Özel mesaj ile gerekli bildirim yapıldı.
Printable View
valla final yamasını cıkartalı bir ay oldu ama daha deneyemedim yorumlara bakılırsa iyi bir yama olmuş bayram tatilinde deneyeceğim ufak tefek hatalar olabilir çok normal editörden kapsamlı bir yama yapmanın ne kadar zor olduğunu şimdiden tebrikler :)
edit: bi konuda okumuştum gercekte iyi olan ve potansiyelleri iyi olqn bazı oyuncuların oyuna yansıtilmaması ile ilgili oyuncuların CA PA değerleri ile ile ilgili bir yama yapılacaksa yardım etmek isterim özelsen yazmanız yeterli
zaten 14 ün çıkmasına 1 aydan az kaldı onunla ilgili bi yapılır yapılırsa :)
FM 2014'de cezalar ile ilgili ayrı bir ek bölüm getireceklerdir kesinlikle,seyirci cezaları gibi rahatlatır o sizi. :)
brumanın çok bariz gücü arttırılmış
2014 çıkacak takibi bırakmıştım ama son transfer yamasında sivassporda yine eksikler ve gönderilmeyenler var.
Rafik Djebbour yok
Kadir Bekmezci takım kaptanımız fakat kadroda yok
Piech çoktan gönderildi fakat hala takımda
Diğer liglerde tamam ufak tefek olur hatalar ama türkiye ligine daha özen gösterin lütfen.
Genelinde iyi bir yama olmuş fakat yeni farkettim bazı takımların eski menajerleri asistan menajer olarak kalmış
Ekibimiz arasında bir konuşma düzenleyerek FM13 yamamızı güncel tutma kararı aldık. Böylece FM13 oynayan arkadaşlarımızı yalnız bırakmamış olacağız. En kısa sürede FMKolik'13 yamamız hatasız ve güncel şekilde sizlerle olacak :)
ne zaman edinebiliriz?
Şuan herhangi bir çalışmanız varmı. Bu devre arası güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum.
sanırım proje iptal oldu