Şimdi biz şike yapmış olmuyoruz dimi :D
Printable View
Şimdi biz şike yapmış olmuyoruz dimi :D
Federasyon Başkanı'nın bugünkü açıklamaları malumun ilanı gibi olmuş. Belli ki gemileri yakmış Turgay Demirel yoksa bazı şeyleri ifşa etmezdi. Ötesini yorumlamak istemiyorum, Galatasaray açıklama yapsın da bakalım kim doğru söylüyor?
Şu açıklama mı bahsettiğin:
http://www.ntvspor.net/haber/basketb...-cezasi-gelmez
Anadolu Efes Spor Kulübü, sporcu destek ürünleri resmi sponsoru GNC ile olan sözleşmesini yeniledi.
Bizim kadronun yaş ortalamasına baktım da 25.4 yaş ortalamamız var.Ligin en genc takımı olabiliriz.En yaşlı oyuncumuz Zoric 30 yaşında.
RH Gaziantep müthiş bir takım olmuş.Yabancılarının hepsi cok iyi desek yanlıs olmaz heralde.
A.Efes 44-41 FB Ülker ilk yarı sonucu. Harika maç oluyor, çok iyi mücadele var 3-4 yıl önceki serilere dönecek gibiyiz bu sene. Efes maça 16-0 seri ile başladı ama tekrar ortak olduk maça. Böyle giderse maçı kazanırız gibi duruyor ama hiç belli olmaz, Efes iyi mücadele ediyor.
6 dk var, 71-54. mac donmez artik fenere.
GFB abdi ipekcide galiba, yonetim istifa diye bagiriyor :n:
2. çeyrekte iyi oynayınca umutlandım ama 2. yarı rezalet oynadık. Efes çok iyi savunma yaptı çok iyi mücadele ettiler. Bizim bu sene oynadığımız en kötü maçtı, hem taım hem de Obradovic çok kötüydüler. Maça hiç iyi hazırlanmamışlar, top 16 öncesi moral olacak bir maçı sanki hiç önemsememişler. 1 maç tabiki ölçü değil ama F4 hedefleyen takım 18 sayı fark yemez, Obradovic eğer bunları düzeltemeyecekse o kadar para almasının anlamı nedir acaba. Ben de oraya geçer herkese bağırırım, takım 1'e 1 oynamaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Geçen senenin aynısı olmaz umarım, ayrıca Türklere hiç saygı duyulmaması benim sinirimi bozuyor. Semih, Melih ve Serhat'a hiç şans tanınmıyor anında kenara geliyorlar. Goudelock rezalet oynarken ısrar edilmesi bu takımın gelişimine katkı sağlamaz, neyse umarız Zizis ile takımda bu konuda gelişme sağlanır.
Tarafara da helal olsun! ne kadar geri kafalı olduklarını çok güzel bir şekilde gösterdiler.
Ya herşeye kızan Obra şu Berk'in acemi turnikelerine niye bir çözüm bulmuyor anlamıyorum.Her maçta fast breakte muhakkak blok yiyor Berk.Bir olur iki olur üç olur artık ögren be kardesim sağına soluna bakıpta gir turnikeye bir fake at birşey yap.Göz göre göre blok yemeye gidiyor.
o bahsettigin taraftar grubu buyuk ihtimal zaten gfb uyeleridir. yonetim istifa dedirtecek bir maglubiyet degil cunku bu, istanbuldaki bu tip amator sube deplasmanlarinda hep cerayan eden bir mevzu ayrica.
berk epey bir sure aldi, kendini gelistirirse obranin cok buyuk payi olacaktir onun uzerinde. cunku bana kalirsa bu seviyenin adami degil berk ama bu tip maclarla daha cabuk seviye atlayabilir. bu firsati da obra ona fazlasiyla veriyor bence. ilk ciktigi mactan bugune de epey yol aldi, tecrube kazanmasi onemli.
maglubiyete ragmen ben takimdan memnunum, gecen sene ile arada cok fark var. her pozisyonda 1 kademe daha guc kazandik. efesin yuksek konsantrasyonu onlarin kazanmasini sagladi. bu macta bizden cok onlarin bi galibiyete ihtiyaclari vardi, ozguven tazelemek icin. bizim icin cok da onemli bir mac oldugunu dusunmuyorum.
Taraftarın kimler olduğu belli, zaten istifa sesleri daha maçın başında başlamıştı. Futbolu zaten mahvettiler bari basketbola bulaşmasalar.
Berk'i ben beğeniyorum, şuan kaliteli bir oyun kurucu olmasa bile önemli tecrübeler kazanıyor. Obradovic'in elinde daha iyi olacaktır ama kulüp buna sabreder mi ayrı mesele, F4 hedefi olan bir takımda tutunmak kolay değil. Yine de ben Berk'in gelişimini beğeniyorum, öte yandan Kenan Sipahi'deb ümidimi kesmek üzereyim. Avrupa'nın en değerli gençlerinden olan bir oyuncu ama sahada topu rakip yarı alana taşımaktan başka bir şey yapmıyor, artık kendisini geliştirmek için daha fazla çaba sarf etmeli. Ümidi kesmekten kastım o çok şey beklenen oyuncu olmayacak gibi duruyor bizi yanıltır inş.
Mağlubiyet gayet normal bir sonuç, bütün maçları kazanıcaz diye bir şart yok buna karşı değilim zaten ama bizim oyunumuz hiç çeşitlenmiyor. Geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum, top 16'da ne zaman sıkışsak topu Bogdanovic'e verdik ve hücumların neredeyse yarısını harcadık. Takım hücumda alternatif üretemeyince de kötü sonuçlar geldi. Dün de aynı oyunu izledim, özellikle 3. çeyrekte maç kötü giderken ve Goudelock topların neredeyse hepsini harcarken inatla aynı hücümu yaptık. Burada da en kritik hatamız geldi ve Obradovic molayı alana kadar fark 14 oldu. Obradovic'in zaman zaman maçlarda kötü müdahaleler yaptığını düşünüyorum ama bu şu ana kadarki en kötüsüydü. Semih defalarca pota altında iyi pozisyon almışken topu oraya indirmedi Goudelock ve kabak Semih'in başına patladı. Ayrıca rakip uzunları faul problemi yaşarken Semih'e hiç şans vermedi, işte burada hocaya çok kızıyorum. Orada topu pota altına indirmeyen Melih olsa anında kenara gelir ve azarı yer ama Goudelock olunca defalarca bile yapsa bir şey demiyor ve oyunda tutuyor. Eğer ben böyle düşünüyorsam eminim oyuncular da bu şekilde düşünüyordur ve bu durum 2-3 mağlubiyet sonrası kadroda çözülmelere sebep olur.
Ama yine de böyle kaliteli bir kadro ve takıma sahip olmak güzel bir duygu bize heyecan yaşatıyor. Cuma günü de maça gidicem ve umarım kazanırız ben takımdan umutluyum ama Obradovic'den Barcelona deplasmanındaki gibi bir yönetim bekliyorum, dünkü gibi değil. Yoksa Ufuk Sarıca da bu oyunu oynatır takıma.
97-59 yendik Bjk'yi.Harika bir oyun oynadık elestirilecek kimse yoktu.Kenan bugun uzun süre sonra iyi bir süre aldı ve iyi bir oyun ortaya koydu ancak kendine güvenip şut kullanması lazım artık.Hem Obra'yı hem taraftarı deli ediyor.Maçın sonlarına dogru baskıdan iki üçlük kullandı ikisi de girdi.Neden bu güvensizlik anlamadım şutları o kadar da kötü degil aslında kendine güvenmiyor sadece.
BJK bize karşı çok zayıf kaldı, bizimkiler 2 maç sonra çok ciddi çıktılar sahaya. Herşeyden önce hücumda topu sürekli çevirmemiz çok iyidi, neredeyse hiç 1'e 1 hücum görmedik. Umarım bu pozitif oyun ve hava Olympiakos maçına da yansır. Kenan da güvenli oynamalı, hem potaya kararlı gitmeli hem de şut kullanmalı bu şansı harcamaması lazım. Ayrıca maç bu durumdayken son hücumda şut kullanmasını ben doğru bulmadım, ayıp ettti.
6 kisiyle bugun avrupanin en pahali takimi fenerbahceyi yendik boyle zaferler unutulmamali....