Basın Toplantısı
Ligin ilk yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Avrupa'dan elenmiş ve lig liderinin epey gerisinde bulunuyoruz. Söyleyebileceğim tek şey ligin sonuna kadar takibi bırakmayacağız ve kilit noktaları doğru değerlendirip ipi göğüsleyeceğiz.
Sezon başında hazırlık süreci geçirmeden lige başladığımız için herkesin yaşadığı taktik sorununu bende yaşadım. Şuan takımımıza uygun taktiğimizi oturtmuş durumdayız. Fenerbahçe mağlubiyetini saymazsak ligde 8 maçlık bir galibiyet serimiz bulunuyor. Bu durum 2. yarıda bizim avantajımız olacaktır.
Sezon başında yaptığımız transferlerden çok memnunum. Özellik kalecimiz çok iyi bir performans çiziyor. Yine sol savunma oyuncumuz Koray'da bekleneni veriyor. Valeev konusunda ise 4 ay süren bir sakatlık yaşadığı için performansını tam olarak göremedik. Umarım en kısa sürede aramıza döner.
Ara transferde bir golcü ile anlaşmayı düşünüyorum. Tabi bunun için şartları uygun hale getirmemiz gerekiyor. Bu yolda çalışmaları sürdürüp transferi gerçekleştireceğiz.
Son olarak Servet Çetin adlı oyuncumuzun gerek defansta gerekse gol yollarında bize sağladığı yararlarıda es geçmemek istiyorum. Özellikle son haftalarda attığı gollerle yüzümüzü güldürüyor.
2. yarıda daha iyi bir Galatasaray için uğraş vereceğim.