Lincoln haberi su katılmamış yalan..
Printable View
Lincoln haberi su katılmamış yalan..
Adamın mutsuz olması için bir neden yok ki, aldı parayı peşin peşin.. Doğru düzgün oynadığı yok, oynadığı zaman da tribünlerin sevgilisi.. Taç atarken bile tezahürat yapılıyor.. Dünya Lincoln'e güzel..
http://www.galatasaray.org/images/t.gifhttp://www.galatasaray.org/images/fu..._140108_00.jpghttp://www.galatasaray.org/images/t.gif27853 kez okunduCassio Lincoln'den Zorunlu Açıklama
Bugün Almanya'daki Bild Gazetesi'nde çıkan bir haberde, Borussia Dortmund kulübü oyuncusu Leonardo De Deus Santos’un (Dede), ''benim Galatasaray’da mutlu olmadığıma'' dair bir söylemde bulunduğu yazılmıştır.
Öncelikle çocukluk arkadaşım Dede’nin böyle bir açıklama yapmadığını biliyorum.
Geldiğim günden itibaren, bana gerek kulüp içi gerekse kulüp dışı gösterilmiş yakınlık, ilgi ve sevgiden ne kadar çok etkilendiğimi her fırsatta dile getirdim.
Sakatlığımın sürdüğü bu günlerde sahalara bir an önce dönmek için çalışmalarıma devam etmekteyim.
Galatasaray’da çok mutlu olduğumu ve burada uzun yıllar kalmak istediğimi kamuoyuna duyururum.
Saygılarımla,
Lincoln Cassio De Souza Soares
Olay kapanmıştır.
Hayır anlamadığım olay şu. Bu zorunlu açıklama geçen gün yapıldı. Ve Fanatik Gazetesi bunu göre göre, bile bile neden manşet yapıyor anlayamıyorum.
Mustafacım..Onlar yatıp kalkıp Lincoln'e dua etsinler yoksa yapacak haber de bulamayacaklar..
Neyse Basinas gelior sırada kim gelir sizce bir forvet mi yoksa orta sahaya ve ya da kaleye bir transfer mi?
Forvet kesinlikle alınmaz..Hem kontejan doluyor..Benim aklımı Adnan Polat'ın londrada olması karıstırıyor.Ordan bir transfer daha cıkabilir ama kontejan dolu,Önce basinas bir imza atsın bakalım.
Mondi dönmek istiyor
Sezon başında Almanya İkinci Lig ekiplerinden Köln'e transfer olan Mondragon, Galatasaray'a dönmek istiyor. Daum'un çalıştırdığı Köln'de beklediği ortamı bulamayan Kolombiyalı kaleci, Galatasaray Sportif Direktörü Mustafa Turgun'u arayarak, "Burada mutsuzum. Türkiye'deki günlerimi ve arkadaşlarımı özledim. Köln'den ayrılmak ve yeniden Galatasaray forması giymek istiyorum" dedi. Cimbom'a 2001'de gelen Mondi, yaz başında ani bir kararla Almanya'ya gitmişti.
Kaynak: Sabah
Türk olursa gelsin yahu :p
Her habere inanmayalım bence..Adnan Polat Mondi neden gitti acıklamısdı zaten.
Quote:
Zorunlu Açıklama
Bugün bir gazetede benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilen bazı ifadelere yer verilmiştir. Haberde eski kalecimiz Faryd Mondragon'un beni arayarak Galatasaray'a dönmek istediğini belirttiği ifade edilmiştir. Bu haber ve haberdeki iddia asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarım.
Mustafa Turgun
Takım Menajeri
Basinas Pires olma yolunda gibi geliyor bana. Bugün Türk Basını ve Yabancı basinda Romali Barusso ismi ortaya atildi
Umarim bu haber dogrudur. Gelecek icin 32lik Basinas(iyi oyuncu ama) yerine 23 lük Barusso transfer edilir.(gelecek vaad ediyor)
Riminide oynarken bir kac macini izlemistim. Müthis bir oyuncu, tam bir canavar. Gananin yeni Appiahi deniyor onun icin.
Bu adami transfer edelim 2 sene sonra 20 milyona satariz.(eger alırsak)
Ayrica Baris-Linderoth-Barusso ortasahasini düsündükce bir acaip oluyorum.
http://img150.imageshack.us/img150/341/ga37gf8.jpg
URL=http://imageshack.us]http://img150.imageshack.us/img150/5607/barusso4sg0.jpg[/URL]
Bu adam futbolcu mu , vücutcu mu :) Gelecek oyuncuyu beklemedeyiz.
Bu Barrusso bi ara Beşiktaş ın da gündemine girmişti ancak Roma ya transfer oLmuştu.
Barusso'yu Roma bırakmaz..
Bu adamı sezon başında Milan da istemiş o tercihini Roma dan yana kullanmış. Bu sene Roma da istediğini bulamamış ; fakat Roma bence de bırakmaz.
Roma ile sezon bası 5 yıllık kontrat imzaladı.Daha sonra sakatlık gecirdi..Bu sezon 1 maç oynadı..Bencede çok zor transfer çünkü yapısı baya güclü biri..Bütün yabancı basınlarda yazıyor bazıları kiralık diyor bazılar galatasraay alacak diyor..
Buyrun haberleri koyim yinede::):)
Quote:
Galatasaray wil Barusso huren van Roma
Ahmed Barusso maakt de huidige voetbaljaargang mogelijk af in Turkije. De middenvelder van AS Roma staat namelijk in de belangstelling van Galatasaray, dat hem graag wil huren.
De 23-jarige Barusso kwam deze zomer over van Rimini, maar kon in Rome geen basisplek veroveren. Meestal zit de Ghanese international op de bank of op de tribune.
Om de ontwikkeling van de controleur niet in de weg te staan is Roma bereid mee te werken aan een overgang, meldt Il Messaggero.
http://www.voetbalprimeur.nl/site/ni..._van_Roma.html
Quote:
Galatasaray seek loan deal for Roma's Barusso
tribalfooball.com - January 15, 2008
Galatasaray are in talks with Roma for midfielder Ahmed Barusso.
Il Messaggero says the Ghana international is being lined up for loan move by the Turkish giants.
Quote:
Galatasaray souhaiterait s’attacher les services d’un nouveau milieu défensif avant le terme du Mercato. Ainsi, plusieurs existeraient à l’étranger.
A la recherche d’un milieu défensif supplémentaire, Galatasaray n’en finit plus de multiplier les pistes. Dabo (Manchester City), Fink (Eintracht Francfort), Basinas (Majorque), Barusso (AS Rome) et Emre (Newcastle) figureraient notamment sur les tablettes du club turc.
http://www.mercato365.com/article_21...f-espere.shtml
Quote:
Roma, Barusso piace anche in Turchia
15.01.2008 14.03 di Gianluigi Longari articolo letto 1268 volte
Il Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà.
http://www.tuttomercatoweb.com/index...=read&id=88488
Genel olarak:Galatasaray'ın kiralaması an meselesi oldugunu yazıyor..Bazılarıda roma da umdugunu bulamadıgını ve Galatasaray'ın almak istedigini yazıyor...Quote:
GENOA, BARUSSO PIACE ANCHE IN TURCHIA
Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà. (da tuttomercatoweb.it)
http://www.telecitta.it/index.php?op...2124&Itemid=51
Roma ile baglantılarımız iyi..Bize kale ağsı bile gönderdiler.n:..Hatta nondayı alırken baya hos sohbetler olmuş...
bu adam futbolcu değil arkadaşların dediği gibi vücutcu. eğer ülkemize gelirse adamın sertliği yüzünden oyuncu kalmaz ki... çarptığı anda yıkar bu adamı. hey maşşallah. kaç ton çeker bu? :n: baldırlar yetiyor zaten. bu arada Carlos'un da baldırlar böle. bu adamlar süratli koşabilen ve iyi şut çekebilen adamlar. orta sahada bu görevi görebilecek bi adamsa gerçekten iyi transfer olur.
Bu adam saha içinde lincoln koruması olur:n:...Korkutan kimse Lincoln'e sert giremez:D:D..Hele hürriyet tırsar:n::n:
Gelmsini isterim hayırlısı.
Gelirse ortasahada karakabus :n:
Barusso gelirse mükemmel olur.Sezon başında Beşiktaş'a gelmesini çok istemiştim ama Roma aldı.Stil Appiah'la hemen hemen aynı.Sadece Barusso biraz daha defansif oynuyor.Uzaktan mükemmel şutları var,özellikle Rimini'de mükemmel golleri var.Golcü bir önlibero.Kiralık ve ya bonservisiyle G.Saray alırsa mükemmel bir iş başarmış olur.G.Saray'ın transfer sistemini çok beğeniyorum gerçekten.Adnan'lar,Üstünel ve Ogan Tarhan çok iyi çalışıyor...
Roma'nın bırakacağını zannetmiyorum ama Gs bu adamı alırsa çok güzel bir transfer yapar...
Appiah'tan bile daha kara bu adam yahu:D Basinas'a tercih ederim Viera gibi bi fiziği var....
bence bu kalıp ile tam bi savaşcı fiziği var gelirse mukemmel olur.bakalım gelişmeler ne olacak
Daha demin Cnn Turkde izledim.Song'un spartak moskovayla anlaşdıgının söylediler bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı?
Gerçekten çok sağlam duruyor Barusso, eğer teknikte varsa süperdir..
Song giderse yerine gelecek oyuncunun en az Song kadar sağlam olması gerekir.. Bir servet daha gelirse batarsınız..
Song ve Spartak moskova yalan arkadaslar..Fanatikdeki haberi söylüyorlar.Hem Song'a o kadar para önerilirmi sanki paf oyuncusu..Adnan Polat Ntvde ne demişdi iyi hatırlayın..Song kupadan sonra imza atacak:)
Servetin son maçlarını izlemediniz sanırım..Yada yorumları dinlemediniz sanırım..Servet gibi 2 topcu daha gelse yeter..Adam yüregi ile oynuyor neler yapıyor sahada..Spor yazarları diyorki Servet olmasa bitmişdi Galatasaray diyor..
Servet Süper ya. Basta geLdiginde tereddütLerimiz vardı ama bizi yanıLttı. Şimdi takımın en cok caLışaan oyuncusu.
Demin Kanal D Spor'da Rigobert Song Sezon Sonu için Spartak Moskova ile anlaştı dedi...;?
Fanatikdeki dünkü manşet " Galatasaraylılar bu tarihe çok dikkat edin ! 17 OCAK 2008" yazıyordu. 17 ocak bitiyor hala basinas imzası gelmedi :) emurafu bu konuda bi gelişme varmı :) ?
Servet ne yaparsa severim biliyormusunuzu, futbolu bırakırsa severim.. Patlamaya hazır bir bomba, bizi ve milli takımı yaktığı maçları unutmadık.. Ne kadar iyi oynarsa oynasın ben Servet'i hayatta oynatmam.. Malesef futbolcu olmak için yürek yetmiyor veya fizik.. Adam benden futbolcu olmaz ben güreşçiyim diye bağırıyor:) Tabi bunlar benim görüşlerim..
Show haberde songla ilgili birşey denmedi. Bende gerçek olsaydı hepsinde çıkardı ???
Az önce TV de izLedim ve Basinas da pürüz çıkmış.
Evet pürüz çıkmış
bu haber verildimi bilmiyorum
Song'da ciddi pürüz
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’un mukavelesini uzatmak için menaceriyle yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Yöneticilerin Song’a yıllık 800 bin dolar teklif ettiği, menacerinin ise oyuncusuna Rusya’dan çok daha cazip bir ücret verildiğini belirterek bu öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. Bu Rus ekibinin ise Spartak Moskova olduğu ileri sürüldü.
Yıllık 2 milyon
Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele veren Song’a, yıllık 2 milyon dolar olmak üzere, iki yıllık sözleşme önerildiği kaydedildi. Galatasaray savunmasının belkemiği olan tecrübeli oyuncuya daha önce de Fransa’daki eski takımı Metz’den teklifler geldiği menaceri aracılığıyla yönetime iletilmişti. Song’un aradaki fark nedeniyle Cim Bom’dan kopma aşamasına geldiği belirtildi.
Kaynak: Fanatik
.Fanatik inanmayın..Dün hani geliyor su tarihe dikkat diyordu..Baktı tutmadı şimdi uyduruyorlar...
Song imzaladı ve ajanslar ayakta uyuyor öylemi..Yalan arkadaslar ajanslara düsen hiçbir bilgi yok..Spartak sitesine girdim haber yok.Fanatikde yazanları haber yaptılar..Dogan grubu oldukları için haberleride aynı oluyor..Yada basından alıyorlar..
Rigo giderse yazın yapılan transferler boşuna yapılmış olur Rigo takımın herşeyi..
doğru söylüyorsun Efe..yapılan transferlerin ve atılan adımların bir anlam kazanması için eldeki mücevherlerin de korunması gerekiyor...bende duydum bu haberi inşallah gitmez..
transfer konusuna gelince de ..real maçında yedek oturacak denilen basinas dün sahadaydı..sanırım olumsuz gelişmeler oldu...barussoyu ise bonservisiyle almamız imkansız..hele ki bu zamanda..
gelirse basinas gelir ..yada eldekilerle yetiniriz..neyse herşeyin hayırlısı..ama her kim gelecekse bir an önce gelse iyi olur..
Barusso alınırsa müthiş bir transfer olur.Sezon başında bizde ilgilendik ama alamadık.Müthiş bir ön libero bence.Açıkcası ben Beşiktaş'ta görmek isterim onu.Fizik iyi,sahada it gibi koşar,teknikte fena sayılmaz.Daha ne olsun..
Barusso daha dehşet duruyor Basinasın yanında.