Gravesen zor gelir bence bize
Zaten artık oyunu ön liberolar yönetiyor Gravesen'i bize yar etmezler -paramız olsa bile-
Printable View
Gravesen zor gelir bence bize
Zaten artık oyunu ön liberolar yönetiyor Gravesen'i bize yar etmezler -paramız olsa bile-
iç transferde sorunları halletık kaldı dış transfer :S
bakalım yarın prensipte kimle anlaşacağız ... walla prensipte anlaşmadığımız adam kalmadı ... allahtan prensip anlaşmaları paralı olmuyor yoksa batardık .... :) ;)
inandırıcılığı tartışılr :D
Veron GS için imza atmış 3 yıllık
leverkusen li yöneticiler Veron'un menajeri Bukovic eteklif götürüyorlar ve bu cevabı alıyorlar doğrusu pek inandırıcı deil ama paylaşmak istedim çünkü bu haberi bazı arjantin ve ispanyol gazeteleride doğrulamış yalnız benim anlamadığım tek olay diğelimki bu transfer gerçekleştiyse neden GS yönetimi bunu saklasın
gelince türkiyeye bombayı patlatırlar belki (amma sallama oldu :) )
veron interden ayrıldı zaten adriano ile kapıştılar ama ülkesine döneceğini söylemişti.
bence doğru bir haber değil çünkü yöneticiler önlibero alacaz diye bas bas bağırıyorlar .... hadi ön libero olmasa bile sol kanata adam alacaklar .... gerçi belldide olmaz belkide şartlar uygundur almışlardır ama neden saklasınlar ki bu bir yönetim için başarı ...
Belki de mütevazi görünmek için saklıyorlardır. "Yok canım Veron bizim neyimize, biz İliç'imizle Heinz'imizle yetiniyoruz çok şükür" hesabı... :):)
bizim mütevazi olduğumuzu bilmeyen kalmadı :) ... ama umarım senin dediğin gibidir .... veron gelse süper olur ....Quote:
Originally Posted by demirhan1984
mümkünse artık mütevazi olmayalım yok ben sinir hastası olcam bu mütavazilikten
:)) ALLAH iyiliğini versin koptum. waLLahi öyle yıldızlar toplulugu biz olurduk prensıpte anlasdıklarımızla sahaya cıksakQuote:
Originally Posted by paco
Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefleyen Cim Bom, yerli oyuncu transfer listesini kalabalık tutmaya çalışıyor. Yerli oyuncu transferinin en başında ise Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Okun Buruk yer alıyor.
Beşiktaş’la sözleşmesi sona ermesine rağmen henüz Beşiktaş yönetiminin görüşme yapmadığı tecrübeli futbolcunun G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’tan aldığı teklife olumlu baktığı öğrenildi. Galatasaray'da A takıma yükseldiği 1992 yılında Okan’ın yöneticiliğini yapan Polat yeniden bu oyuncuyu takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor.
Polat, Okan’ın alınması için Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’i görevlendirdi. Sezgin’in bir haftadır yapılan görüşmelerde Okan’a yıllık 750 bin Euro teklifte bulunduğu öğrenildi. İtalya’nın bazı takımlarından da teklif alan yıldız futbolcunun bu teklifi düşünmek için süre istediği bildirildi.
Okan’ın transfer görüşmelerinde yer alan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir menajer, "G.Saray Okan ile uzun zamandır görüşüyor. Özellikle son bir haftada bazı şeyler netlik kazandı. Şu anda Okan yüzde 70 Galatasaray’a daha yakın." dedi.
ßu Transfer oLursa Ciddi olarak Taraftar tepkı gösterecekdır. Unutmayalımkı Interden sonra gs den teklıf almıs fakat para nedenıyle bjk seçmişti bu adam. o yüzden Gelmee Okannnnnnnnnnnnn!!!
Sakın ha, yönetimle taraftarın arasındaki buzlar erimişken bu çok büyük bir hata olur, büyük tepki toplar. Kesinlikle alınmasın da nereye giderse gitsin.
Göksel'in bu duruma uygun çok güzel bir şarkısı var, ben sana onu armağan edeyim: Sabır sabır ya sabır ;;)Quote:
Originally Posted by dnz498
gs li yöneticiler bi transfer tamamen gerçekleşmeden duyurmuyacağız demişti belki bundan daha tam olarak ilan edilmemişdir
Benim mi haberim olmadı yoksa basın gerçekten bugün bize bi oyuncu transfer etmedi mi yahu...:D
VeROn Boca JunioR İLe anLaştı diye biLiyoRum..
Veron gitsin ülkesinde rahat rahat oynasın.Ben de olsam öyle yapardım şahsen gelir galatasaray'a krallar gibi oynardım.
İlk hedef Gravesen!
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, dış transfer girişimlerini, iç transferi tamamen bitirdikten sonra yapmayı planlıyor. Futbolcuların geçen yıldan alacaklarının bir bölümünün yanısıra şampiyonluk primlerini henüz ödeyemeyen sarı - kırmızılı kulüp, gerekli kaynağı sağladıktan sonra yabancı transferi için girişimlerini hızlandıracak.
Yabancı transferinde teknik direktör Eric Gerets'in ısrarla takımda görmek istediği Real Madridli Tomas Gravesen ile görüşmelerin sürdüğü ve bu transferle bizzat başkan Özhan Canaydın'ın ilgilendiği öğrenildi. Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı sonuçlar almak için kaliteli yabancı transferinin şart olduğunu yönetime ileten Gerets, Danimarkalı orta saha oyuncusunun takıma büyük güç katacağını ve orta alandaki lider oyuncu eksikliğini gidereceğini savunuyor.
Saidou'nun gitmesiyle yabancı kontejanında sadece bir eksik bulunan Galatasaray'da, dış transferde ilk olarak Gravesen'in transferini bitirmek istiyor. Marek Heinz'in Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti formasıyla göstereceği performansa göre, iyi bir teklif gelmesi halinde bu futbolcunun satılacağı ve sol kanata da kaliteli bir yabancı futbolcu alınması sarı -kırmızılı takımın gündeminde yer alıyor. Belçikalı çalıştırıcı sol kanat için de Bayern Münih'den ayrılan Ze Roberto'yu istediği, ancak bu transferin Dünya Kupası'ndan sonra gerçekleşebileceği ifade edildi.
29.05.2006
Kaynak : DHA
arkadaslar yanlıs anlamayın ama bısey sormak ıstıorum??bu adam realde en az 3mılyon € alıodur..gs bu parayı nasıl verrcek adama??dalga gecmek ıcın solmeıorum cıdden merak edıorum...
Tam olarak 1,8 milyon Euro alıyor çıkan haberlere göre. Mantık da şu, R.Madrid'de oynamıyor ve doğal olarak kulüp bu parayı vermek istemiyor. Galatasaray'da "Bize kiralık verin, biz de parasını verelim size mali külfet olmasın." diyor. En azından plan bu şu aşamada, ve olmayacak bir şey de değil.Quote:
Originally Posted by nic-39
bugünkü fotosporda Galatasaray haberleri:
1)Gravasen artık aslan
2) Sorin Galatasaray için villereale rest çekti
3) Jeremies bugün bekleniyor
4)Ze Roberto Cimboma evet dedi
5) Okan Buruk imzalıyor
6) Yıldıraya Teklif
7)Malik fatih le görüşme....
Buyrun günün menüsü :D
kolpa basını tebrik etmek lazım umut dağıtıyorlar (geeeeel!!! oyuncuya geeeeee!!!) kendimi FM oynuyomuş gibi hissettim
Aslan, Gravesen'i İstanbul'a getiriyor
30 Mayıs 2006 08:05
Galatasaray'ın çok istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın'ın özel davetiyle İstanbul'a geliyor. İşte ayrıntılar...
G.Saray'ın çok istediği Real Madrid'in ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün teklifine sıcak bakmadı. Başkan Canaydın, yine de Danimarkalı yıldızı İstanbul'a davet etti.
Yabancı transferinde kaliteli bir ön liberoya öncelik veren Galatasaray yönetimi, bu doğrultuda Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Tomas Gravesen üzerinde yoğunlaştı. Ancak tecrübeli oyuncu G.Saraylı yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede kibar bir dille gelmek istemediğini bildirdi. Bunun üzerine başkan Özhan Canaydın, Laurent Robert taktiğini denemeye karar verdi ve Gravesen'i eşiyle birlikte İstanbul'a davet etti. Yöneticilerin amacı, birkaç günlük İstanbul seyahatiyle, Danimarkalı futbolcunun kafasındaki ön yargıyı ortadan kaldırmak.
REAL MADRİD'LE ANLAŞTILAR
Daha önce Robert'te bu taktiği deneyen G.Saray, olumlu bir sonuç alamamıştı. Dönemin sportif direktörü Bülent Tulun da, bir kaç futbolcuda daha aynı yola başvuracaklarını açıklamıştı.
Bu arada G.Saray yönetiminin, Real Madrid kulübüyle büyük ölçüde anlaştığı bildir ildi . Sarı kırmızılılar, İstanbul'un, Tomas Gravesen'i, özellikle de eşini etkilemesini ve kararını değiştirmesini umuyor.
Kaynak: Sabah
Haber: Murat Bereket
tatlılardan ne var :) :) :)Quote:
Originally Posted by hurmet
Sabah yazdıysa doğrudur. Ben bu GAZETENİN hiç saçma haber verdiğini görmedim:)Quote:
TEK TEMENNİM HAKLI OLMAN ;)Quote:
Originally Posted by LaKe
abi zaten gazate GRAVESEN GALATASARAY'DA diye birşey yazmamış. Transferde Real'le anlaşılmış, Gravesen'i ve eşini iknaya çalışılıyor demiş:) yani bence doğru...Quote:
BENİM KASTETTİĞİMDE BU EŞLER FALAN ÇOK ZOR BUNLAR EN TEMEL BAHANELER PARA KOPARMAK İÇİN BİZDE DE PARA OLMADIĞINA GÖREQuote:
Originally Posted by LaKe
adımız yeter diyeceğim ama bu para konusundaki kötü şöhretimiz de artık önümüzde maalesef büyük bir engel. adamlar soruyor soruşturuyor ne de olsa milan filan değiliz sonuçta ve bunlar karşısına çıkınca bir an afallıyorlar bu da kötü oluyor tabii ama inşallah graveseni ikna edebilirler.
gravesen kim allahınız severseniz ya bu kadar zorlamaya ne gerek var gelirse gelir gelmezse kendibilir