aynen bende onu düşündüm son dk da yapıldı bu transfer sercan gitti mi acaba ?
Printable View
Kalırsa kendisi için en iyisini yapar bence..
Bursaspor Avrupa hedefi koyduysa en önemli silahını rakıbıne vermemeli..Sercan bu sene kalırsa hem Bursaspor'a faydalı olur hemde fiyatını yükseltir..
Fener almaktan vazgeçti... Dakika itibariyle Gs'de vazgemiş.. Sercan her daim dediğim gibi Bursa'da kaldı :D Gerçi her daim bizim başkan dedi ama..
Bu arada ne kadar çok forvet oyuncumuzun olduğunun farkındamısınız ??
Yönetimden, sol bek için son dakika transferi bekliyorum :)
Ligimizde bi Amerikalı eksikti oda tamamlandı:) hayırlı olsun bakalım..
Pearce bek değil ki. Kanat oyuncusu değil miydi o?
Amerikalı ücretsiz gelmiş galiba yaşıda bence çok iyi sayılır..Bir kaç sene sonra paraya çevrilebilir :)
Bursaspor'a transferde son dakika şoku
Bursaspor, son gün resmi mukavele yaptığı ABD'li defans oyuncusu Pearce'nin lisansını yetiştiremediği için bu oyuncunun transferi gerçekleşmedi.
BURSA - Bursaspor transferin son gününde sözleşme imzaladığı Amerikalı sol bek Heaths Gregory Pearce'ın bonservisini yetiştiremediği için transferi sonlandıramadı.
Bursaspor resmi internet sitesinden "Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce'in transfer imzası, menajerinin Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan ekstra taleplerde bulunması nedeniyle gecenin geç saatlerine kalmıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce'in transfer işlemleri yapılamamıştır.
Bu nedenle futbolcunun kulübümüze transferi gerçekleşmemiştir." açıklamasında bulundu.
işe bak ya olcak iş mi bu :s
Tüh ya gerçekten üzüldüm. madem böyle bir transfer olacaktı bir kaç gün önce davranılsaydı daha iyi olurdu. Zaten bir ABD li eksikti ligimizde :)
Bir haltı beceremediler.Ben inanmıyorum fifanın bilgisayarı kitlenmiş falan. (:
BU kadarı da olmaz gibi bir şey bu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer sezonunun bitimine dakikalar kala 2 yıllık anlaşma imzalanan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunda yaşanan sorun camiada şok etkisi yarattı.
var PartnerId = returnAdCode('2175');var AdContainerIds ='divAdnetKeyword';
Transfer sezonunun bitimine dakikalar kala gece yarısı yeşil beyazlı renklere bağlanmış ve Bursaspor’un ilk ABD’li futbolcusu olmuştu Heath Gregory Pearce… 3 numaralı formasıyla dün basının karşısına çıkan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyurulmuştu… Gece yarısı operasyonuyla Bursasporlu olan ABD’li futbolcuyla ilgili olarak dün akşam transferinin gerçekleşmediği açıklaması yapıldı.
UNUTKANLIĞIN BÖYLESİ
‘Kamuoyunun bilgisine’ başlığıyla kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce’in transfer imzası, menajerinin Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan ekstra taleplerde bulunması nedeniyle gecenin geç saatlerine kalmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce’ın transfer işlemleri yapılamamıştır. Bu nedenle futbolcunun kulübümüze transferi gerçekleşmemiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Edinilen bilgilere göre transfer sezonunun bitimine 1,5 saat kala Bursa’ya getirilen ABD’li sol kanat oyuncusu için menajeriyle yapılan görüşmeler uzun sürdü. Menajerin Amarika’daki vergileri de Bursaspor Kulübü’ne ödetmesiyle ilgili sorun güçlükle aşıldı. Daha sonra imzalanan sözleşme Futbol Federasyonu’na teslim edildi. Federasyon’dan transferin gerçekleştiğine dair okey geldikten sonra da Heath Gregory Pearce medyaya tanıtıldı. Ancak, aradan bir saat geçtikten sonra Federasyon’ndan FIFA’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile arasındaki online lisans sayfasının kapanması nedeniyle işlemin tamamlanamadığı haberi geldi. Bunun üzarine yeşil beyazlı yönetim Futbol Federasyonu’nun Bursalı yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl ile irtibata geçti. Kızıl’ın girişimleri de fayda etmeyince ABD’li futbolcunun Bursaspor’a transferi 24 saat dolmadan yatmış oldu.
Amerikalı sol bek Pearce basın toplantısında, “Bursaspor Kulübü’nü ve Bursa’nın ismini duydum. Denize yakın olan bir şehir ve büyük kulüp olduğu için buraya geldim. Şehrin büyüklüğü, taraftarın coşkusu, denize ve İstanbul`a yakın olması beni heyecanlandırdı. Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum” demişti.
Iglesias ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı. Bonservisi bulunmuyor. Maç başı anlaşıldı.
Jan Blazek şuan Bursa'da ve antremanlara çıkıyor. Futbol şube sorumlusu, oyuncunun 1 hafta deneneceğini söyledi. Büyük olsalıkla kulübe adapte olması ve resmi imzaların belirli bir zaman aldığı için bu yolu seçmişlerdir. Bonservisi ile mi alıyoruz yoksa kiralık mı net bir bilgi yok şuan için.
Hoca bu akşam Bursa kanallarında aynı şeyleri tekrarladı. Sercan - Volkan transferi hakkında "Biz sezon başında duruşumuzu gösterdik. Kayserispor'un Gökhan'ı - Topuz'u, Gaziantepspor'un Tabata - İsmail'i yüksek meblağlara direnemediği için sattıklarını ancak Bursaspor'un bu sene bir hedef içerisinde olduğundan Sercan ve Volkan'ı satmayı düşünmedikleri" ifade etti. . .
Ben bu Blazek haberini okudum, genç yetenek. Bursa iyi transferler yapıyorlar. Yapsınlar ama; önce bir stad yaptırsınlar. Bursaspor umarım bu yıl Avrupa kupalarına gider.
Bu adamı ben biliyorum sanki. Forvet değilmiydi bu adam. Brezilyalı'yı tamamen gözden çıkardı herhalde Ertuğrul hoca.
BLazek süper bir oyuncu. HoLosko tipinde bir forvet. Çok iyi transfer oLacak.
Bursaspor, İnönü'den Tello ile dönebilir.
Kaynak: "Timsah Yürüyüşü - Lig Radyo"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, devre arası için transfer listesini yönetime sundu.
Ligin ilk yarısında zirveden kopmayan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Bursaspor'da ikinci devre hazırlıkları başladı.
DHA'nın haberine göre, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği liste çerçevesinde transfer çalışmalarına başlayan yeşil beyazlıların hedefindeki ilk isim Portekiz temsilcisi Braga'nın sol bek oyuncusu Evaldo.
Brezilyalı golcü Tadeu ile yollarını ayırma kararı alan Bursaspor'un teknik patronu, bu mevkiye takviyeyi eski öğrencisi Iglesias'ı renklerine bağlayarak yapacak.
Öte yandan Bursaspor'un Çek forvet Blazek'i denemeye aldığı ve tecrübeli golcü ile her an sözleşme imzalanabileceği de gelen haberler arasında.
Goal
Ertuğrul Sağlam'ın bu kadar alternatifli hucüm oyuncularını kadroda barındıracağına inanmıyorum, şayet ki olursa huzursuzluk çıkar takımda.
İglesias
Blazek
Sercan
Turgay
Ergic
Batalla
Ozan İpek
Volkan Şen
Muhammed
En az birinin takımdan ayrılmasını bekliyorum. Sercan,Turgay,Volkan Şen'den 3lüsünden biri takımdan ayrılabilir.
Bu saydığın isimlerin içinde daha önceden Tadeu ve Shin'de bulunuyordu. Bu iki isim ile yolların ayrılması üzerine 3 tane oyuncu alınacak. Tahminim bir sol kanata oyuncu ve forvete Iglesias haricinde 2 oyuncu alınacağı yönünde.
Ozan İpek'in sözleşmesi geçtiğimiz hafta içinde 1 yıl daha uzatıldı. Sercan ve Volkan'ın transfer haberleri iki yıldır kafa ütüledi. Basın bu iki ismi daha hangi kulübe yollayacak merak ediyorum. Sercan'a 10 M €, Volkan'a 5 M € vermeden ikisi de gitmezler. . .
Taedu gidiyor.. Sol bek gelicekmiş... Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..
Abi şöyle ki,
Blazek,Sercan,Turgay,İglesias yedek kalmak istemeyen oyuncular. Kaldı ki Blazek ilk 11'de oynamak için gelmiştir Bursaspor'a. Muhammed ise genç forma şansı ister.
Takıma olumlu yansır ama yedek kalacak forvetler için mutsuzluk yaratacaktır bana göre.
Fenerbahçe istedi Bursaspor aldı
Transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdüren Bursaspor, F.Bahçe'nin peşinde olduğu Bucasporlu Mehmet Batdal'ı transfer etti.
Bank Asya 1. Lig'de yer alan Bucaspor'un Ümit Milli futbolcusu Mehmet Batdal'ın transferi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimlerinin olduğu bildirilmişti.
Gelen haberlere göre Mehmet Batdal'ın her konuda Bursaspor ile anlaştığı ancak Beşiktaşı İnönü'de yenince Ertuğrul hocanın Bursaspor yönetimine ''eğer başa oynayacaksak para verin daha pahalı adam alalım'' dediği kaydedildi.
İnternetspor
Zerre kadar inandırıcı olmayan bir haber. Bir kere Ertuğrul Sağlam gibi birisi bu şekilde asla konuşmaz.