Adamlar kötü de oynamadı topları takır takır attılar golde kaçırdılar neyin kafası bu. :D Atsalar bunların hiç birini konuşmazlardı. :)
Printable View
Adamlar kötü de oynamadı topları takır takır attılar golde kaçırdılar neyin kafası bu. :D Atsalar bunların hiç birini konuşmazlardı. :)
Eboue'nin 2-3 kere süremediği pozisyonlar var hatırladığım kadarıyla, yenilince bu duruma düşecek takım mıydın be Juve ?
Bu maçla ilgili okuduğum en güzel yazı;
http://targetstriker.blogspot.com/20...-juventus.html
Golü koklamış ve istemiş resmen.Helal olsun :)
Buraya yazdım mı bilmiyorum ama gol anı benim resmen içime doğdu. İlk defa böyle bir şey hissettim. Dejavu gibi bişeydi. Top ortasahadayken ellerimi kafamın üstüne koydum ve "Allah'ım gol geliyor, gol geliyor" dedim. Çok ilginç bi ruh haliydi. Anlatamıyorum şuan o hissi. Durdum ve topun ağlara gitmesini bekledim resmen :)
Maçı internetten seyrettim.İnternetteki yayına göre golden 2-3 dakika önce dışarıdan böyle goool tarzı bir bağrışma sesi geldi ama tam bir şeye benzetemedim.Neyse pozisyonları buna göre seyretmeye başladım,aha gol mü değil mi derken baktım gol olmuyor,herhalde başka bir şeye bağrıştı elemanlar derken gol oldu.:D Baya şaşırdım tabii böyle olunca.:) Senin bu mesajı görünce o geldi aklıma.