Beyler konu Henry transferi farkındasınız sanırım değil mi?
Printable View
Beyler konu Henry transferi farkındasınız sanırım değil mi?
o bölgede çok oyuncusu vardı gerek yoktu çokta para vermişler
15:04 teki mesajımda bende bunu yazdım zaten.ben ilk başta sadece barçayla ilgili bir görüş yazdım.rahatsızlık verdiysek özür dilerim:icon_wink:
bence bir bildikleri vardır barça yönetiminin.çünkü bu sene başarısızlıkla sonuçlanan bir sezon yaşadılar.gereksiz ve kötü transfer yapcaklarını düşünmüyorum.:icon_cool:
çok kötü futbol oynuyorlardı.:icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama genç futbolcular var deportıvo da bu yıl patlama yapabilirler:icon_cool:
Barcelona müthiş bir transfer yaptı.Eto'o-Henry ikilisi İspanya'da gol rekoru kırarlar.
Ama Barça'nın cok sağlam bir ön liberoya ihtiyacı var.Vieria,Gattuso,Makalele tarzında oyunculara ihtiyacı var Barça'nın ve tabiki bir de cok iyi bir kaleciye.
Osasuna'da bir İranlı
La Liga temsilcilerinden Osasuna, İranlı oyuncu Masoud Shojaei ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Sharjah'ta forma giyen ve bonservissiz transer edilen 24 yaşındaki oyuncu, 15 kez milli takım forması giymişti.
Kaynak : Reuters
David Silva yuvada kaldı
Liverpool'un transfer listesinde bulunan Valencia'nın parlayan yıldızı David Silva kulübüyle olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.Valencia'da geçen sezon gösterdiği başarılı performanstan sonra büyük kulüplerin dikkatini çeken ve 12 milyon pound değer biçilen altın çocuk, Liverpool'dan gelen teklifi geri çevirdi ve İspanyol ekibinde kalacağını açıkladı. 21 yaşındaki genç oyuncuyu ısrarla kadrosuna katmak isteyen Rafael Benitez'in çabaları sonuç vermedi.
İspanya Milli takımında da görev yapan David Silva yaptığı açıklamada;
"Burada olmaktan çok mutluyum ve yıllarca Valencia'da top oynamak istiyorum. Çocukluğumdan beri bu kulüpte top oynuyorum o yüzden burası benim evim ve hiç bir yere gitmek istemiyorum" diye konuştu.
Ayrıca Valencia'nın orta sahadaki yıldızlarından Ruben Baraja da 2010 yılına kadar takımda kalacağını açıkladı.
24.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Oyun şablonu değişecek bu transferle yada etoo 4-2-3-1'in 3 ünde sağ yada sol kanatta oynayacak
Hakemler bu sezon ispanya'da çok konuşuldu hakemler açısından berbeat bir sezon oldu la liga'da ama bu hakem hataları barca lehine oldu kesinlikle santander-madrid maçı santandere verilen 2 haksız penaltı reale verilen haksız k.kart bu maç aklımda kalan daha bir çok maç var böyle ama işte böyle oluıyor son dakikada madrid ve espanyol'un golleri şampiyonluğu madrid'e veriyor bu sezon ispanya'da iyi takım yoktu sevilla akılcı olsa rahat şampiyon olurdu.Barcelona r.madrid'in bu kötü durumundan faydalanamadı birçok puan kaybı yaptı sonra real azmiyle ve arkadan gelmenin hırsıyla kaptı şampiyonluğu
Yetenekli bir genç valencia'da bu sezon göze çarpan bir oyuncuydu ..
Özellikle Chelsea'ye attığı gol süperdi, 30 küsür metreden, satmamaları iyi olmuş
yıldız potansiyeli var bana göre Silva da...
Bu adam çok büyük futbolcu olcak bence... Valensia ya faydası çok olucak...
2 David süperdi bu sene Valencia'da yıldız olacağından açıkçası pek şüphe duymuyorum ben
Arsenal'deki tourenin kardeşi ve bence ondan daha iyi dünya kupasında Fil Dişi Sahillerinin en iyilerinden idi.Hem genç hem güçlü Thuram'dan alınamayan verim bence bu futbolcudan alınabilir....
Bencede barça'nın o mevkide çok oyuncusu vardı...
onun için ispanyol messi diyorlar.:icon_cool:
Bu adamI Celta'ya verdiler geçen sene kiralık, orada başladı kariyeri bence:)
Bu adam bence ortalama değil, fiziğinin yanı sıra tekniğide çok iyi. Çokçabuk parladı
M donetsk>Olympiakos>Monaco>Barcelona
Yani kendini kanıtlamış(::)
Arkadaşlar bu sene defansif yönden çok güçlü olması gerekiyor Barcelona'nın.Defansif ortasahada yararlı olacak birisi Toure.;)
Tam bir görev adamı ama Barcelonaya uyum sağlarmı bilemem
Motta varken ne gerek vardı ki hatta Edmilson da iyi:)
Bence David Silva iyi karar vermiş geleceği açısından:)
Çok iyi genç bir oyuncu kalması iyi oldu
geleceğe damgasını vuracak futbolculardan birisi
Umarım Başarılı olur..
Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
Başlığa bakınız sanki İranlı birinin Osasuna'da oynaması acayip birşey
Yalan-dolan haber
Başlık saçma olmuş Fırat..
Çok yararlı olur
Adebayor Barcelonın aradığı tipte bir forvet ve Barçaya yararlı olacaktır.
Evet çok ilginç bir habermiş gibi yapılmış bir başlık umarım iyi oynar ve başlığı yanıltır Shojaei
Bizim için söylenmesi zor bir ismi var. :)
FM kariyer başlığı gibi olmuş. :n:
Hayırlı olsun
Bu transfer gerçekleşmemdi galiba başlık yanlış
Kluivert gibi bi oyuncu bana gore. Barcelona boyle bi oyuncu ariyodu sonunda buldu, Arshavin Arsenal'a