Messi kafasını kaldırdığında karşısında 3 kişi gördü Scholes Park Evra bi an olsun Messi'yi yanlız bırakmadı
Ronaldo Zambrotta ile 1e1 oynadı buna ramen çok etkisizdi
Aradaki farkı taraflı tarafsız herkes görmüştür zaten ...
Printable View
Messi kafasını kaldırdığında karşısında 3 kişi gördü Scholes Park Evra bi an olsun Messi'yi yanlız bırakmadı
Ronaldo Zambrotta ile 1e1 oynadı buna ramen çok etkisizdi
Aradaki farkı taraflı tarafsız herkes görmüştür zaten ...
Lionel Andres Messi !
Var mı ötesi ? (:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=r436acTIAZ4[/YOUTUBE]
Bir konuda yanılıyorsunuz arkadaşlar.Messi'nin bu maçta Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği onun daha iyi olduğunu göstermez.Genel olarak savunursunuz bu tezi saygı duyarım ancak sadece bu maça bakarak bu kanıya varmak yanlış olur.Böyle bakarsak olaya Park İniesta'ya göre çok daha iyi oynadı iki maçtada.Park İniesta'dan daha iyi diyebilirmiyiz?
beklediğim gibi messi gene süperdi bir kez daha diyorum kimse messi gibi oynayamaz.chelsea,real madrid,manu... büyük maçlada da çok iyi oynuyor.
dribling yaparken rahatlığı muhteşem.
şov yaparak 1 ya da en fazla 2 kişiyi geçebilirsiniz.ama messi gibi bir tekniğe sahip olunca 5 kişi 6 kişiyi geçip gol bile atabilirsiniz.
messinin henüz 20 yaşında olması insana ayrı bir keyif katıyor.ilerde umarım çok daha iyi olur.
to be continued LM#19
iniesta sol açık oynadı iniesta çevik bir oyuncu ancak yeteri kadar hızlı değil.ronaldinhonun formda hali olmuş olsaydı barça şampiyondu.
açıkçası eto'o takıma küsmüş gibi geliyor.eski eto o gibi mücadeleci deil.
rijkaard faktörüde var aslında.
man utd nin turu geçmesi sürpriz deil.
bugün kü maçta liverpoolun turu geçeceğine inanıyorum.9torrresden gol beklioruz.aynı şekilde steven gerrardan.
Liverpool'un turu geçeceğine inancım tam, ve kupayı da onların almasını istiyorum. Torres gol atacak inşallah.. (:
sanırım bahsettiğiniz çalım bu olsa gerek.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]
scholes golü attığına pişman olmuştur:n:
http://www.youtube.com/watch?v=bYtSRfoqkcs
liverpool maçında kuyt gene sağ kanat oynayacak:icon_sad:
Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.
Messi'nin Scholes'a attığı çalım gerçekten çok güzel.Messi'nin yetenekleri tartışılmaz..Ama oyunun genelinde Ronaldo'mu Messi'mi derseniz Ronaldo derim.
Messi çalım..
[YOUTUBE]MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]
Bugünkü maç için Chelsea yenilmez diyorum.Bence Chelsea Manchester rakibi olacak..
torres atabilirdi az önce.zor pozisyon ama vuran da torres.
açık bir futbol var.
ilker yasinin c.ronaldo hayranlığı devam ediyor:n:
topa vuran cr olsa bile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
skandal drogba nasıl kaçırdı onu.tebrikler.
liverpool fazla iyi değil.
bakalım parantez bacaklı benayoun ne yapacak.
Liverpool Marsilya'yada yenilmişti.
Şu an maçı seyredemiyorum.Çünkü Yaprak Dökümü var maalesef.Neyse 2.yarıya yetişebileceğim en azından.
Bu arada Barcelona dün R10'nu aradı bencede..
İlker Yasin : Drogba mevsim sonunda İtalya'ya olmazsa inter'e gidecek.
O da anladı inter'in İtalyan olmadığını.
DROGBAAAAAAAAAAAAAAA Müthiş bir vuruş...
Ve işte klasik sevinci.Çimi adeta kramponlarıyla kesti...:D
Liverpool böyle oynamaya devam ederse 3 yer.
İlker Yasin'in biraz morali bozuk gibi size de öyle mi geldi ? :D
benitez ne yapmaya çalışıyor yahu.
liverpool hiç iyi değil.böyle oynarsa fark yer liverpool.
babel pennat gibi kanatlar yedek.kuyt benayoun dan kanat organizasyonu mu olur.sarhoş gibi oynuyorlar.finnan gibi tecrübeli ism arbeloanın yerine oynatılabilirdi.
bir pozisyonda gerrarda çok sert girdiler.:mad:
İlker yasinden inciler aynen devam ediyor. Liverpool mutlaka gol atması lazım.
1-1..
Torres...
Liverpool turu geçecektir. Tüm kalbim ile inanıyorum. Chelsea iki maçtır kendi kalesine atılan goller ile avantajı yakalıyor. Bu maçta Liverpool zaferi bekliyorum. Son dakikalara yaklaşıyor.
Uzadı maç.1-1...
Bal=Chelsea. Yoktan bir penaltı ve gol.
bu arada maçın başında Chelsea sahasında 7bin küsür dkdir gol yemiyor Benitez'in bu stadda OldTrafford'da şansı tutmuyor:)
Ve İnter olayına çok güldüm :zuhaha
3-1 oldu.
Liverpool defansı uyuyor biraz..
Hahaha penaltımızda verilmedi.
Cheslea' bak.
Bizi elediğinde küçümsenen adamlar finalde.
Penaltılara kalırsa gidip izlerim. Dakika 114 galiba.
Penaltılara kalma gibi ihtimali yok artık Burak (:
Babel mükemmel gol attı .. son 3 dk. 1 gol Lpool a yeter.
Yok ya, olamaz penaltıyı verseydi Liverpool finaldeydi. :)
Chelsea sonuna kadar haketti bugün ki maçı.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti bizim chelsea'ye attığımız gollerin neredeyse aynılarını bugün liverpool attı :)
yzıklar olsun hakeme Liverpool bu maçı sonuna kadar hakediyodu + birisi Benitezi uyandırmalı Kuyt hastalığından vazgeçemedi bitürlü
yazık oldu Finalde Manuluyum:)
İlginç olan şey torpille Chelsea'nin başında bulunan Grant'ın, Mourinho'nun iki senedir başaramadığı şeyi başarmış olması.
Chelsea turnuvadaki tek yenilgisini bize karşı aldı bu durumda. Bide finali kaybederse ikinci bir mağlubiyet.