kaleciyle karşı karşıya kalan 10 oyuncudan 8'i topu tribüne yolluyor , açıkçası ben maç motorunu geçen seneden bile kötü buldum
Printable View
kaleciyle karşı karşıya kalan 10 oyuncudan 8'i topu tribüne yolluyor , açıkçası ben maç motorunu geçen seneden bile kötü buldum
Şu bosman kuralı olayı çok sıkıntı. Altınordudayım sözleşmesi bitecek olan 2-3 futbolcuma Adana D.S. talip teklif veriyorlar reddediyorum sezon sonu düşünmediğim futbolcular olduğu için beleşe bırakmayı planlıyorum. Ama takımda huzursuzluk çıkarıyorlar. Habire medyaya konuşuyorlar.
Bosman kuralı geçerli olsaydı böyle mi olurdu. Sözleşmeyi imzalat sezon sonu cak cak ötmeden defolsun gitsin.
Kalecilerde gol yeme sıkıntısı yanında verdiğimiz KOMUTLARI uygulamama sorunları da mevcut. Kısa pas diyorsun gene uzun atıyor, stoper diyorsun uzun vuruyor, bek diyorsun uzun vuruyor. Buda dönüp gol olmasına neden olabiliyor.
Birde frikik(uzun mesafeli) kullandığımız zaman her zaman gol tehlikesi yaşanıyoruz. Ne yaptıysam engelleyemedim..
Sizlerde nasıl?
Penaltı ve sakatlıklarda fena abartı var. Ara transfer dönemine kadar oynadım selçuk inan 9 tane penaltı golü attı. Sakatlıklar zaten malum herkesin şikayeti ama penaltılar abartı geldi bana.
maç içinde pozisyonları kayıt edemiyorum. kayıt butonu aktif değil..
Ben artık göz ardı etmeye başladım karşı karşıya kaçan pozisyonları ve ya transferde fazla ücret istenmesini bizden. Eğer eşit oran olsa bilgisayar ile biz arasında bütün maçları 5-1 gibi skorlarla kazanırız. Ayrıca bilgisayarın bizim gibi transferler yapmadığını unutmayalım. Ücreti bizden az isteseler 3 seneye dünyanın en iyi takımını oluşturabiliriz. Bilgisayar antremanı da iyi yaptıramıyor sanırım bizim gibi antrenörleri filan :D
cok karisik gibi geldi bana ya oyun
bilmiyorum farkettinimizmi
http://i.hizliresim.com/QgORaV.jpg
böyle bir özellik eklenmiş yada yeri değişmiş :D
Arkadaşlar oyunu şimdi playstoreden alcam... ama sistem MAC diyor.
geçen seneki beta ile karşılaştırdığımızda hatalar bu sene daha fazla :(
Arkadaşlar pozsiyon uygunluğunu gösteren yıldızların etrefındaki halkalar neyi ifade ediyo?
Kayıtlı oyunu, steam ' a kaydetme şansımız var mı arkadaşlar?
Şuan ben bulut'u seçip kayıtladım bakalım olucak mı.
Tam sürümünün ne vakit çıkacağına dair bir bilginiz var mı?
arkadaslar bu playstore deki MAC sistemi icin bi bilgisi olan varmi. oyunu alcam ama playstorede sistem MAC yaziyo
Allah Kahretsin bu ne biçim Crashdump saçmalığıdır yahu.
Daha şimdiden soğudum.
Umarım full sürümde böyle bir saçmalık çıkmaz. Full sürüme kadar oynamamak en hayırlısı.
Bende her maç öncesi save ederek ilerleye biliyorum 3 maç yapmaya gelmiyor hemen veriyor hatayı.
Beta sonucu bulduğum yanlışları yazmak isterim. Öncelikle çok gol olması ve defansın çok fazla hatalar yapması maç otorundaki hata diyebilirim.Ayrıc çok fazla sakatlık oluyor ve haddinden fazla oyuncudan hararlanamıyorsun. Beşiktaş'ı aldım ve transfer yapmak imkansız. her oyuncu mali durudan ötürü gelmek istemiyorum diyor.Pazarlık bile yapamıyorsun.
Arkadaşlar betadaki kayıtlı dosyayı tam sürümde devam etmemiz mümkün müdür ?
Daha önce kimse yazdı mı bilmiyorum ama oyun diğer serilere kolay olmuş gibi.
EPL'deki büyük takımları bile sahasına hapsederek yenmeniz çok kolay.
Umarım tam sürümde oyun zorlaşır. Yoksa oyunu oynamanın bir anlamı olmayacak
Az önce çok iyi bir noktada Crash dump hatası aldım. Baya bi sevdim yapımcıları..
Gel şimdi kazandığın maçları bi daha olsa..
Her maçta yada 2 maçta bir kaydedin arkadaşlar..
demo cikis tarihinden 1 hafta once cikacak deniyordu iptal mi oldu ?