%1500 katılıyorum sana abi :zuhaha
Printable View
Aslinda alttaki o guzide logo ne olursa olsun inanmamak lazim :)
Sonucta Galatasaray'da Haldun Ustunel varsa Sky Sports yazsada inanmam ben :D
Abi Haldun Üstünel öyle bir duruma getirdi ki bizi neredeyse GS TV'ye de inanmayacağız :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'Yıldırım' aşkta sona doğru!
G.Saray, Bursaspor'un genç golcüsünün transferini 2 gün içinde bitirmeyi hedefliyor.
22/08/09 12:30
Cimbom’un Shabani Nonda’nın yanı sıra 5 milyon euroluk teklifinin kabul gördüğü, tek sorunun ödeme vadesi
olduğu öğrenildi.
http://www.htspor.com/2009/08/22/res..._ic_167338.jpg
Cimbom’un Sercan Yıldırım aşkı adım adım nikah masasına doğru ilerliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın önceki gün Florya’ya yaptığı sürpriz ziyaretin ardından iyice alevlenen görüşmelerde pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi. 4 milyon euroluk bonservis bedeli teklifini 5 milyon euro seviyesine yükselten Sarı-Kırmızılı yönetim, dün de transfer için Yazıcı’yı ikna etmeye çalıştı. Sercan’ın karşılığında Nonda’yı vermeyi kabul eden
Galatasaray, bonservis bedelinin ödeme şekli konusunda ise henüz Bursa kanadını ikna edemedi. Tarafların 2 gün içinde yapılacak zirvede tekrar bir araya geleceği ve bu transferi mutlu sonla bitirmeye çalışacakları öğrenildi.
G.Saray’ın Sercan için ödeyeceği bonservis bedelini 4 yıllık vadeye yaymak istediği, İbrahim Yazıcı’nın ise en fazla 2 yıl için vade yapmayı uygun gördüğü, bu nedenle pazarlıkların sürdüğü dile getirildi. F.Bahçe’nin forvetinde Semih ve Güiza’nın bulunması yüzünden forma endişesi yaşayan genç golcünün gönlünün de G.Saray’a gelmekten yana olması, transferin bitme olasılığını artırıyor. Fenerbahçe’nin de devreye girmesiyle elini çabuk tutmaya çalışan yönetimin, 2 oyuncuyu daha Bursaspor’a kiralık olarak verebileceği ifade edildi.
Zorunlu Açıklama
Galatasaray Futbol A.Ş.’nin oyuncu Mehmet Aurelio ile hiçbir ilgili ve ilişkisi yoktur, oyuncunun adı gündemimize hiç gelmemiştir.
Son günlerde spor basınında bu konuda yayınlanan asılsız haberlerin yoğunluğu bu duyuruyu yapmamız ihtiyacını doğurmuştur.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Galatasaray Futbol A.Ş.
Kaynak: Gs.org
---
Adnan Sezgin zaten aciklamisti Aurelio ile ilgilenmedigimizi. Ama basin israrla bize transfer etmeye calisiyodu Aurelio'yu, cevabi almislardir ...
ScoutGS. Daha önce Elano ve Keita transferini önceden söyleyen site. Elano transferini şifreli şekilde acıklamışlardı 2 gün öncesinden. Şimdi de şöyle demişler;
BJK'nin peşinde koştugu; CanerQuote:
Altın Jenerasyondan iki genç oyuncu daha geliyor…
Gücümüze güç katacak, her yönüyle faydalı olacak iki oyuncu daha..
Birini Beşiktaş çok istemişti, birini istemeyen yoktu…
Galatasaray ismi artık ikisini de bitirmeye çok yakın…
Biz şimdiden hayırlı olsun diyelim…
Saygılarımızla
ScoutGS.com
Digerini herkes istiyor; Sercan
mı acaba? :icon_smile:
Ne diyelim, inşallah...
Çok emin yazmıslar birşeyler olacak o zaman ümitlendim , Yalnız Sercan'a umarım absürt rakamlar yada 213712638 tane topcu verilmemiştir.
Keita'yı duyuran bunlar değildi. Elanoyu söylemişlerdi.
ağzından bal damlıyor yav şu ScoutGS'nin :)
inşallah dedikleri gibi çıkar..gerçekten 2000 yılındaki kadronun da üzerine çıkıyoruz..canını seven kaçsın..!! :):)
Biz çok duyduk Sercan X takımda, Sercan Y takıma imza atıyor, son dakika Sercan'ın menajeri Z takımla imzaladı haberlerini. . .
Sercan denmemişki burda. Betimleme yapılmış ama büyük ihtimalle işaretler Sercanı gösteriyor. Bekleyip görecegiz neyin ne olduğunu.
Sercan için 5+Nonda veya 5+Mehmet Güven+Volkan Yaman önerdiğimiz konuşuluyor. Doğruluğu nedir bilmiyorum, ama makul fiyat budur, üstüne çıkılmasın...
Afedersinizde Bursaspor hayatında 5 m €'yu bir arada gördümü çok merak ediyorum. Yada bir futbolcudan 5 m € kazanmışmı.
Baliçten Daha Fazla Kazanmışlardı Sanırım
Baliçtende 9 milyon dolar kazandılar aynı fiyat aşağı yukarı. Sercan için bu fiyat yeterlidir. Daha öncede yazdım doğru anlaşılmadı, Man City bile bursanın istediği teklifi vermedi. Fazlada uçmaya gerek yok
Man City Bursaya yaklaşık 9 milyon dolar gibi bir fiyat verdi.Ama klup vermedi Sercanın bitmesini istemediği için.Bursa Sercanı bir mal gibi görmediğini açıklamıştı.Adebayor Tevez ikilisini kesebilecek bir forvet dünyada bile azken 19 yaşındaki star adayı nasıl kesecekti?
Ayrıca bursa 2 oyuncu + 3.5 milyona vermez Sercanı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baliçten 9 milyon kazanmıştık ama o zamanki doların değeriyle şimdiki doların değeri bir değil:)
Bana göre Gs Sercan'ı büyük ölçüde bitirmiş olabilir.Fb de ilgilenmiyoruz dediğine göre ya Bursa reddetti ya da Gs transferi büyük ölçüde bitirdiği için böyle bi açıklama yapmıştır.
Son anda bir terslik çıkmazsa Sercan büyük bir ihtimalle Galatasaray'da.
İnşallah dediğin gibi bizdedir abi Sercan.Bursa Sabri'yi almak gibi bir hata yapmaz heralde :)
Sercan İçin Nondayı Vermiştir Galatasaray Büyük İhtimal
Eğer Doğruysa
Bi yerde okumuştum ;
"Milan Sabri'yle ilgileniyordu. Fakat bonservis bedelini yetersiz bulup transferden vazgeçtiler."
Yarıldım vallahi :n:
Eğer Sercan transferi bugün biterse gece saat 3gibi resmi siteden açıklanır çünkü bildiğim kadarıyla gazeteler 2,5-3te basımlarını bitiriyorlar gazetelerde çıkmaması için yapılabilir böyle bi olay ki Elano'da bu şekilde oLmuştu...
Ertugrul Saglam ve Bursa başkanı şuan stadda. Salı gününe ne olup bitecegi kesinleşir.
Başkan ilgilenmiyoruz demedi. Görüşüyoruz dedi.
Mactan sonra oturulur, görüşülür. Sercanda istanbuldaymış, söylentiler o yönde.
Aykut ve Volkan bugünde tam kadro dışı verilecek 2 oyuncu belli 3.de sanırım Ertuğrul Sağlam seçicek..