Olmamı be abi, sen bi hallediversen o işi, süper olcek...
Zaten bu maçın yayın haklarını satacağız. Siteye ek gelir... :icon_razz:
Printable View
Selimiye Durağı'ndan şu hatların tümü geçiyor.
Avrupa Yakası Grubu olarak yakaladığımız kadıköy yazana binicez artık. 110, 120, 500 tercihimiz.
Geçen haftaki tespitlerimize göre 500 çok geçiyor o duraktan.
Quote:
# 110 KADIKÖY - TAKSİM
# 12 KADIKÖY - ÜSKÜDAR
# 120 KADIKÖY - MECİDİYEKÖY
# 125 KADIKÖY - BOĞAZİÇİ ÜNV - R.HİSARÜSTÜ
# 127 KADIKÖY - TOPKAPI - DAVUTPAŞA
# 12A KADIKÖY - ÜSKÜDAR
# 13 KADIKÖY - ÇAKMAK MAH - ATAŞEHİR
# 13B KADIKÖY - YENİŞEHİR
# 14 KADIKÖY - YENİDOĞAN
# 14C KADIKÖY - BARBOROS MAH
# 14D KADIKÖY - İNKİLAP MAH.
# 14F KADIKÖY - KÜPLÜCE MAH
# 14K KADIKÖY - KAZIM KARABEKİR MAH.
# 14M KADIKÖY - KAVACIK
# 14R KADIKÖY - RASATHANE
# 14Y KADIKÖY - YAVUZTÜRK MAHALLESİ
# 15F KADIKÖY - BEYKOZ
# 500 CEVİZLİBAĞ - KADIKÖY
# 500A KADIKÖY - EDİRNEKAPI
Anadolu yakasında buluşup gitmek isteyenler:
[email protected] adlı msn eklesinler. :) Burada iletişime geçelim. Cep telefonu paylaşımı yapalım. Kadıköy Rıhtım'da Turyol'un Kabataş, Eminönüne kaldırdığı motorların önünde buluşacağız. :)
benim nasil gelecegim belli olmaz :) araba ilede gelebilirim, o anda karsida olursam ordan gecerim veya evim etilerde zaten evde olursam mecidiyekoyden sizinle birlikte gideriz. sanirim ben selimiyesporun sahasinda oynamistim.
cevizlibağdan kadıköye herhalde 1 saatten fazla gider :D
Zaten o saha bizim sahada. Selimiye Stadı, Selimiye Sahası vs. aynı yer hepsi, kışlanın dibi.
Burak valla o kadar sürmez o saatlerde, 30-45 dk. arası gideriz. Ama Cevizlibağ-Kadıköy sefer süresi normalde 150dk
Oğuz siz daha erken buluşun yol sorun olabilir. Süpriz'i almayı unutma... :)
işte benım konakladığım yer orası Mecidiyeköye gelmeden de 500 le gelebilirim ama katil de olabilirim 150 dkysa :D
şu buluşma geçen hafta olsa ne olurdu sanki :)
burak ve alican benle geleceksiniz.
Sende kalacagız galibaEren tabi müsait isen.
Tamam yer halledilir.
simdi mesaj atan sizden birimiydi beyler?
Mesajın içeriği neydi :D
Bursaspor yani Oğuz abinin ta kendisi =D
Beyler size sorun olmayacaksa o saatte yapalım malum, köprü-trafik vs. yemek yiyecek arkadaşlar varsa hallederler.
Aslında sorun olacağını sanmam çünkü iett'den kontrol ettim, maksimum 38dk'da oradayız. 120 numaralı otobüs ile. Ancak tedbirli olmakta yarar var.
500 ve 500A ise 24 ve 29dk.'da götürüyor.
Oğuz ben sana daha bişi demiyorum, akşam akşam iyi laf ettim. Uyumuşum birden cep telefonum çalıyor. Bir baktım Oğuz... Oğlum benim Mecidiyeköy'de işim yok bana niye atıyorsun. :D Uyandırdın beni. :)
Akşamları giremiyorum.Ben yokkende yapılan geyiğin haddi hesabı yok..:icon_smile: Banada geldi mesaj ve bende uyandım ve benimde alakam yoktu mesajla ama sorun değil.Çünkü kafamı koyduğum gibi tekrar uykuya daldım..:icon_smile: Bu arada inşallah hava şartları futbolu engelleyecek şiddette olmaz.Bende bugün bunu düşünüyordum.Dün akşam muhabbeti geçmiş.Birde Emre abide gelebilseydi tam süper bir buluşma olacaktı harbiden.Ben heyecanla ve merakla beklemekteyim cumartesi gününü..:)
Şemsi emre abi olsa güzel olurdu tabi ki. Onu tanımak büyük bir şans:)
Yine de hayıflanma çünkü şansına tarihin en katılımlı buluşması olacak.
Batuhan Saat 12 gibi ben orda rıhtımda olurum..
Bende sabah gördüm mesajını Oğuz :D
meğerse 2 de atmıssın :D
gecenin 2'sinde mesaj atan oğuz abimin ellerinden öperim..:icon_smile:
Bu akşam belli olucak inşallah benim durum.Bakalım sonuç ne olacak :)
Yalnız bu karşıda düzenlenen üst üste 2. halısaha bildiğim kadarıyla. Burada yapın da biz de gelelim yigenim.
İstanbul soguk mu nasıl alalım mı yanımaza kaban felan :D:D
Şortla gel sen, olmazsa topla ısıtırız seni, birkaç top darbesiyle sıcacık olursun. :p
Abi ortaya bi iddaa falan koyalım yahu :D Misal kaybeden takımın oyuncuları 1 ay boyunca penbe nickle dolaşsın :D Hodri meydan.. :D
Kaybeden takım 1 hafta rakip takımın tezahüratlarını söylesin. :p
Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
Bu arada Eren kardeşim seni sallamamak falan ne haddimize yahu mesajı atmışsında akşamları pek telefona bakmıyorum. Gece yatarken baktım bir mesaj attım ama ne bileyim 5 dk sonra geri cevap atacağını :D
ahhh ahhh dinime küfreden bari müslüman olsa...Quote:
Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
29-24=5 Yıl => 5*365= 1825 gün ;)
Evet biliyorum bu konuda çok şanslı olduğumu.Uzun süredir bu organizasyona katılmayı istiyordum ve şansıma en iyi organizasyonlardan birisi denk geldi.Zaten heyecanla beklediğimi belirtmiştim.:)
Havalar soğumaya başladı.Üstünüze giyecek bir şeyler almanız iyi olacaktır..
Sonradanda olsa katılabilirsen iyi olur Emre abi.Turksportal forumlarında görüşmeyi en çok istediğim kişilerden birisi sensin çünkü.Bu buluşmada olmasada başka bir zaman seni ziyaret etmeyi düşünüyorum zaten..:) Maçtan sonra bir şeyler yapılıp yapılmayacağı o sırada kararlaştırılacak sanırım..
Arkadaşlar Anadolu yakasından gelecekler benimle gelebilirler. Arabayla gideriz sahaya. Üsküdar' dan alabilirim sizi. Aynı şekilde sahayı bilmeyen avrupa yakasından gelecek arkadşlarda benl irtibata geçebilir.