gelirse kral olur carew için vb. de uçmayın diolardı gerçi
Printable View
gelirse kral olur carew için vb. de uçmayın diolardı gerçi
Beşiktaş, Arjantinli futbolcudan çok umutlu!.. İkinci başkan Murat Aksu, "Delgado, Ribery gibi Avrupa'nın gözde futbolcularından olacak... Umarım milli takımına seçilir... 5 milyon Euro'ya aldık 10-15'e satarız" dedi!..
Beşiktaş ikinci Başkanı Murat Aksu, büyük uğraşlar sonucu Basel'den transfer edilen Delgado'nun Frank Ribery gibi tavan yapacağını söyledi.
G.Saray'dan parasını alamadığı için sarı-kırmızılı kulüpten kaçan Ribery örneğini veren Aksu, "Fransız oyuncu G.Saray'da uzun süre tartışılmıştı. Fakat daha sonra Marsilya'ya giden Frank Ribery iyiden iyiye coşup Fransa Milli Takımı'na seçildi ve şu an gerçekten Avrupa'nın en gözde oyuncularından biri" diye konuştu.
Delgado'nun da müthiş bir yetenek olduğunu belirten Aksu konuşmasına şöyle devam etti:
'10-15 milyon Euro'ya gider'
"Aynı Ribery'de olduğu gibi Delgado'nun da zamanla değeri anlaşılacak. Türkiye'ye getirmekte büyük uğraş verdiğimiz Arjantinli oyuncuyu da tartışan insanlar var. Biz 5 milyon Euro'ya aldık, göreceksiniz en kötü ihtimalle 10 ya da 15 milyon Euro'ya satacağız. Yeter ki Delgado bir an önce Türkiye'ye ve Süper Lig'e uyum sağlayıp kendini göstersin. Tek temennimiz Delgado'nun Arjantin Milli Takımı'na seçilmesi. Yaşının genç oluşu bizim için çok büyük avantaj. Hocamız Tigana da onu zaten bu yüzden istedi. Delgado, önümüzdeki sezonlarda Avrupa Kupaları'nda kendini gösterirse hem takımına fayda sağlayacak hem de kendi piyasasını artıracak."
Vatan
bir ayrıntıyı atlamayın adamı ülker firması aldı.satıştanda en büyük payı o alacak.
Beşiktaş'ın, denemek üzere Fransa kampına çağırdığı Laurent Robert, bugün kamptan ayrıldı. Teknik direktör Jean Tigana'nın kamp boyunca izlemek istediği Fransız futbolcu Laurent Robert'in, teknik heyetin gözüne girememesi ve Ailton'un transferindeki belirsizlikten dolayı takımın 6 yabancı sınırında bulunması nedeniyle kamptan gönderildiği açıklandı.Yönetimin, sol kanat için yeni futbolcu arayışlarına başladığı öğrenildi.
Kaynak: DHA
bu akşam hazırlık maçı vardı bari orada bir kere izleseydik adamı.
benim duyduguma gore arkadaslar robers bu aksamki hazirlik macinda oynayacak ve tigana ona gore kalcak mi gitcek mi diye karar verecegini duydum
heralde oynatmayacaklar kesin yollandı diye biliyorum roberti
hayırlı olsun inşallah bu sene beşiktaşa çok faydalı olur...
delgadoda o kadar hareketli değildi bugeceki maçta ama ben umutluyum bu adamdan.
daha yeni geldi kondisyon eksiğini kapatıp takıma uyum sağlaması iki ayı bulur bana göre.
delgado beşiktaş için hayırlı olur inşallah ben de umutluyum delgado dan
arkadaşlar robert levante ye transfer oldu
adam ben denenecek futbolcu değilim demiş adam sorunlu biriymiş zaten ben istemiyordum robert i açıkçası
Eindhoven Muhammet'in peşinde
Yeteneği ile Türkiye’yi kendine hayran bırakan, gelecekte Beşiktaş’ın yıldızı olacağına kesin gözüyle bakılan Muhammed Demirci’nin şöhreti sınırları aştı. Barcelona’dan sonra PSV Eindhoven’ın da 11 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Muhammed’i uzun zamandır takip eden Hollanda Kulübü’nün, önümüzdeki pazartesi günü temsilcilerini İstanbul’a göndererek Beşiktaş’a resmi teklifini ileteceği vurgulandı. Mami’nin Türkiye’de psikolojik olarak büyük baskı altında bulunduğunu iddia eden Eindhoven’lı yöneticilerin, transferin gerçekleşmesi halinde Muhammed’in ailesine de kulübün ana sponsoru olan Philips’te iş imkânı sunacağı açıklandı.
13.07.2006
Kaynak : Fanatik
antremanlarda bobo ve delgado yapılan analizlere göre en düşük performansı sergilemiş, ilginç valla...
BEŞİKTAŞ ÜLKER MODELİNİ SEVDİ!..
Kaynak peşindeler
Beşiktaş sol kanada alınacak oyuncu için temaslarını sürdürürken, yönetim kaynak peşinde. Matias Delgado'yu Ülker'in sponsorluğu ile kadrosuna katan ve kullanım hakkını elinde bulunduran siyah-beyazlıların, sol kanat için de aynı formül üzerinde çalıştığı öğrenildi. Ülker gibi bir sponsor bulunması halinde
listede yer alan Arjantinli Sorin'le yeniden temasa geçileceği bildirildi.
Yetki belgesi tamam
Divan kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar'ın Arjantinli kanat oyuncusu ile ilgili yetki belgesini yönetime gönderdiği ifade edildi. Dizdar'ın, "Kulübü bonservisine 6 milyon euro, menajerleri de Sorin'e 2.5 milyon euro istiyor. Bu şartlar pazarlığa açık. İstiyorsanız ilgilenin" dediği de öğrenildi. Kaynak bulunursa, maliyeti 17 trilyonu bulan Sorin için Villareal'le pazarlık masasına oturulacak.
Kariyeri müthiş
Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı olan Juan Pablo Sorin, 2004'ten bu yana Villareal forması giyiyor. 1976 doğumlu yıldız oyuncunun kulübü ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Profesyonel kariyerine Argentinos Juniors'ta başlayan Sorin; Juventus, River Plate, Cruzeiro, Lazio, Barcelona ve Paris Saint Germain'de oynadı. Tekniği ve sürati ile tanınıyor.
maraton
Beşiktaş'ta Ailton krizi sürüyor. Geçen sezonun başında 3 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer edilen Brezilyalı golcü, siyah beyazlı takımından bedelsiz olarak ayrılmak için her yolu deniyor. Ailton'un menajeri aracalığı ile yaptığı açıklamada bugüne kadar herhangi bir takım ile anlaşamadığını ve önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalara başlayacağını söyledi.
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ailton, önümüzdeki sezona hazır bir şekilde girmek için antrenman yapmak istediğini ve Tigana'nın kendisini takıma almaması halinde tek başına çalışacağını dile getirdi.
Beşiktaşlı yöneticiler ise Ailton'un bu tavrına şaşırmadıklarını dile getirdiler. Brezilyalı golcünün ne zaman ne yapacağnın belli olmadığı söyleyen Genel Sekreter Kenan Öner, "Şu ana kadar Ailton'a gelmiş çok ciddi bir teklif yok. Biz de kendisine takım bulmasını bekliyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar daha zaman var. İstanbul'a gelip gelmeyeceğini kesin bilmiyorum ama Ailton bu; ne yapacağı belli olmaz. Umarım çok kısa sürede kendine takım bulur ve transferi gerçekleşir. Biz elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bonservis bedelini 1.5 Milyon Euro'ya kadar düşürdük. Ama bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına göz yumamayız" dedi.
nası yani :confused:Quote:
Originally Posted by batuhan1907
acilen kurtulmaları lazım su adamdan vallahi kadroyu dagıtır..
bir ara beşiktaş juve den kapo ile ilgileniyordu ne oldu o iş sol kanat arıyorlar sorin in de adı geçti son durum nedir acaba bilgisi olan var mı???
En son kiralama yöntemini deneyeceklerdi ama Murat Aksu tatile çıktı 2-3 gün önce.5-6 gün sonra gelicek.Ondan pek birşey yok daha ama bence Juve'den bir oyuncu almaları lazım bence.
bencede italyadan kalitelli bi isim çok süper olacak takım için.
BEŞİKTAŞ'IN GOL MAKİNASI ADA YOLCUSU!..
Adı: Batuhan Karadeniz... Yaşı: 15... Beşiktaş Altyapısı’nda 4 sezonda 89 maçta 226 gol attı; Manchester City’nin transfer listesine girdi
Resmi davet yolladılar
Geçtiğimiz sezonu 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü ile kapatan Beşiktaş Altyapısı, bugünlerde bir büyük onuru daha yaşamak için gün sayıyor. 4 yıl önce, henüz 11. yaşına yeni girmişken Siyah-Beyazlı kadroya kazandırılan Batuhan Karadeniz, gösterdiği muhteşem performansla İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City’nin dikkatini çekmeyi başardı. Geride kalan sezonda Türkiye İkinciliği’ne uzanan Beşiktaş Yıldız Takımı’na 24 maçta tam 84 gol kazandıran Batuhan için Ada Kulübü, resmi bir davet yolladı.
Önce Ada sonra Zürih
Manchester City adına Türkiye’deki gençleri mercek altına alan transfer sorumlusu Aytaç Erenler, “7 adayımız vardı. Sonunda Batuhan’da karar kıldık. Batuhan 22-28 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de idmanlara çıkartılacak. 2-7 Ağustos tarihleri arasında da Zürih’e götürülerek özel maçlarda oynatılacak. Bu denemelerde beklentilere karşılık verebilirse Manchester City, Beşiktaş’tan bonservisi alacak. Artık her şey onun elinde” diye konuştu. Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise, “Bizim için büyük bir gurur. Gerekirse eğitim payı bile almayız” dedi.
Geçen sezon 24 maçta 84 gol attı Batuhan Karadeniz de tıpkı Burak Yılmaz gibi doğuştan Beşiktaşlı... Çünkü onun babası da bir dönem Siyah-Beyazlı takımda kaleci olarak görev yaptı. 1991 doğumlu ve 84 kilo... 15. yaşına yeni girdi, buna karşın boyu 1 metre 92 santim. Ayakkabı numarası da 46.5... 2002 yılında İçerenköyspor’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Halen Levent Lisesi’nde öğrenim hayatına devam ediyor. Ancak öğrendiğimiz kadarıyla yeşil sahalardaki başarısını okul sıralarına taşıyamıyor!
Fanatik
ben bu çocuğu hiç duymamıştım böyle çocuk hiçbir yere gitmemeli türkiyede en iyi oyuncu yetiştiren klüp beşiktaştır bence kalmalı geleceğin yıldızlarından birini daha yetiştiririz inşallah
bende hiç duymamıştım ama gerçekten gol makinasıymış maç başına 2.5 gol ortalaması süper gelecekte ii işler yapacak inşallah
Sonunda benim adımda bir futbolcu çıktı çok mutluyum. :D
valla bende bugün gazetede okuyunca sen sandım :DQuote:
Originally Posted by batuhan1907
başka batuhan da varmış demekki :D
Sol kanada kaliteli bir yabancı transfer etmek isteyen Beşiktaş, aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu. Küme düşen Fiorentina'nın yıldızı Jorgensen, birkaç gün içinde Beşiktaşlı olacak.
Sol kanatta hücuma yönelik oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın yeni gözdesi Fiorentina'nın Danimarkalı'sı Martin Jorgensen. Tigana'nın kasetlerini izlediği ve yönetime "Mutlaka alın" talimatı verdiği Jorgensen'in transferi, Fiorentina'nın küme düşürülmesinin ardından kolaylaştı. Beşiktaş yönetimi, şu an menajerlik dahil olmak üzere İtalya'da birçok iş yapan eski futbolcusu Zago'ya da danıştı. Zago'nun, "Çok iyi futbolcu. Beşiktaş'a müthiş yarar sağlar" şeklinde yaptığı yorum üzerine siyah-beyazlı kurmaylar
çalışmaları hızlandırdı.
KAMPA YETİŞEBİLİR
İngiltere takımlarının ilgilendiği ancak şu ana kadar tatmin edici bir teklif yapmadıkları Jorgensen'in de bu transfere sıcak baktığı ve yakın çevresine, "Fiorentina'nın durumu belli. Serie B'de oynamak istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendireceğim. İlk hedefim İngiltere'ydi ama gelen teklifler maddi olarak beni tatmin etmedi. Türkiye Ligi'nde son yıllarda kaliteli futbolcular oynadı. Ben de anlaşma sağlanırsa Beşiktaş'a gidebilirim. Kariyerim açısından değişik bir tecrübe olur" dediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun da siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak bakması Beşiktaşlı yöneticileri umutlandırdı. Jorgensen transferinin 4- 5 gün içinde bitirilmesi ve Danimarkalı'nın Almanya kampına yetiştirilmesi bekleniyor.
FATİH DOĞAN
bana göre bjkye gitmez ama fiorentinadan ayrılmak istediği için bu transfer olabilir
Gelirse süper olur.
ailton besiktasta bosu bosuna duruyor.adami kimse istemiyor.nasil istir anlamadim.onun yerine 1 yabanci daha alinsa ne guzel olur