Yansıtıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuanda rapide upload ediyorum.
Printable View
bursaspor Heath Pearce'ı almış abd'li sol bek...:)
Upload bitsin foruma sunucaz daha sonrada yöneticilere baskı uygulıycaz sunmaları için:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vallahi ben 23.30 a kadar bekledim. Bundan sonra türk transferi olmaz zaten ancak yabancı transferi gerçekleşebilir. Eğerki olursa maalesef güncellememizde yer alamıycak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben bekleyemedim:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vallahi elimizden geldiği kadarıyla tüm gelişmeleri yansıtmaya çalışmtım. Eksik olursa mazur görün artık bende yoruldum bende yeni bir kariyer yapmak istiyorum sizler gibi:icon_lol:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Upload yüzde 15 te sabır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aldılarsa hayırlı olsun fakat güncellememizde yer alamıycak.
oda olmasın artık bukdar uğraşman ve bize sunman gerçekten çok güzel emeğine sağlık tşşkrler :D
ewett gerçekten çok teşekkürler emeğine ellerine sağlık şimdiden ;d :yildiz: (/6)
Defoe, öncedende teşekür etmiştim V4'ünü beklicem demiştim, emeğin için bir kez daha teşekürler... Artık yeter sende kasma dinlen EKİM 30 büyük gün zaten :)
Artık 30 Ekim'e kadar bununla tıkırdayacağız:D
upload bitince ilk sayfada gozukecek mi yoksa olduysa indirelim emegine saglık
Merhaba bir sorunum var. 2. versiyonda açtığım oyunumu başka bir bilgisayarda oynamak istiyorum. Oyunu sıfırdan kurdum. Resmi yamayı da kurdum. Yani herşey diğer bilgisayardaki gibi aynı. Daha sonra sizin yayınladığınız v2 yi de "Belgelerim -> Sports Interactive -> Football Manager 2009 -> db" içine kopyaladım. Daha sonra diğer bilgisayardaki kayıtlı oyunumu da gerekli yere kopyaladım. Buraya kadar herşey tamam. Fakat oyunu açarken aşağıdaki resimdeki gibi bir hata alıyorum. Burada oyunun oluşturulduğu veritabanı dosyasının bulunamadığını ve normal veritabanı ile devam edileceğini yazıyor. Yani güncellenen veritabanını görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
http://img232.imageshack.us/img232/92/fmhata.jpg
Defoe kardeş sana çok teşekkür ederim.Gerçekten çok çalışmış olmalısın çünkü kolay değil.Ben data editörden yapmaya çalıştım ama zor insan bıkıyor.Arkadaşlar emeğe saygı gösterelim yapılamayan transferleri de aetık kendimiz yapalım...
evet thierryhenry e katılıyorum gerçekten çok zor iş başardı defoe şimdiden emeğine sağlık kardeşim teşekkürler :icon_razz:
Valla zor iş tebrik ederim doctum şimdi indirip oynamak kaldı kaç gündür oynayamıyorum oyunu:-)
Evet şu sıralar yüzde 70 demek(Tahminen) bende logo paketlerini hallettim bu arada daha iyi oldu :)
Emeklerin için şimdiden çok teşekkürler bu saatten olacak transferin hatanın da benim gözümde bir mahsuru yok.
Sen hakkını emeğini helal et :)
Arkadaşlar rapid yüzde 89 da hata verdi.
Çok üzgünüm tekrar dan başlatıcam upload ı.
Bir saat forum da olmıycam sadece rapid i açıcam pc de.
Heyecan dorukta..
gecmis olsun bize :) sahura kadar bekleriz
Ellerine sağlık kardeşim gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Bir an önce link i yollamanı bekliorz...
sabırsızlıkla bekliyoruz :):)
Aman tanrım heyecana bakın ya herkes ayakta modu bekliyor işte futbol aşkı...
tahmini 01 30 da link gelicek
Beyler karşılaşılan sorun nedeniyle kusura bakmayın fakat bu benden kaynaklanan bir sorun değil. Rapid in bizlere yapmış olduğu sürprizdir.
Şuanda diğer pc ye geçip sizlere gelişmeleri aktarıyorum. Laptopta upload işlemi dewam etmekte ve yüzde 35 te.
Rapid sorun verince içim rahat etmedi onuda ekledim. Bu transferde güncellememizde mevcut yani.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vallahi siz bilirsiniz fakat bende sonra bir aşama dah var bilisounuz yöneticlerin benim verdiğim adresi forumun hesabına yükliycekler. Bu yüzden beklemek size kalmış bir durum.