Beşiktas yönetimi Holosko'ya çok para harcadıgı için sanırım nakit sorunu falan çekiyor..Galiba ucuz maliyetli iş yapacak stoper bakıyorlar..Bakalım kim gelecek.
Printable View
Beşiktas yönetimi Holosko'ya çok para harcadıgı için sanırım nakit sorunu falan çekiyor..Galiba ucuz maliyetli iş yapacak stoper bakıyorlar..Bakalım kim gelecek.
3 gün içinde illaki bir stoper alınacak diye açıklama yapttı Başkan bakalım ne olacak :) Ama Barbarosdan vazgeçmeleri tam isabet :)
Coloccini iyi bir seçimdi.Ancak onu alamıyorlarsa savunmaya hiç oyuncu almasınlar.
Şaka mı?
Coloccini Türkiye'ye gelmez!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu özelliklerle iyi değil, aksine vasat bir oyuncu.
İnce, uzun boylu, güçlü, biraz dengeli, heyecanlı, azimli, top kesen ama yer tutma konusunda acemi, çok fazla beklentisi olmayan bir oyuncu çıkmış.
Boyu neticesinde markaj da yükseltilmiş.
Hele positioning 12, bu hiç hoş değil..
Umarım bu özellikler gerçek çıkmaz.
Roberto Carlos geliyorda o niye gelmesin?
Carlos için 2 sene koşturdular, bu adam daha genç ve popüler.
Bonservisi pahalı ayrıca, daha önce de dedim min. 10 M €.
O da küme düşme potasındalar, o yüzden.
Puyol gibi agresif ve çalışkan,Puyol'un bir alt versiyonu, Arjantin Milli Takım oyuncusu.
Hayalinizdeki isimden daha değerli, sadece Milan'da,Juve'de falan oynamıyor..
Alınanları gördük ona göre yazıyoruz.Carew için de öyle dendi.Alındı,alındığında da eleştirildi çünkü Beşiktaş'ta oynuyordu.Kleberson Manchester United'taydı.Onu da aldılar.Kişiye bağlı bir seçim sonuçta adı geçen kişinin isteği olmazsa istediğin kadar almaya çalış.Onun için kesin "olmaz,gelmez" gibi cümleleri kullanmaktan vazgeçin.
Ntv'de alt yazı geçti.Kenan Öner Drpic transferini sonlandırmak için Antalya'ya gidiyormuş..Hadi hayırlısı..
Cisse'yi istiyorlar!
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse'ye eski takımı Monaco talip oldu.Siyah beyazlı takımın sezon başında PSG'den transfer ettiği tecrübeli oyuncuya 2004 yılında Porto'ya karşı Şampiyonlar Ligi finali oynadığı eski takımı Monaco'dan teklif geldi.
Fransız takımının Cisse'yi tekrar kadrosuna katmak istediği öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin bu transfere sıcak bakmadığı ve bu futbolcuyu satmak istemediklerini belirttikleri öğrenildi. Bu cevap üzerine Monaco'nun sezon sonunda bir kez daha Cisse için teklif yapmayı planladığı ifade edildi.
30.01.2008
Kaynak : DHA
Cisse bu sezon transfer ettiğimiz oyunculardan Tello ile birlikte en verimli olanı.Takımımıza faydası çok fazla.Zaten kulübümüzde reddetmiş.Ki onu satsak zaten alternatifi yok ortasaha çökerdi..
Bu arada Ntv Yakın Plan Spor'da Kenan Öner ile telefon görüşmesi yapmak istedikleri ancak kendisinin Antalya'ya uçması sebebiyle bunu reddetdiği söylendi.Büyük ihtimal Drpic için gidiyor.Hayırlısı olsun..
Higuain Beşiktaşta Kaldı
Yabancı kontenjanının 6+2´ye çıkması ve ara transfer döneminin süresinin uzatılması, Beşiktaş´a iyi geldi. Defans arayışını sürdüren siyah beyazlılar, Higuain´i göndermekten vazgeçtiklerini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu kontenjanını 6+2’ye çıkarması, Beşiktaş’a iyi geldi. Siyah-beyazlı yöneticiler, bir süredir kadrolarına katmak istedikleri yabancı defans oyuncusu konusunda rahatladı, böylece uzun zamandır gönderileceği konuşulan Higuain’in gitmesine de gerek kalmamış oldu. Higuain, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada alacaklarının ödenmesi şartıyla Beşiktaş’tan ayrılabileceğini belirtmişti.
Öte yandan, ara transfer döneminin 6 Şubat’a kadar uzatılması da Beşiktaş’a oyuncu arayışları konusunda rahat hareket etme olanağı sağladı. Beşiktaş’lı yöneticilerin transfer arayışlarına hız verdikleri, gelen haberler arasında.
Ayrıca uzun süren bir sakatlık dönemi sonrası yeniden takım arkadaşları ile beraber antrenmanlara başlayan Mehmet Yozgatlı, Siyah-beyazlı yöneticileri sevindirdi. Yozgatlı´nın yeniden takıma dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yöneticiler, Mehmet´in tecrübeli bir futbolcu olduğunu ve şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.
6+2 iyi oldu bi bakıma BJK için. Higuain'i biraz daha deneyebilecekler. Bence hala uyum sağlayamadı. Bizim geçen sene Deivid'de olduğu gibi.
O adam büyük işLer yapacak daha dur .
Holosko varken Higuain yine forma şansı bulamayacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Drpic bitti gibi !..
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb'in dev stoperi Dino Drpic transferinde sona geldiği ve 26 yaşındaki futbolcunun transferinin an meselesi olduğu iddia edildi.
Dinamo Zagreb ile Antalya'da kampta olan Drpic ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlıların dev stopere yarın imza attırabileceği belirtildi. 26 Mayıs 1981 doğumlu olan 1.93 boyundaki dev stoper Dino Drpic, Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol atmayı başardı.
İlk olarak Fikret Demirer'in izleyip beğendiği, Mutlu Topçu'nun da mercek altına aldığı futbolcuya Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği belirtildi.
ligtv
Drpic'i alacağız büyük ihtimal.Ntv,CnnTürk,Bjk Tv gibi kanallardada haberden bahsedildi..
Drpic..Topu oyuna iyi sokabiliyormu bu önemli.Çünkü topu oyuna iyi sokabilen biri besıktasda çok iş yapar falan deniliyor..Yani popescu'ya benzer birt stoper lazım diyorlardı..
Drpic alınırsa büyük ihtimal kayseri deplasmanında oynayacak..
Arkadaşlar Drpic ile anlaştık.Kesin olarak geliyor.ZAgreb'in sitesinde haber var.
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prika...n/default.aspx
Orada yazan yazıda Beşiktaş ile anlaşıldığı yazıyor.Ayrıca Cnn'de son dakika haberi geçti Drpic ile anlaşıldı diye.Zaten Ntv dün vermişti haberlerini.Bjk Tv'dede alt yazı geçti.
Hayırlı olsun bu transfer kulübümüze.Tello'yu almamızı öneren Fikret hoca keşfetmiş.Mutlu hocada izledi geçen gün.Olumlu rapor vermiş.Tekrar hayırlı olsun.İsimi pek duyulmamış ama inşallah Tello gibi katkısı büyük olur..
Adamın boyunun 1.93 olarak duydum.Hırvatistan'da iyi defanslar çıkabiliyor.Umarım defansımıza oturur ve Diatta gibi çıkmaz.
Ayrıca Higuain'in gönderilmemesinede sevindim.Tam kapasiteyle oynadığı bir iki maç var oda çok verimli oldu onun için.Ertuğrul Hoca şans vermeli diye düşünüyorum.
Haberturk'te de son dakika verdi.Drpic'le anlaşılmış...
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/01/30
Ntvspor söyledi:Başkan Zapotocny için İtalya'ya gidiyormuş..
Ne oluyor yahu..:D
Bu arada Ntv anlaşmanın 3+2 yıllık olduğunu söyledi.Hadi bakalım bir kez daha hayırlı olsun diyelim..
Drpic Beşiktaş'ta!
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferini bitirdi. Siyah beyazlı yönetim devre arası transfer döneminin başladığı 1 Ocak tarihinden itibaren kadrosuna katmaya düşündüğü yabancı defans oyuncusu transferini noktaladı.
Beşiktaş yönetimi transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Hırvat Dino Drpic'i renklerine bağladı. Hırvatistan Ligi takımladından Dinamo Zagreb'de forma giyen 27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak Hırvat kulübüne1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Siyah beyazlılarrı, Hırvat futbolcu ile 2.5 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
2 yabancı stoper gelirse,Zan ve Baki gider..Kaş,Toraman,Drpic,Zapotocny bunlar olur..Takımda stoper bollugu oluyor..
Drpic hayırlı olsun..
NTV de spor servisinde duymuştum... hayırlı olsun...
Hadi hayırlı olsun umarım fiyasko olmaz...
Tamam Drpic'i anladıkta 2. stoper ne alaka onu çözemedim :)
Sanmam 2 stoper alcaklarını..
edit
yazmılmış, farkında değilim, özür dilerim.
Hadi hayırlısı..
tüm Beşiktaşlı arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı olsun
Higuain'de Meksika'nın America takımına yıl sonuna kadar kiralandı.
Bir yabancı daha alabiliriz..
Drpic özellikleri,Hobileri anlayana:)
http://66.102.9.104/search?q=cache:Z...nk&cd=11&gl=tr
Shakira hayranımış sanırım:D
Daha anlaşılır bu linkte.
http://www.nk-dinamo.hr/igrac/prikaz/34/en/default.aspx
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.ntvspor.net/Images/25428.jpg
Kartal stoperini buldu
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlıların Hırvat oyuncuyla bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca Çek savunma oyuncusu Zapotocny ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın, Higuan'i de sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı belirtildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 01:33 TSİ 31 Ocak 2008 Perşembe
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Drpic ve hulübüyle anlaştıklarını açıkladı. Siyah-beyazlıların Hırvat Dino Drpic ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak kulübüne 1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Drpic'in ise siyah-beyazlı kulüpten yıllık 750 bin euro alacağı belirtildi.
Antalya'da takımıyla kampta bulunan Drpic'in, bugün İstanbul'a gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.
SIRADA ZAPOTOCNY VAR
Öte yandan siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Tomas Zapotocny’nin transferinde de sona yaklaştığı belirtildi.
İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Çek savunma oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği Zapotocny , bu sezon Udinese'de 11 maçta forma giydi.
Ayrıca siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Arjantin'in Nueva Chicago takımından transfer ettiği Federico Higuan'i, sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı öne sürüldü.
Higuain de benim takımım CLub America ya gitmiş yahu :D
Bu Drpic i gözüm tutmadı benim umarım beni yanıLtır.
Ben de pek memnun değilim açıkcası Drpic transferinden;)Üstüne Zapotocny de gelirse büyük sürpriz olur ama pek sanmıyorum:)
Valla ben memnun kaldım açıkçası.Takımın boy seviyesi yükselmeye başladı.Cisse, Bobo, Holosko,ibrahim Toramandan sonra , kafa vuruşu çok iyi olan bir oyuncu daha geldi.Artık kornerleri etkili kullanmamız lazım.
Drpic transferini İMKB'ye de bildirmişiz;)Ntv'ye göre 3+2 yıllık sözleşme imzalayacağız...
ne kadar faydalı olacak muamma daha önce adını duymadım izlemedim ama inşallah beşiktaşımıza faydalı olur yoksa büyük bir çıkmaza girer yönetim zira son dönemlerde yapılan transferlerde faydalı olanların sayısı bir elin parmak sayısını geçmez..
Arkadaşlar açıkcası onca isimden sonra benimde pek kanım ısınmadı bu transfere ama olumlu bakmamı sağlayan bazı faktörler var.Birincisi bu isimi Fikret hoca izleyip önermiş.Aynen Tello'da olduğu gibi.Ayrıca yaşı genç ve bir hedefi var.Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilmek.Sonra Zagreb gibi iyi oyuncular çıkaran bir takımın alt yapısından çıkmış ve geçen sezondan beri as oynuyormuş takımda.İzlemediğim için bir şey diyemeyecğim ama bu özellikler beni umutlandırıyor açıkcası.
Ayrıca Higuain gönderildiğine göre bir transfer daha gelecek demektir.Ntv bu ismin Udinese'li Zapotocny olduğunu iddia ediyor.Haydi hayırlısı..
Aslında aklıma şöyle bir fikir var.Zapotocny alınacaksa Mehmet Topuz için Kayseri'ye Gökhan Zan,Mehmet Yozgatlı ve bir miktar para önersek belki olumlu bakabilirler.Çünkü hayli karlı bir anlaşma olur onlar için..Tabii bu bir düşünce..
Bu oyuncunun 26-27 Yaşında olması ve hiç A Milli formayı giymemesi beni düşündürüyor ;) Beşiktaş camiasına hayırlı ugurlu olsun..:)
RonaLdo da miLLi değiLdi ama savunmamızda o gittikten sonra bir türLü öyLe bir adam buLamadık. Vedran CorLuka biLe City e transfer oLana kadar miLLi takım yüzü görmemiş bir adamdı. Bir oyuncuyu miLLiLik oranına bakıp değerLendirmek doğru oLmaz. Sadece kapaLı bir kutu oLması ve bekLenmedik bir isimin aLınması (Hangi isimLer geçerken) bizi huzursuz eden oLay.
Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferinden vazgeçti.
Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.
Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpic'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti.
Kaynak: DHA
İsabetli bir karar..
Zapatocny ye yöneLicekLer herhaLde bundan sonra.