buyur gel abi kapımız herkese açık o kadar açıkki 2 transfer bile gerçekleştirdik.. :)
Buyur gelebilirim dersen gel.
Printable View
ya yok dedim ya haberim olsaydı diye :) işyerindeyim şu an. Önceden görmüş olsaydım kopartırdım bi izin patrondan :D artık olursa bir dahaki sefere ;)
peki abi yinede iyi olurdu ama bakalım bir dahaki buluşmada inşALLAH..
Erencim hoşgelmiş. Bende gidip senin için hazırlattığım Limizuni kontrol edeyim bir aksilik olmasın :D
Ama serkancım limuzinde bir aksilik çıkmasın hehe
Bende İso'yu almaya gidecem saat 4 gibi terminale
Eren hos geldin sehr-i Bursaya:p
Afiyet olsun sizlere:)
Tüh bee nası kacırdım haberim olsaydı bende gelirdim hakaten :D gerci bursayı hiç bilmiyorum muhtemelen kaybolurdum :D
Valla abi normalde İstanbul bursa arası yaklasık 75 dk feribotla :D indiğin yerde Bursaya 10 dk uzak yazıyo 17.30 seferi var ama sonra İstanbula dönüs yok :D:D
Karnım tok sırtım pek akşam bu gazla golde atarım ben :D
Sakatlamayında birbirinizi :D
Bende yola çıkıyorum şimdi , müthiş bir gırgır olacak :zuhaha
Eren adam almadan gelme oradan :D
valla elinizde ne kadar foto video imkanı varsa kullanın imrendirin bizi bizde istanbulda yapalım :D
Maç bitmiş.Yavaş yavaş gelirler eve (:
Burak ile bir mücadeleye girdik ayagıma sancılar girdi , 2sn daha erken girdeydik ikimizinde bacagı kırlıyordu ucuz atlattık :D
ilk gazi alican :D
Valla güzel maç oldu. 30 saatlik uykusuzluktan dolayı baya bir yorgundum ama yine de güzeldi :D
Resimler ne zaman ? :D
90+3 teki yedigimiz golden sonra ; Eren ve Mehmet'in haykırması hafızamdan silinmeyecek :D
and the winner is...? :D kim kazandı noldu ne bitti anlatın :D
Herkes kazandı :D
Attım tabi diğer takıma geçince anında caktım sana bi tane :n:
ayaklarımız kırılıyordu ya ucuz atlattık
müthis bir eğlence oldu herkese tesekkur ederim :)
Bende , herkeze teşekkür ederim :D
Gol attın mı scar face ;?
Arka sayfada attım diyor ya Aykut :D