o gol atınca stadı adeta yıkıyolarmış:D
adam geldikten sonra İnönüyüde yıktırmasın :D
Printable View
o gol atınca stadı adeta yıkıyolarmış:D
adam geldikten sonra İnönüyüde yıktırmasın :D
Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaşlı dostları aracılığıyla siyah-beyazlı yönetimi Ze Roberto konusunda uyardı. Geçen cumartesi günü ünlü isimlerin uğrak yeri olan Papermoon Restoran'da kendisine yakın Beşiktaşlı isimlerle biraraya gelen Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın transferi için çabaladığı Brezilyalı yıldız konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile arası açık olan ve bir çok kez Demirören'in eleştiri bombardımanına aynı şekilde karşılık veren Yıldınm'ın, bu kez ezeli rakiplerini yanlış yapmamaları konusunda uyardığı ortaya çıktı. Etiler'deki mekanda lafı Brezilya'nın önemli isimlerinden Ze Roberto'ya getiren F.Bahçe Başkanı "Beşiktaş'tan önce biz de Ze Roberto ile ilgilendik. Hatta yıllık 4 milyon Euro verdik. Adam teklife hiçbir karşılık vermedi ve kabul etmedi" diye konuştu.
'Ruslar 14 milyon verdi'
Bu konuda Beşiktaşlılar'a uyanda bulunan Yıldırım şöyle devam etti: "Zenit Kulübü bu oyuncuya 3 yıl için 14 milyon Euro verdi. Onu bile kabul etmedi, düşünün artık, İspanya diye tutturmuş. Türkiye'ye gelme olasılığı sıfır. Açık konuşacağım, menajerler Beşiktaş'ı kandırıyor. Bunlara kanmasınlar. Türk futbolunun bir yerlere gelmesi için bazı şeylere dur demeli."
Umudu kestiler
Bu gelişmelerden sonra Ze Roberto'yu çok isteyen siyah-beyazlı yönetim de Brezilyalı oyuncudan umudu kesti. Öte yandan, Beşiktaş'ın Almanya'da görüştüğü menajerin de Ze Roberto'nun gerçek menajerinin olmadığı ve bu duruma başkan Demirören'in çok sinirlendiği ifade edildi.
Güney Amerika basınına göre Tevez Kartal oluyor
Corinthians, Nery'yi isteyen Beşiktaş'a satış listesine koyduğu Carlos Tevez'i de önerdi.
Tevez'i verelim
Corinthians, Nery'yi isteyen Beşiktaş'a ünlü golcüyü de önerdi Arjantin ve Brezilya basınına göre imzaların atılması an meselesi.
Beşiktaş sol kanada oyuncu ararken Corinthians Kulübü, Tevez ve Nery'yi satışa çıkardığını açıkladı. Ze Roberto'dan cevap bekleyen Kartal'a, Brezilya ekibinin, "Tevez ve Nery'yi verebiliriz" dediği iddia edildi. Lance ve Ole gazeteleri, "Nery Beşiktaş'ta diyebiliriz. Tevez'in durumu ise
çok yeni.
Görüşmelerin nereye varacağı bilinmiyor" diye yazdı. Corinthians Spor Direktörü Kia Joorabchian, "Tevez ve Nery kulüpte mutsuz olduklarını ve gitmek istediklerini açıkladı. İkisine de teklif geldi. Teklif veren takımlar arasında Beşiktaş da var" dedi.
Ze'yi alamayan BJK, Tevez'i mi alacak?
Neden olmasın?Yorumun çok aşağılıyıcı,uslubuna biraz dikkat et bence.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
olamazmı belki ze gelmek istemio ama tevez istio herşey para deil..
Tevez i Türkiyeden hiç bir kulüp alamaz. O para henüz Türk kulüplerinde yok çünkü...
ne demek yani ze yi alamayan bjk adam kendi gelmedi biz mi alamadık yaniQuote:
Originally Posted by eGowiCh
yazdıklarına dikkat et bence
tevez klupunde satılık listesindeymis.hersey para degil arkadaslar.adamin kariteri onemli.tevez gelse daha iyi olur ama,nerry gelsin iyi olur.bjk tevezi alirsa asıl bomba o zaman patlar.
Beşiktaş, Ricardinho ve kulübü Corinthians ile her konuda anlaştı. Ödeme takviminde pürüzlerin çözülürse, sambacı Denizli maçında sahada.
Ze Roberto defterini kapatan Siyah-Beyazlılar bir dünya yıldızının işini bitirdi... Kara Kartal, 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen 30 yaşındaki forvet Ricardinho ve kulübü Corinthians ile her konuda anlaşmaya vardı. Sambacı yıldıza yıllık 2.3 milyon dolar verilecek, Corinthians’a ise 2 milyon dolar ödenecek. İki kulüp arasında sadece ödeme takvimi konusunda çok ufak tefek pürüzler kaldı. Bunların da çözülmesi halinde Ricardinho’nun 3. haftadaki Denizli maçında sahaya çıkabileceği belirtildi.
Demirören ikna etti
Transferin gelişimi sırasında ısrarla sol kanada adam isteyen teknik direktör Tigana’nın Ricardinho ismine önce sıcak bakmadığı öğrenildi. Ancak Başkan Demirören’in, “Büyük hedeflerimiz var. Takım sadece Delgado’ya bağımlı halde kalmasın. Ricardinho büyük bir oyuncu, tek başına maç kazandırabilir. Sol kanada içeriden birini alırız” sözleri üzerine Fransız teknik adamın fikrini değiştirdiği ifade edildi. Bu transferle takımdaki Brezilyalı sayısı dörde çıkarken, Runje dışındaki 5 yabancı da Güney Amerika’dan gelmiş olacak.
Alex’in yerine...
2006 Dünya Kupası’nda mücadele eden Brezilya Milli Takımı’nın 23 kişilik kadrosunda yer alan Ricardinho toplam 28 dakika forma şansı buldu ve 1 asist yaptı. Teknik direktör Parreira, 30 yaşındaki sambacıyı, Fenerbahçe’li Alex’e tercih edip, Almanya’ya götürmüştü. Ofansif yönü çok kuvvetli olan Ricardinho özellikle solu olmak üzere her iki ayağını da çok iyi kullanıyor ve forvetin arkasında görev alıyor. Oyun sıkıştığı anlarda kişisel becerisiyle takımını rakip ceza alanına taşıyan Ricardinho attırdığı gollerle tanınıyor.
11.08.2006
Kaynak : Fanatik
yararli olur ama sol kanata kimi koycaklar ozaman. deli iboynan olmaz. bobo ya nobre yi almayacaklardi.
Tevez ve BJK, imkansız ve ötesi...
Ricardinho gelebilir. Gelirse de faydalı olur, ama aynı mevkide Delgado var. Gereksiz transfer olur.
Gs macında delgado orta sahanın önünde oynuyordu ( alex tipinde) ricardinho da solda oynar bence yararlı olur. sonucta alex ve tümer içinde aynı şeyleri söylüyordu ama oynuyorlar.
bencede yararlı bi transfer olur ricardinho.
tevez olursa daha enfes olur ama olacağını pek sanmıyorum.
evet demirören açıkladı az önce Ze robertodan daha kaliteli bir brezilyalı ile anlaştık. ? Valla arkadaşımın yalancısıyım :D
Ricardinho solda Delgado Forvet'in arkasında. Forvette Bobo-Nobre-Gökhan değişmeli oynatılırsa bu sene Beşiktaş'tın maçlarıda zevkli geçecek..
Ricardinho sol kanat değil, Alex ile aynı mevkide bir oyuncu.
ricardinho mu
nery mi
ze roberto mu gelecek?????
kimmiş?ze roberto dan daha kaliteli?acaba ronaldinho mu?Quote:
Originally Posted by EreN
:D
ricardinho sol kanat deilki oyun kurucu delgado,alex gibi bir oyuncu
Ricardinho oyun kurucu özelliklerine sahip bir oyuncu.fakat geçen yıl tümerin maçların büyük bölümünde sol kanatta oynadığı gibi oda oynayabilir.gereksiz bir transfer değil kesinlikle.ilerde delgado sakatlandığında onun eksikliğinide kapatabilecek oyunu kilitlendiği anlarda açabilecek bir oyuncu.bence yönetim iyi bir iş yapmış.fazla teknik oyuncudan zarar gelmez :)
ricardinho-delgado-kleberson-burak
baki-g.zan-koray-ibrahim toraman
bi defansa bak bide ortasahaya :D
valla haklısın.bence tigana 3-5-2 denese defans bloğu daha etkili olabilir.baki üçlü defansta stoper olarak iş yapar.baki-gökhan-ibo defansta korayda ön libero olarak orta alanda yer alsa sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum.serdar'da çok iyi bir oyuncu onunda sık sık takımda yer bulması lazım.bu şekil bir değişikliğin yapılmasından yanayım.ha olmuyorsa o zaman en azından bakide ısrar etmeyip yerine mehmet sedefi koysun.geçen yılda tecrübe kazandı.bakiden çok daha yararlı olacağına inanıyorum.
Beşiktaş, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Ricardinho ile anlaştı.
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Corinthians’ta forma giyen Ricardinho’yu renklerine bağlıyor. Brezilyalı futbolcunun Pazartesi günü İstanbul’a gelerek, resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Toplam 21 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda da 'sambacılar'ın kadrosunda yer aldı. Ricardinho, Dünya Kupası'nda 2 karşılaşmada toplam 28 dakika oynadı.
VARDAR: DERDİMİZE ÇARE BULDUK
Ricardinho transferiyle ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Brezilyalı futbolcunun isabetli bir transfer olduğunu söyledi.
Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, ''Sayın Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır'' dedi.
Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
işte zamanında SERGEN-TÜMER ikilisi gibi oldu şimdi RICARDINHO-DELGAO ;;)
Beşiktaş'ın defansı zaten kötüydü şimdi koşmayan bi adam daha alındı daha beter oldu bide bu adam daha önce middlesbrough'a gidip 2 ayda bordoux'a gidip 1 ayda kovulan bi adam brazilya'da da geçen sezon 8 maç oynayıp en sevilmeyen oyuncu seçilmiş bilginize...
bu beşiktaş'ta sevilmeyecek anlamına gelmez..hem unutmayalım türkiye'de çok başarılı dediğimiz alex'inde bir-iki avrupa macerası var başarısız..(parma yeterlidir, anımsatma açısından)Quote:
Originally Posted by cengoo76
demekki bu yazdıkların başarısız olacağı anlamına gelmiyor..bence mükemmel transfer.Çokta faydalı olacağı görüşündeyim..Kara kartalıma hayırlı uğurlu olsun..
izle ve gör politikası
izleyelim görelim :D
bu ricardinho transferi de inşallah ze roberto olayına benzemez:) hayırlısıyla gelip imza atarken görmeden hiç bi transfere inanmıyorum artuk
Korkma benzemedi Yalnız beni düşündüren tek şey yabancı sayınız Ailton büyük olasılıkla serbest bırakılır bu transfer kesinleştiği andaQuote:
Originally Posted by koray_capello
Ricardinho Borsa'ya bildirildi
14 Ağustos 2006 10:37
Beşiktaşlı taraftarlar Brezilyalı yıldız Ricardinho'yu sabırsızlıkla bekliyor. Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, Brezilya milli takımının sol kanat (bu adam sol kanat değil bu yanlış biliniyor sadece sol ayaklı) oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
transfer borsaya bildirildi ise bu iş bitmiştir..
hayırlı,uğurlu olsun tekrar tekra..uyum sorunu yaşamazsa BJK çok büyük işler yapar bu yıl..(aah ah birde okkalısından bi sol bekimiz olsa)
Ricardinho cok iyi bir futbolcu olarak biliyorum ben. Daha once bu futbolcu ile ilgili duyduklarıma gore soyluyorum tabi. Cok izlemisligim yok. İnsallah BJK icin hayırlı olur. Artık Ailton gibi yurdum parasını yiyip hicbisey vermeyen adamlardan bıktık.
Ayrıca BJK nin dünya starı ayarında bir topçu alması çok sevindirici.
yalnız bu oyuncu Brezilya'da çok sevilen bir oyuncu değil. Bununda nedeni biraz ispiyoncu yapısı olmasıymış ve takım içinde sorun yaratabiliyormuş
arkadaşlar spor sitelerinde okudum ricardinho alex'ten kat kat iyi bilmem ne. birsürü demec okudum. Bence bu söyleninlere fazla inanmayın bi oyuncunu iyi oynaması o takıma en iyi şekilde adapte olmasına bağlıdır eğer alex fenerde mutlu olmasaydı ( ör:anelka) çok kötü oynardı.
Ricardinho da buna bağlı olarak bi performans gösterecektir ben kendisini izledim gerçekten söylenilenleri destekler bir oyuncu.inşallah iyi adapte olur ve besiktas'ın AVRUPA'da( ben bir fenerliym) başarılı olmasını sağlar.
beşiktaş brezilya milli takımında alex i yedek bırakan oyuncu ricardinho yu transferr etti ve bazı oyuncuların görüşleri aşağıda..
2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'yu renklerine bağlayan Beşiktaş'ta taraftar mutluluktan uçuyor. Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük...
Yüzler gülüyor
Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho'nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho'nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul'da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir'de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek.
Sambacılar yorumluyor
Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho'yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar'ın gözüyle yeni Kartal.
Bobo
Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson'dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var...
Nobre
Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen'e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir.
Kleberson
Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi.
borsaya çalışmalar başladı diye bildirmiş
daha kesin sonuç yok
Bordeux dan kovulması sözkonusu değil, fakat çok yalnız kalmış, Beşiktaşta milli takımdan arkadaşı Kleberson başta olmak üzere bir çok Brezilyalı ve bir başka Güney amerikalı Delgado var. Ayrıca Fenerbahçenin Brezilyalıları ile de görüşebilir yalnız kalmaz.
Middlesborough macerasının kısa sürmesinin sebebi ise Middlesborough yönetiminin ismini federasyona bildirmemesinden doğan bir sorun, Lig maçlarında oynayamamın bu hata yüzündne ve geri gönderilmiş diye duydum.
En sevilmeyen oyuncu seçilmesinin sebebi ispiyonculuk diye geçmiş. İspiyonculuğu açalım biraz; Ricardinho basına konuşmayı seven bir oyuncu, bütün sorulara açıksmözlülükle cevap veriyormuş, yani gidip hocaya yönetime laf yetiştirme gibi birşey değil.
Son olarak Beşiktaşa mutlaka katkıda bulunacaktır, Burak, Serdar Özkan, Gökhan Güleç, Bobo, Delgado ve umarım İ. Akın gibi gençlere birşeyler öğretebilir. Ayrıca Nobre transferiyle şahlanan Klebersonun yanında Ricardinho gibi bir ustayla uçuşa geçeceğini umuyorum.
Not: Bu adam gelmeden basında bir kötüleme çabası var gibi geldi. Denildiği kadar ispiyoncu, uyumsuz, koşmayan, vs. vs. bir adamın Brezilya Milli Takımının dünya kupası kadrosunda ne aradığı ve Ronaldinho çıkınca oyuna giren ilk adam olduğunu sorsam açıklayamazlar herhalde. Ricardinhonun daha iyisi zaten Kaka/Ronaldinho gibi direk ilk 11 de oynayan adamlar. Demek ki gerçekten üst düzey bir transfer.
ricardinho kaka nın yedeğiymiş ya şimdi bjk vazgeçmiş.yeni hedef kaka...
Hedef Kuffour
Ricardinho'yu bitiren yönetim, savunmaya Roma'nın Ganalı oyuncusu Kuffour'u alıyor.
TİGANA İSTİYOR
Brezilyalı Ricardinho'nun işini bitiren Beşiktaş, şimdi de Roma'lı Kuffour'un peşine düştü. Tigana'nın, Koray ve Gökhan Zan'ın oynadığı bölgeye bir stoper alınmasının onayı vermesinin ardından yönetim, transfer harekâtına başladı. Bu bölge ilk adayın Roma'nın Ganalı yıldızı Kuffour olduğu
belirtildi.
NOBRE'YE DE BAĞLI
Başkan Demirören'in, "Ricardinho'yu aldık, defansa da bir yıldız alırsak şampiyon oluruz" kararından sonra harekete geçen siyah-beyazlılar, geçen sezon Roma'da forma giyen Kuffour ile temasa geçtiği öğrenildi. Kuffour'un gelişi, Nobre'nin Türk vatandaşlığına da bağlı...
Geçen sene yabancı sayısı artmasın diyenler bu sene Aurelio Türk oldu diye kadrolarındaki yabancıları Türk yapıp daha çok yabancı almak istiyorlar ilginç. Geçen sene FB derken destek verseydiniz belki şimdi bu işlerle uğraşılmayacaktı....
iyide biz destek veriyoduk zaten anadolu kulepleri destek vermedi 4buyuklerin hepsi destek veriyordu...