hasan abi , merak ediyorum acaba forvetlerin maçtaki özelliklerini nasıl ayarlıyosun ? forvetlerinin player instructions ayarlarını ss atabilir misin acaba ?
Printable View
hasan abi , merak ediyorum acaba forvetlerin maçtaki özelliklerini nasıl ayarlıyosun ? forvetlerinin player instructions ayarlarını ss atabilir misin acaba ?
Villarreal maçı tam bir şanssızlık olmuş anlaşılan. Kalecisi maçın adamı olmuş 85'de gol yemişiz ama olsun tebrikler Bahadır :) Bu ligi biz alacağız merak etme. Fiorentina maçı için de tebrikler :)
Valla Pavlyuchenko çok şanssız.. Genelde iyi oynuyor ama gol atamıyor...Keane sonradan girdiğinde atıyor ama ilk 11'de denemedik henüz tek forvet oynadıgımız için... Dediğim gibi 2 forvetli bir sisteme dönebilirim...
atayım bir ara oyuna girdiğimde...
Anket açıldıgında ben size dedim medya'ya göre 9. sıradayız, bize oy fazla vermeyin diye :n: birazdan medyanın sırasını ve şu anki sırayı bir karşılaştıralım :D
SEZON BAŞINDAKİ MEDYA TAHMİNİ SIRASI!
1-Sevilla
2-Valencia
3- Lyon
4-Man City
5- Porto
6-Fiorentina
7- Atl. Madrid
8-Villareal
9-Tottenham
10-Everton
6. HAFTA İTİBARİ İLE OLUŞAN GERÇEK PUAN DURUMU :)
Everton , Tottenham, Fiorentina ve Lyon takımları medyanın umdugu sıralamalarına çok yakın yerde bulunurken ; Man City, Atl. Madrid ve Villarreal takımları tahminlerden daha başarılı gidiyorlar. Geriye kalan 3 takım olan Porto,Sevilla ve Valencia ise geride kalan 6 hafta sonunda oluşan tabloda taraftarlarını hayal kırıklıgına uğratmış durumda.
http://i32.tinypic.com/ayrp5w.jpg
Herkes City'nin peşinde :) puanlar birbirini yakın herkes herkesi yeniyor :D
Neden pazartesi ?
Hafta Sonu Menejerler Lig Maçlarını İzlemeye Gideceği İçin Kadronun Full Olması İçin Öyle Gerek Görüldü:)
Bu Arada Bizim Ligde Amma Tatil Oluyor Yav:D Türkiye Tatillerini Geçtik:n:
arkadaslar güzel bir kariyer oluyor.mali kardes güvencimiz tam sana ŞAMPİYONsun.macların güzel.valla en cok şarırtan tottenham ve porto oldu:Dhocam sanssız maclar oynuyor galiba
http://img39.imageshack.us/img39/1450/1687r.png
At. Madrid Asistan Menajeri Benitez Jr. Açıklama Yaptı:
Öncelikle şu oynanan son 2 maçtan bahsedeyim.. Özellikle ilk maça değineyim.. Çok üstün oynadığımız bir maçta sadece 1 puan alabildik.. Eğer son vuruşlarda biraz daha etkili olabilseydik 3 puanı kesinlikle kapardık.. Olmadı ama çok problem değil,telafi edeceğiz.. Bizden 1 puan koparan Sevilla'yı da tebrik ediyorum.. İyi oynamadılar fakat tabi ki maçın başında 10 kişi kalmaları bunda bir etkendi.. 2 tane gol yememizde bizim defansif zaafımızı gösteriyor tabi ki.. Bunada ileride çözüm bulacağız.. Gelelim Fiorentina maçına.. Gerçekten çok çok şanslıydılar.. Çünkü maçı yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Oyunumda donma yaşanınca tatile çıkmak durumunda kaldım ve maçı tamamlayamadım.. Onlarda haliyle kazandılar.. Olsun,ileride telafisi mutlaka olacaktır.. Hazır ligteki maçlardan başlamışken ligin genel durumunuda değerlendireyim.. Bizim için en büyük sürpriz tabi ki Tottenham.. onlardan böyle bir performans beklemiyorduk.. Yani böyle kötü bir dönem geçirmeleri gerçekten üzücü ama zamanla toparlayacaklardır.. Porto ve Everton'ın yerleride şu anda olması gerektikleri yerler değil.. Ayrıca Olympique Lyonnais'un bulunduğu yer gayet normal.. Aynen City gibi.. Gerçekten iyi bir kadroları var bu iki takımında ve haliyle iyi sıralarda.. Biz ise Maxi Rodriguez,Simao ve Diego Forlan gibi oyuncularımızı kaybetmemize rağmen çok iyi bir yerderiz,daha da yükseleceğiz.. Her şey zamanla.. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi yerlerde olacağımızdan eminim.. Bu arada değinmek istediğim çok çok önemli bir nokta var.. Alican.. Takıma şu ana kadar hiç bir şey katamadı.. Yönetim ise onu menajer olarak tutmakta ısrarlı.. Benim ilk günlerde gelememe sebebim belli.. Alican gelme dedi.. Eğer o çağırsaydı ben çoktan burda olurdum.. Neyse sözün özü Alican takıma hiç bir şey katamıyor hatta takımın kuyusunu kazıyor.. TCL yönetimi takımıyla ilgilenmeyen bu menajeri ya uyarmalı ya da işine son vermeli.. Alican benim sevdiğim biri fakat böyle olmaz,böyle devam edilmez.. :0: Sanırım bu açıklamam şu an için her şeyi özetliyor.. İleriki günlerde yeni açıklamalarım olacak,saygılar.
Karaca SabırsızLanıyor.
Tottenham ın Asistan Menajeri Karaca nihayet takımLa beraber çaLışmaLara başLadı. Hasan Hocanın daha arkapLanda yürüttüğü çaLışmada Karaca oyuncuLara kendi sisteminden bahsetti ve bundan sonra oynayacakLarı oyun yapısı hakkında biLgi verdi. YapıLan çift kaLe maçta çok istekLi ve sisteme aLışmış görünen Tottenham takımı hazırLıkLarını sürdürüyor.
Antreman sonrası konuşan R.Keane; Hasan Hocamız süper bir isim ama Karaca çok farkLı. Onun yönetiminde de çok başarıLı oLacağız ve en kısa sürede toparLanarak hakettiğimiz yerLere geLeceğimize inanıyorum dedi.
Bu arada Karaca Daha önce Tottenham iLe 17.FM turnuvasında fırtınaLar estirmiş ve çifte kupa iLe tamamLamıştı. O dönemden sonra Tottenham Karaca yı unutamadı.
Hasan hocam gölgede kalmışsın :D
http://i31.tinypic.com/i43jhw.jpg
TAKTİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kötü gidişata dur demeye karar veren Tottenham teknik heyetinde antremanların sıklığı arttırıldı. Pavluchenko'dan istenilen verimin alınmaması Nannar'ı çift forvetli bir sistem geliştirmeye mecbur etti.Pazartesi günü oynanacak olan Lyon ve Fiorentina maçlarında bakalım Tottenham başarılı olabilecek mi?
http://i25.tinypic.com/25swykw.jpg
Nannar'ın sistem değişikliğiyle birlikte ilk 11'de yer alması beklenen oyunculardan Keane taraftarın rahat olmasını,bundan sonra daha güzel maçlar çıkaracaklarını dile getirdi... Fakat şu da unutulmasın ki çok zorlu bir ligde mücadele ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
'' GOL BENİM İŞİM ''
http://img39.imageshack.us/img39/8099/yobo1.jpg
Everton ' ın güçlü defansı Joseph Yobo , takımının en golcü oyuncusu olmasıyla ilgili sorulan sorulara çok net bir cevap verdi :
'' Gol Benim İşim ''
Bu cevaba oldukça şaşıran muhabirler , Mr.AYDIN 'ın böyle bir görevin neden Ayegbeni Yakubu , Saha ,Jo gibi usta golcüler varken ona verdildiğini sordular . Bunun üzerine Yobo işin aslını Mega Magazin kameralarına anlattı :D :
MMM : Sayın Yobo bu işin aslını bize açıklar mısınız ? Neden böyle bir görev size verildi ?
JY : Şimdi arkadaşlar , biliyorsunuz ben takımın defansıyım . Aslında böyle bir görev yok . Sadece Mr.AYDIN 'ın taktiksel zekasında herkes herşeyi yapabiliyor. Forvet Markaj yapar , Defans Gol atar . Açıkçası olmaz olmaz diye hiçbir şey yok.!
MMM : Herkes herşeyi yapabilir diyorsunuz ama bunun da bir sebebi olmalı . Çünkü böyle birşey yüksek kondisyon ve üstün teknik beceri gerektirir.
JY : Tabiki böyle birşey var fakat takımın selameti açısından bunu gerçekleştirmek bizim görevimiz.
MMM : Teşekkür ederiz bize zaman ayırdığınız için
JY : Rica ederim .
"ŞOV BENİM İŞİM"
http://loft1.weltfussball.de/bilder/...ross/43370.jpg
Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Agüero'dan Yobo'ya jet hızıyla cevap geldi.. Takımının en golcüsü olduğu için övünen Yobo'yu sert bir dille eleştiren Agüero rakibine "Yobo basının önünde şov yapmasın,şov benim işim" diyerek cevap verdi.. Sözlerine " Onun işi gol atmak değil,defans yapmak.. Takımının gol yemesini önlemek.. Böyle basının önünde konuşarak şov yapmayı bıraksın,şov benim işim." biçiminde devam eden Agüero bu sözlerinin ardından gazetecilerin yanından ayrıldı..
ÇIKIŞA GEL ÇIKIŞA .!
http://img31.imageshack.us/img31/312...43e0000057.jpg
Kendisinin masum açıklamalarına Agüero ' dan kıskançlık kokan açıklamalar gelince Yobo deliye döndü .! Hemen kameraların karışına geçen Yobo , kendisine defans yap diyen agüero ' ya şöle cevap verdi. :
Ben golümüde atarım defansta yaparım . Tam bir görev adamıyımdır . Hocam kır der kırarım yak der yakarım kimse de karşıma çıkamaz.! Ligin 2. yarısında ki Atl.Madrid maçında kendisine bunu çok güzel göstereceğim . Sevilla maçında hocam sert oyna dedi 3 kişi sakatladım .!
Gerekirse 5 de sakatlarım 10 da !
:n: bu son haber süper olmuş :n:
Bana oy atan arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. :schaf:
Beni gönüllerinde şampiyon kabul etmişler... Taraftar dediğin böyle olmalı. Kötü günde iyi günde olmadığın ligde vs. :n:
Burak abi sen hangi takımı yönetiyorsun ? :D
hakemleri o satıyor para veren hakemi alıyor ondan:DQuote:
Burak abi sen hangi takımı yönetiyorsun ? :D
Arkadaslar benim evde netimde problem var. Muhtemelen Gelecek hafta icersinde cozulecek. Bu nedenle Gelecek haftaya kadar butun haklarimi Asistanim SteaL'e devrediyorum, ve hepinizden ozur diliyorum.
Üzüldüm problem için.. Sensiz ligin tadı olmaz. :D Fakat Stealde dolduracaktır yerini.
Diyarbakırspor- Fenebahçe maçı daha bu akşam oynanacak.. o yüzden 7. ve 8. hafta maçları yarına kalır... Lig maçlarında TCL devam etmez :) Mali bir an önce dön aramıza :D geçmiş olsun
Alican büyük ihtimal ben Pzt. Salı burda değilim.. Seni bekliyoruz takımın başına. :D
Böyle giderse TCL bitmeyecek :D
18 hafta topu topu :) zaten 7. haftadayız... 6 gün kaldı yani ... Ramazan boyunca 6 gün kesin edilir merak etmeyin... ;)
Hasan Hocam o kadar oy verdik ama performansın düşük.Takımın sana uymadığını düşünüyorum.Dinarsporu alsaydın keşke , topçular tanıyo sonuçta ilkokul arkadaşı falan :D Ben üst sıraları zorlarsın diyordum.Dedim sana asistan olarak geliyim diye ama istediğim parayı çok buldun :p
:) Ama takım ciddi anlamda 4-5 takımın gerisinde kadro kalitesi olarak... Yine de hiçbirşeye sıgınmadan ilk 3 sırayı hedefliyoruz lig sonu için :D
Salı ve Çarşamba gecesi oynanacak olan maçlarda ben il dışında olacağım için ExcitinG takımın başında olacak :) Hayro kardeşime güvenim tam :D
Benimde kadro Tottenham'ınkinden bile geride ama lig tablosunda daha iyiyim. :D
Kutluhan benim yerime maçlara girsin misafirimiz var.
Bir iki üç ooooo Hasan hoca.
:n: oğuz başlıga bile bakmadan post atıp kaçıyorsun :D yazıklar olsun! maç yok bugün ulen :p :n:
Fatih meksia dalgası yap dicem ama 1 kişiyle olmaz ki! :n:
Prince 2005 ya da nannar diyorum
yaa MaliKaya üzüldüm :( ama asistanımıza güveniyoruz hocamızı tribünlere yollayanlar utansın :D