Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.
Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.
Pesiç müthiş olur aslında..
Neyse önce bi şampiyon olalım da onlar konuşulur , ama ben kesinlikle daha tecrübeli , daha ne yaptığını bilen bi koç istiyorum.
2-0'dan verdiğimiz EFES serisinde de böyle bi hava yaratılmış üst üste 4 maç vermiştik. Umarım bu kâbusu bi daha yaşamayız.
Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.
Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata vBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.
Avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.
Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarım onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.
Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.
Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürç-ü lisan ettim ise affolla.
Bu sezon hiç bir zaman müthiş olmadı ki bugün olsun.. Tamamen Yönetimsel hatalardan kaynaklı.. GS yönetimi satıyor karşı tribünü 12 liraya bizimkiler satıyor 30-40 liraya.. Kafa değişmedikçe çok zor Abdi ipekçideki atmosferin olması.. Zaten salon yapı itibariyle de kötü..
Çok kısa tutucam, özür diLeyen herkesin özrünü kabuL ederim.Ayrıca sende kırıLdıysan ve aLındıysan bende özür diLerim. Bir diğeri de ben bu forumda yöneticiLer arasında cezayı en az kuLLanan kişiyimdir. Ben probLemLeri ve meseLeLeri konuşarak çözme taraftarı birisiyim. O yüzden uyarıLarı tehdit oLarak aLgıLamak sizLerin probLemidir. O yüzden tartışmayı sonLandırmak en mantıkLısı. HayırLı akşamLar.
Daha çok futboL seyircisinin BasketboL seyiricisi oLmasından kaynakLı bir durum asLında. Ligte ki bütün takımLarın geneL probLemi de diyebiLiriz. Taraftarın %90 ı futboLdan geLme oLduğundan doLayı bu durumun oLması doğaL asLında. BasketboL seyirciLiği farkLı. Sahada ki gibi bağırarak, çağırarak oLmuyor, daha biLinçLi BasketboL seyircisi oLunmaLı.
her malubiyetten sonra bir teselli arıyoruz
6. maçta kupayı almak da bizim için iyi olur tesellimiz bu olsun :)
Gerçekler ile gerçekleri uygulayabilme arasında fark vardır. Bugün bunun dersini Galatasaray güzel bir şekilde verdi.
Açıkçası Fenerbahçe şımartılmaya devam edildikçe Galatasaray adım adım ilerliyor ve kendine güveni de arttı. Seride Fenerbahçe önde 3-3 olsa bile Fenerbahçe'nin saha avantajı var. Ama Galatasaray psikolojik olarak farkı açtı. Fenerbahçe rahat rahat alır deyip sırtı sıvazlamaya devam edildikçe bu seri uzar. Açıkçası kendi adıma zevk alarak izliyorum. Kazansakta kaybetsekte.
Kinsey'de maç sonu açıklamalarında taraftarlarımızı övdü...
maçı izlemedim.sadece aygüne mesaj yazıyordum orada bu konuyu gördüm ve tv yi açtım baktım gs önde son periyod az izliyeyim dedim; tv izlemiyorum öyle açık ben internete bakıyorum kaç bilmiyorum 58yada 63e 53 mü neydi öyle bişeydi gs yeniyordu galiba 67-67 bitti bende tv yi kapadım,gs yenmiş.
ben de aygün e yenilcez diyordum maçı izlemediğimi söylüyordum bu arada.
Galatasaray.org'un giriş resmi harika olmuş.
Onu bunu bilmem. Bu konunun başından beri Fenerli arkadaşlar kalite farkına güvenerek 4-0 dan başladılar 1 maç aldığımızda 4-1'e gittiler, şimdiki maçı kazandığımızda da 4-2 yaptılar serinin sonucunu.
Haklı olarak takımlarına güveniyorlar. İşte bu tür şartlara rağmen böyle bir takımdan 2 maç koparmak bile bir başarıdır. Fenerbahçe Ülker bu saatten sonra bize 30 sayı fark atsalar da bizim takımın küçümsenmeyeceğini anlamışlardır artık.
Sabah kalkıp bilet alacağım. Yenilsek de bu çocukları sonuna kadar alkışlayacağım maç bitiminde. Helal olsun sizlere.
Sabah 9 da kalkıp biletixin açılmasını bekledim.Beklediğimede değdi.1 saat içerisinde tükendi biletler.Yine muhteşem atmosfer bizleri bekliyor.Yenmek yenilmek önemli değil sadece tadını çıkaracağız.Geçen maç gibi kaybetsekde yine takımı çağırıp bağrımıza basacağız.
Seri 4-3 biter de...Kimin şampiyon olacağı meçhul.
Yaşattığımız bu telaş ve karamsarlık bizim en büyük kazancımız bence :) Hasta Fenerli bir kardeşim var.Serinin en başından beri her maç şu kadar fark atarız diye konuşuyordu artık sustu :) Ama ben önümüzdeki maçtan pek ümitli değilim nedense.4-2 vereceğiz seriyi gibi geliyor.Olaya objektif bakan çoğu kişi 2 galibiyet alacağımızı düşünmezdi.Biz şampiyon olamazsak bir şey kaybetmeyiz.Ama Fenerbahçe adına büyük yıkım olur.Gönül ister ki şampiyon olalım.Umarım iki maçı da alıp şampiyon oluruz.Ama olamazsak da canları sağolsun.Onların o aslan yürekleri yeter :)
Seri 4-2 bitecek demek ki.:p 4-2 kazanarak şampiyon olduğumuzda da seride zorlandık diyemeyiz, çünkü kazanılan maçlar rahat alınan maçlar, kaybedilenler de son ana kadar başa baş gidenler. Çok yorgundum, bir ara uyumuşum, maç sonu şampiyonluk kutlamalarına bakayım diye uyandım ki, 72-71 yazıyor, tam biterken içim ürperdi herhalde uyandım.:p Aslında şaşırmadım, koydum kafayı geri yattım. 5 maç oldu 3'ünü izleyemedim, cuma günü baştan sona izlemek istiyorum artık bir maçı.
Dunku macin seyircisi basketten bihaberdi maalesef. Bicogu 5 i bi yerde merakina gitmis maca. Futbol odakli tezaruhatlar bi yandan spormaxin futbol benzetmeli anlatimlari bi yandan beni mactan soguttu acikcasi. 3-3 e gelirse seri umarim daha bilincli seyircileri goruruz sinan erdemde.
Maca gelirsek bence GS boyali alani cok iyi kapatti ve bizi 3luklere zorladi. 3lukler de girmeyince GS iyice gomuldu. Ilk defa seride 71 sayida kaldik bu nedenle. GS hucumda daha etkili olabilse macin skoru daha farkli olabilirdi.
Sphajia nin son dakkadaki stratejisini de anlayabilmis degilim. Ondeyken sureyi son saniyeye kadar tuketip son hucumu rakibe biraktin madem, sayiyi bulamayinca neden faulu yapmadin. Kurbanlik kuzu gibi bekledik acikcasi, cezayi da kesti nitekim GSCC. Son dakikaya 71 67 onde girip de nasil maci verdiler izah edilebilir yani yok. GSCC nin son hucumundan once zorlama bi 3luk yerine iceriye penetre bi hucum bekliyodum, en kotu faul alirdik oyun da sogurdu. 24 saniyeyi doldurmanin da bi manasi yoktu ustelik. Son hucumu rakibe birakmamaliydi, daha hizli bi hucumu dusunmeliydi. Nasil bi hucum cizdi Sphajia, gercekten plani bu muydu bilmek isterdim. Hele evlere senlik son 1sn kala hucumu vardi ki hic sormayin. Bari bi sut cikarsaydiniz. Oylece ativerdiler topu sahaya :D
2-0 dan beri maclarin kolay gecicegi yanilgisindan kurtulamadik. Bu psikoloji pahaliya patlayabilir.
http://www.galatasaray.org/images/ha.../B_10317_B.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif
Fenerbahçe Ülker Maçının Biletleri Tükenmiştir
Galatasaray Cafe Crown'un Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı final serisinin altıncı maçına ait biletler tükenmiştir.
Satışa çıkarıldıktan sonraki ilk saat içinde tamamen tükenen maç biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaray'ın büyük taraftarına teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü!
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Şehir dışına çıkacağım için gidemiyorum maça, kahroldum resmen. Neyse geçen maça gittim kazanamadık, bunu alırız belki deyip totemi koyayım :D
Şu totem olayını getirmekle iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum :)
2 Maç izledim 2'sini de yendik Cuma gününki maçta da boş zamanım olur umarım onu da izleyebilirim...
Forum adeta totem oldu :D
İlk çeyreği başladıktan sonra maçı takip ettiğimde kazandık . İlk çeyrek biterken 8 dakika kala maçı izlemeye başlayacağım :D
1. maçı , 2. maçı , 4. maçı yazlık evde , 3. maçı kışlık evde izledim son maçı izleyemedim . Dememekki kışlık evde bir uğursuzluk var . :(
Durumumdan memnunum öyle helak falan olmadım rahat ol. Bu totemde kimsenin babasının malı değil birçoğumuz Aşk tutulması filminde görmüşüzdür onun haricinde kimseden özenerek öyle bişey yapmadım.Totemi icat etmiş gibi konuşuyosunuz.Neyse uzatmaya gerek yok . Gerçi tamam hani ben totem yaptım diye kazanacağız diye bişey tabikide yok sadece bi nevi uğur işte öyle inanmışız pozitif düşünelim pozitif olsun.
Maç ne zaman bu arada ? Yarınmı ? Araştırmaya üşendim şimdi :n:
Totem yüzünden tartışıyorsunuz yahu :D Totem ilk bu forumda çıkan bişey değil ki. İsteyen yapar isteyen yapmaz :)
Totemden rahatsız olan var :n:
Rancik oynayacakmış.Bu çok ilginç.