlaştı
Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ülkesinde ikna etti... Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek
Ümit’in yerine gelecek
GALATASARAY büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.
Sözleşmesi feshediliyor
GEÇTİĞİMİZ kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.
Kariyeri başarılarla dolu
HAZİRAN ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu.
Harun MUSLU-Star
Yanılmıyorsam 1 ay kadar öncede Aziz Üstel'de yazmıştı. Böyle dünya devlerini Türkiye'de görmek güzel olur...
Ayrıca İspanya'nın AS Gazetesinde Leo Franco ile Galatasaray'ın anlaşacağını yazıyor. Leo Franco bir hava değişiminden bahsetmiş. Atletico ise gençleşmeye gidecekmiş. Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo ile ilgileniyorlarmış ciddi bir biçimde ve Leo gözden çıkarılmış. Leo'ya teklif yapan iki kulüp varmış biri Galatasaray diğeri de Real Betis. Hangisi yüksek teklif verirse Leo Franco oraya gidecekmiş...
Nistelrooy Morientes gibi değil yalnız.
Real Madrid'in göndermek isteyeceğini sanmıyorum.Sezon bitmeden karşılıklı feshedileceğini nasıl biliyor ki Star?
Evden haber yapıp insanları kandırmaya çalışan herkes bir gün cezasını bulur inşallah.
Galatasaray'ın bütün transfer haberlerine bir bahane buluyorsun.
Birde Ronaldinho Fener'de habei , onu unutma :)
Cengize ek olarak Ronaldinho'da Fener'de :D
Fanatik-Fotomaç al birini vur ötekine. Ama keşke hepsi gelse ligimizin marka değeri yükselir.
Nistelrooy'un Galatasaray'a Gelmesi Çok Enteresan Bir Durum Değil.Olabilecek Bir Transfer..