Bu yönetim gerçekten çok beceriksiz . Almayacaksanız bunu ilk gün resmi açıklama ile yalanlamaları gerekiyordu. Yok ilgilenip de pahalı geldiyse de böyle bir resmi açıklama yapılmaz.
Printable View
Bu yönetim gerçekten çok beceriksiz . Almayacaksanız bunu ilk gün resmi açıklama ile yalanlamaları gerekiyordu. Yok ilgilenip de pahalı geldiyse de böyle bir resmi açıklama yapılmaz.
Daha sağ bek ve kanat oyuncusu almayan takım İbra'yı mı alacak? Bu mudur yani yapılanma :)
Galliani: "Ibrahimovic to Milan is a slim chance. He has another year on his contract at PSG. If he does leave PSG, Milan are favourites."
Tanju Çolak: Cüneyt Tanman bana "Galatasaray daha forma sponsoru bulamıyor Zlatan Ibrahimovic'i nasıl alsın" dedi.
Tanju Çolak: Galatasaraylılar emin olsun. Ibrahimovic ile görüşülüyor hatta Katardan bir sponsor bulunmuş. Çok sağlam kaynak.
Tanju Çolak: Katar'dan bir sponsor bulundu.G.Saray Ibra'yı bitirmek için gün sayıyor.Güvenilir Kaynaktan.
Muhittin Boşat: Galatasaray'ın Ibrahimovic transferine Lig TV'nin yeni sahibi sponsor olacaktı Aziz Yıldırım sponsorluğu engelledi.
Haluk Yürekli: 2 ay önce Dursun Özbek masamda 4 sponsorluk teklifi var; Ibrahimovic için de GS ihtiyacı olan her futbolcuyu alır demişti.
Tanju Çolak'ın Allah 1 dediğinden başkasına inanılmaz :D
inanıyorum o Ibra buraya gelecek
Ben bir Galatasaraylı olsam İbrahimovic rüyası kurmak yerine, çok daha farklı transferler isterdim, nedir bu boş hayal cidden anlamıyorum.
Galatasarayın şu anda en az 4 transfere ihtiyacı var, Hamza Hamzaoğlu eğer ciddi anlamda Şampiyonlar Ligi maçlarına Chedjou - Hakan Balta tandemi ile çıkmayı düşünüyorsa şimdiden geçmiş olsun, çok canı yanar taraftarların her avrupa maçında. Bir stoper lazım.
Carole Telles'ten çok daha iyi bir oyuncu, Jose rotasyonda iyi bir tercih olur. Bursa maçında orta saha çok zayıf kaldı. Eğer Medel alınabilirse Melo yerine, çok başarılı bir iş olur.
Manchester City'nin 20 yaşındaki genç stoperi Jason Denayer'i kiralamışız deniyor.
Ayrıca kesin bilgi olarak da şunu verebilirim. DHA'dan bir muhabirle yaptığım sohbette; Real Madrid'den Nacho ile kesin olarak anlaştığımızı ve ufak pürüzlerin halledilmesinin ardından resmi imzaların atılacağını söyledi. Ayrıca bir de forvet oyuncusu ile kesin olarak anlaşma sağlanmış fakat ismi sır gibi saklanıyormuş.
DHA muhabirini nerden buldun derseniz, AHL'de çalışıyorum, bizim ofisin hemen yanında DHA'nın ofisi var, çay molasında falan fena ortam dönüyor :D
Telles-Carole-Chedjou-Semih
savunması çok iyi olurdu. Keşke demekle yetineceğiz fakat.
Konuyu kapatsak mı acaba ? Çünkü böyle bir şey yok.
Ama olabilir de.
Galatasaray büyük bir fırsat yakaladı Şampiyonlar Ligi'nde, turu geçmesi yüksek ihtimal Uefa garanti gibi duruyor. Bu doğrultu da takım bence 1 - 2 transfer daha yapmalı. Kulübün kasasına girecek paralar artıyor çünkü. Bunu iyi değerlendirmek lazım.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Cenk Gönen hayırlı olsun.
Kaldı 2-3 transfer daha ama mevkilerini bilmiyorum :zuhaha
Cenk transferi 2 kulüp için de hayırlı oldu.
Beşiktaş'ta Günay'ı bile kesemiyordu Cenk, ayrıca yıllık 900 bin euro kazanıyordu bunlardan kurtulduk. Gs ise Türk kaleci almak zorundayken en azından alabileceği en ucuz kaleciyi aldı bonservis anlamında.
Ftw pek transfer haberi vermez verdikleride tutar genelde.
Cenk + Denayer + Yarouba Cissako oluyor büyük ihtimal
Cissako kim abiii
monaconun sag beki gecen yil kiralik olarak belcikanin zulte takiminda oynamis hucuma cikmayi seven bir bek diyorlar.
Yeni Pandev hayırlı olsun.
Nicklas Bendtner diyollağ...
Ligimizde Batuhan Karadeniz'in orijinalini izlemek zevkli olacaktır.
Jason Denayer hayırlı olsun,kiralık.Satın alma opsiyonu yok.
Bendter al be cimbom :))
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denayer nokta transfer.
Bilal Kısa
Lukas Podolski
Jem Karacan
Lionel Carole
Jose Rodriguez
Cenk Gönen
Jason Denayer
Kevin Großkreutz
Forvet
Großkreutz efsane oldu bence,çok yönlü bir oyuncu ve sağ bekte oynayabiliyor.Şimdi geriye forvet transfer kaldı sadece,o da olursa benim için verimli bir transfer sezonu geçirmiş oluruz ne kadar geç tamamlanmış olsa bile.
Hoaydaaaa Melo Inter'de :(
3,7 milyon euro.
Jose veya Jem, Melo'nun yerine oynar, denenmeli.
Edit: Telles'i de kiralık göndermişiz. Bruma da yapılan hatanın aynısı yine yapıldı. Yazıklar olsun, müstahakınızı bulun inşallah !!
Bence hata değil. Carole, Telles'i bu formuyla yer bitirir. Kiralık gönderilmesi son derece mantıklı.